Kazandı Haberleri

Kazandı Haberleri

İşte Karamürsel'in yeni Belediye Meclis Üyeleri!

Karamürsel'de yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Ahmet Çalık belediye başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de belirlendi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Mesut Çetinkaya'ya karşı yarışan CHP adayı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Kaytazdere belediye başkanı Doğan Çitil oldu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkan adayı Doğan Çitil, belde halkının geniş katılımı ve tam desteğiyle seçimi kazandı.

Ahmet Çalık, Karamürsel'de tarih yazdı

Karamürsel'de uzun yıllardır süregelen siyasi dengelerde önemli bir değişim yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi, 47 yıl aradan sonra Ahmet Çalık ile belediye başkanlığını kazandı.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Karamürsel Genç Şefi Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Fatma Kaplan Hürriyet, fark atarak kazandı

Hürriyet fark atarak kazandı CHP İzmit Belediye Başkan Adaylığı için yapılan ön seçimde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet rakiplerine fark atarak seçimi kazandı.

Karamürsel 100. Yıl MTAL Türkiye Finallerine gidecek

Kocaeli’nde Okul Sporları Futbol Turnuvasında, Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Bursa’da 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi!

Depremin merkez üssü, büyüklük şiddet ve derinlik bilgisi sorgulanıyor. Bursa deprem araştırmaları hız kazandı. Şiddetli hissedilen sarsıntı şehir sakinlerinin gündeminde. İşte, 11 Ekim 2023 Kandilli ve AFAD son dakika deprem

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Sahipsiz Karamürsel’de yine Cengiz insaat kazandı

Cengiz, Göçmen kuşları ve kayın ormanlarını tehdit eden, iki kez iptal edilen RES projesinde ısrarcı. Başvurunun ardından Bakanlık, ÇED raporunu askıya çıkardı.

CHP Belediyesi seçime 9 ay kala AK Parti'ye geçti!

Cumhuriyet Halk Partili Ali Kangal'ın kazandığı Kaytazdere Belediyesi seçimden 9 ay önce, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Korhan Tan'ın Ak Parti'ye transfer olması ile mecliste çoğunluğu sağladı. Böylece, Sandıkta binlerce kişinin oyu ile seçilen belediye başkanının yerine bir meclis üyesi değiştirdi ve tüm belediye AK Parti'ye geçti.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Halıdereliler kazandı! Sıra Karamürsel'de

Taş ocağı kaybetti Halıdereliler kazandı! Gölcük’ün Halıdere ilçesinde büyük tepkilere neden olan As Elmaslar Madencilik şirketine ait taş ocağının faaliyeti durduruldu.

Karamürsel mesire alanları elden geçiriliyor

Kocaeli’ye son 16 yılda binlerce yeşil alan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ailece dinlenip stres attığı bu alanları bakım yaparak elden geçiriyor.

Merih Demiral Karamürsel İdmanyurdu’na servet kazandıracak!

Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral hakkında transfer söylentileri sürmeye devam ediyor.

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

İşte büyük ihalenin kazananı

Yapımı bir türlü bitirilemeyen Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı tamamlama inşaatı yapım ihalesi düzenledi.

Urstur Travel'den muhteşem bir etkinlik daha

Karamürsel’e Urstur Travel adında kurumsal bir Turizm Acentesi kazandıran Erbaş Ailesi sosyal yardımlara büyük önem veriyor.

Karamürselli iki yiğit, Dünyaya meydan okuyor

Karamürselli Ju Jitsu sporcusu Altay Pirge ve Combat sambo sporcusu Kaan Çağlar kazandıkları büyük başarılarla isimlerini duyurmaya devam ediyorlar.

Tebrikler İrem Yaman tarih yazdı! 2. kez dünya şampiyonu

Dünyada bir ilke imza attı. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalya kazandı.

Tebrikler İrem Yaman tarih yazdı! 2. kez dünya şampiyonu

Dünyada bir ilke imza attı. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalya kazandı.

Ali Kangal, Herkesin başkanıyım dedi seçimi aldı

Kaytazdere Belediye başkanı Ali Kangal, bir kesimin değil herkesin başkanıyım sloganı ile yine seçimleri kazandı.

Karamürsel'de başkan belli oldu

Karamürsel'de başkan yeniden İsmail Yıldırım oldu

Ahmet Çalık ailesi ile birlikte oyunu kullandı

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık oyunu kullandı

Karamürsel CHP Karamürsel'de tarih yazdı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi yıllar sonra Karamürsel'de bir tarih yazdı ve olmaz, yapılamaz denilen herşeyi başardılar.

Yasaların ardına saklanıp mal beyanını açıklamayn başkan kim?

İlk seçimleri kazandığı 2004 yılında ve sonrasında 2009 yıllarında şeffaf bir şekilde bütün mal varlığını kamu oyu ile payşan. Ak Partiye geçtikten sonra 10 yıldır yasaların ardına saklanarak mal beyanını açıklamayan

BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ GELDİĞİNİ DUYAN AKIN ETTİ

Karamürsel'de belediye başkan adaylığı açıkladığı günden bu yana kapı, kapı gezerek halkla buluşan Ahmet Çalık'a ilgi her geçengün