Kaza Haberi Haberleri

Kaza Haberi Haberleri

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Karamürsel merkez ışıklarda korkutan motosiklet kazası

Karamürsel Merkez ışıklarda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Olay öğle saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi  Amiral Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y.K. idaresindeki 20 ACY 333 plakalı motosiklet ile B.B. idaresindeki 16 RV 481 plakalı otomobil çarpıştı.

Karamürsel'de küçük çocuk arabaya çarptı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi efe dayı sokakta meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki Y.K (10) isimli küçük çocuk bisikleti ile arabaya çarptı.

Korkunç kaza 2 ölü 6 yaralı

Gölcük'te yaşanan feci kazada, Karamürselli işçileri taşıyan bir servis, rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı ve kaldırımda yürüyen bir anne ile 5 yaşındaki kızına çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Yola atlayan yaya ölüme davetiye çıkardı

Karamürsel D 130 Karayolu polis noktası yakınında adeta intihar edercesine yola atlayan ve otomobilin çarptığı Çetin Açet hayatını kaybetti.

Karamürsel'de motosiklet kazası 1 ağır yaralı

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Yaralı şahsın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Hızla gelen araç ortalığı savaş alanına çevirdi

Kaza Saat sabah 9 siralarinda D -130 Ereğli Aydın Ekmek ışıklarında meydana geldi.

Karamürsel Belediyesi önünde can pazarı!

Karamürsel D-130 karayolu kullanarak terminale geçmek isteyen başta engelli vatandaşlar ve küçük çocukları olan kadınlar olmak üzere bir çok vatandaş ölümle burun buruna.