Kaybı Haberleri

Kaybı Haberleri

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Serkan Türkmen'in acı kaybı

Buber Group ve Karamürsel TV Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hatsan Tersanesinde Patlama Meydana Geldi

Altınova bölgesinde faaliyet gösteren Hatsan Tersanesi'nde bugün meydana gelen bir patlama, endişe ve panik yarattı. İlk raporlara göre, can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

UTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş’ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Acı kaybımız!

Karamürsel Tv. mesai arkadaşlarımız dan Engin Akgün'ün kayınvalidesi Naciye Akdeniz (72) uzun zamandır yakalandığı amansız hastalık nedeni ile

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Ahmet Taşçı'nın acı kaybı

Ekrem Ünlü'nün acı kaybı

İlçe esnaflarından merhum Mehmet Ali Ünlü'nün eşi, Senipark emeklisi Murat Ünlü, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanlarından Ekrem Ünlü ve Gülay Ünlü Alagaz'ün anneleri Şefika Ünlü bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Şinasi Yazar'ın acı kaybı

Bir dönem CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini yürüten Şinasi Yazar’ın babası Kazım Yaşar vefat etti. Cenaze töreni bugün düzenlenecek.

Muhtar Osman Günaydın'ın acı kaybı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Muhtarı Osman Günaydın'ın eşi Hülya Günaydın vefat etti. Hülya Günaydın' ın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde kılınan Cuma namazının ardından yeni mezarlıkta toprağa verildi.

Ayten Demirbaş hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin köklü esnaflarından "BOZDAĞ KEBAB" işletmesi sahibi Demirbaş ailesinin acı kaybı.

Karamürsel'de okuyan astsubay öğrencisi Buğra Türkkan depremde yaşamını yitirdi

Karamürsel'de astsubay öğrencisi olan ve yarıyıl tatili için Maraş'a giden Buğra Türkkan depremde enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Acı Kaybımız! Karamürsel bir çınarını daha kaybetti

Karamürselli iş insanları Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan'ın babaları Karamürsel ve bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Aslan'ın vefatının 7.gecesi münasebeti

Yine Sefine tersanesi yine yangın !

Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı Yangın gece yarısı Altınova ilçesinde bulunan Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı.

Kılınçsoy ailesinin acı kaybı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen esnaflarından Mustafa ve Orhan Kınçsoy'un babaları Süleyman Kılınçsoy hayatını kaybetti.

Çalık ailesinin acı kaybı

Çalık ailesinin acı kaybı. Bölgemiz genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan Çalık ailesinin acı kaybı.

Tahir Büyükakın'ın ağzından söz çıktıysa o olur.

Karamürsel'de yıllardır yapılması beklenen her seçim zamanı söz verilerek yapılmayan, onlarca kaza ve can kaybı yaşanan kavşak sonunda yapılıyor.

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

Gülbiter ailesinin acı kaybı

Karamürsel'in köklü esnaflarında, merhum zeytinci, Arif Gülbiter'in eşi ve Mehmet , Ahmet, Melek. Dılek ve Yusuf Gülbiter'in anneleri Vasfıye Gülbiter yaşamını kaybetti.

Metin Oral'ın acı kaybı!

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın babası Ahmet Oral, bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde vefat etti.

Abiş ailesinin acı kaybı 

Gölcük Ulaşlı eski belediye başkanlarından Nihat Abiş ve Burhan Abiş’in amcaları İsmail Abiş(88) organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 

Serpil Önder Yılmaz’ın Acı kaybı

Kocaeli Ak Parti’nin tanınmış isimlerinden olan Serpil Yılmaz’ın acı kaybı.

Ahmet Öz’ün acı kaybı

Karamürsel Aktif Haber gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Öz Babasını kaybetti.

Mehmet Çeliköz’ün acı kaybı

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Çeliköz’ün biricik annesi Fatma Semiha Çeliköz (66) tedavi gördüğü, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını kaybetti.

Abdullah Tırpan'ın acı kaybı

Karamürsel’in başarılı emniyet müdürü Abdullah Tırpan’ın acı kaybı. Karamürsel Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan’ın annesi

DEVA İlçe Başkanı Karacaer'in acı kaybı  

Karamürsel’in sevilen simarından, DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer'in babası Hacı Hafız Mustafa Karacaer vefat etti.

Havai fişek fabrikası alev alev yandı

Son dakika: Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan acı haber geldi! 2 can kaybımız, 73 yaralımız var