Kayıplar Haberleri

Kayıplar Haberleri

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

HAYATINDAN ENDİŞE EDİLİYOR!

Karamürsel’de üç gün önce kayıplara karışan Durdi Küçükçolak (39) isimli kişinin ailesi ve yakınları hayatından endişe ediyor.

20 yaşındaki Sevda’dan 5 gündür haber alınamıyor

Kocaeli’de ikamet eden 20 yaşındaki Sevda Elgörmüş’ten 5 gündür haber alınamıyor . Kocaeli’de dışarı çıktıktan sonra tekrar evine dönmeyen 20 yaşındaki Sevda Elgörmüş’ten ailesi 5 gündür haber alamıyor.

Karamürsel'de 1 haftada 3 motosikleti çaldılar!

Karamürsel'in 3 farklı mahallesinde hırsızlar, gidon kilitlerini kırdıktan sonra demir kesme makasıyla da zincirlerini kestikleri motosikleti çalarak göz göre, göre kayıplara karıştılar.

Gölcük'te kayboldular, her yerde aranıyorlar!

Müge Anlı'da arıyor. Gölcük’te ikamet eden biri 12 diğeri 13 yaşında iki kız kayıplara karıştı. Ailelerin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Kanser tedavisi gören genç kız Gölcük'te ortadan kayboldu!

Gölcük'te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı kayıplara karıştı. Genç kızdan yaklaşık 9 gündür haber alınamıyor

Küçük Ceyda kayıplara karıştı

Gölcük Yenimahalle'de oturan 18 yaşındaki Ceyda Aslım ''Telefonum bozuldu'' diyerek evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı

Karamürsele 106 bin 650 fidan

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Erozyonla Mücadele Eylem Planı ile bir yandan toprak kayıplarını azaltırken, diğer yandan da yeni ormanlık alanlar oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Nahit Yavuz'un cansız bedeni boş arazide bulundu

Karamürsel'de 12 Ekim tarihinde sabah saatlerinde torunu ile evden çıktıktan sonra kayıplara karışan Nahit Yavuz (69) bu sabah cansız bedeni boş bir arazide bul

Karamürsel'de hırsızlar bir apartmanda 3 daireye girdiler

Karamürsel kayacık mahallesi raufdenktaş caddesi üzerinde yani yapılan küçük ay apartmanında dün akşam üzeri aynı apartmanda üç daireye giren hırsızlar daha yeni evli bir çiftin düğününde takılan tüm altınlarını alarak kayıplara karıştılar.Olayın fark edilmesinin üzerine haber verilen Karamürsel Emniyetine bağlı ekipler hırsız veya hırsızların yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattıkları belirtildi. LÜTFEN DİKKAT EDİN Evine hırsız giren vatandaşlardan biri muhabirimize biz bu binaya yeni taşındık o yüzden daha herkes bir birini tanımıyor. Lütfen dikkat edin apartmanınıza yada mahallenizde süpheli gördüğünüz kişileri 155 polis ekiplerine haber verin. Belki bu sayede bizim evimize giren hırsızlarda yakalana bilir dedi.

Karamürsel'de hayvan yetiştiricisini gasp edip cebindeki 6 bin 400 lirayı alarak kaçtılar

Olay dün akşam 23.00 sıralarında Karamürsel Pazarköy mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiren Refik Akın (50) Pazarköy’deki evinde yalnız kaldığı anda tanımadığı iki kişi tarafından dışarıya çağırıldı. İki kişiyle konuştuğu sırada bir kişi gözüne biber gazı sıkarken diğer kişide arkasından kafasına odunla vurarak bayılttı. Bayılan Refik Akın’ın cebinde bulunan 6 bin 400 lirayı alan iki kişi kayıplara karışırken yaklaşık 1 saat baygın bir şekilde evinin önünde yatan daha sonra ayıldıktan sonra komşularından yardım isteyen Refik Akın Karamürsel

Arıza yapan aracına bakmak istedi başka bir araç çarparak kaçtı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta meydana gelen kazada, İzmir-Çeşme’den dönen ve İstanbul’da oturduğu belirtilen Ersin Karakaya Karamürsel D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yapması sonucu aracına bakmak istediği plakası ve modeli belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Ersin Karakaya’nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis kazaya karışan aracın sağ aynasının kazadan dolayı olay yerinde kaldığı belirtilirken, olay yerinden kaçarak kayıplara karışan araç her yerde aranıyor. Arıza yapan araç polisin incelemesinin ardından oto parka çekildi.