Kent Konseyi Haberleri

Kent Konseyi Haberleri

MEHMET AKDENİZ 40 YILLIK DERNEKLERE TAŞ ÇIKARTTI

Karamürsel’de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile büyük kesimlere ulaşan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz durmak bilmiyor.

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı . Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi, Karamürsel Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı

Karamürsel'de Muhteşem Fener Alayı . Karamürsel Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93.yıldönümü

Mesut Çalık, Dua Bekliyor

Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık geçirdiği böbrek rahatsızlığı hastalığından ötürü hastaneye kaldırıldı.

Bu konferans kaçmaz

Karamürsel Kent konseyinin organize ettiği, Kalp damar uzmanı kardiyoloji Uzman Dr.Murat Fazlıoğlu çarsanba  günü Karamürsel kültür merkezinde seminer verecekt

30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği ve Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı yürüyüşü büyük coşkuyla gerçekleşti.

Karamürsel'de Fotoğraf Yarışması Ödülleri Dağıtıldı

Kocaeli Üniversitesi, Karamürsel Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen Fotoğraf Yarışması ödül töreni düzenlendi.

Ali Yurt, kahvaltı verdi

Yalova Altınova İlçesi Kent Konseyi Başkanı, ilçe protokolünü kahvaltıda ağırladı.

İlçemiz için Büyük gün 2023 Vizyon Protokolü imzalandı

Karamürsel Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle “Karamürsel Vizyon 2023” protokolü Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen törenle imzalandı.

Tüm Karamürsel şehitler için tek yürek oldu

Tüm Karamürsel şehitler için tek yürek oldu Karamürsel Kent Konseyi öncülüğünde terör olaylarına tepki göstermek amacıyla tüm Karamürsel tek yürek olarak ‘Teröre Lanet Yürüyüşü’ isimli etkinlikte bir araya gelerek teröre lanet sloganları attılar İki günde verilen 31 şehitle tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel’i de ayağa kaldırdı. Karamürsel Ulu Camii önünde Cuma namazının ardından Karamürsel Kent Konseyi öncülüğünde teröre lanet adlı yürüyüşe katılmak için aşırı sıcağın altında toplanan yaklaşık 5 bin kişilik gruba Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, başta olmak üzere çok sayıda kurum, siyasi partiler, daire amiri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de destek verdi.

KARAMÜRSEL DENİZCİLİĞİN MERKEZİ OLACAK

İlçemizde Denizcilik Fakültesi açmak için görüşmeler gerçekleştiren Karamürsel Kent Konseyi ve okul müdürlerini ağırlayan Başkan Özdağ, fakültenin Türklerin ilk Kaptan-ı Deryası Kara Mürsel Alp’in ilçesine çok yakışacağını ve bu projeye destek vermekten onur duyacağını dile getirdi.

Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı. Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.

KARAMÜRSEL KENT KONSEYİNDEN ÇIKARMA

Gölcük Kent Konseyi’nde gerçekleşen ziyaret programında Ahmet NARİNOĞLU çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçemizde Kent Konseyinin yeniden çalışmalarının başlayacağını belirten Kaymakamımız, ziyaret isteklerini kırmayan Gölcük Kent Konseyine teşekkür etti. Ziyarete Narinoğlu ile birlikte Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve Karamürsel Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Kent Konseyi'nden Yıldırım'a Ziyaret

Kent Konseyi'nden Başkan Yıldırım'a Ziyaret Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Mesut Çalık ile yürütme kurulu üyelerini makamında kabul etti. Başkan Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Kent Konseyi’nin Karamürsel'i geliştirecek güzel projelere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Karamürsel Kent Konseyi Seçimleri Trajediye Dönüştü .

Karamürsel Kent Konseyi’nin 3. olağan kongresinde protokol krizi yaşandı. Kongrenin divan başkanlığını yapan Halil Yanık, konuşma yapmadan kongre sona erdi. Ayrıca Ahmet Akgüner, aday oldu ancak kimse kale almadı

Karamürsel Kent Konseyi Kongresi 7 Ocak’ta

Karamürsel Kent Konseyi Kongresi 7 Ocak’ta Karamürsel Kent Konseyi Genel Kurulu, 7 Ocak Çarşamba günü yapılacak.