Kimlikleri Haberleri

Kimlikleri Haberleri

Dolandırıcılar altınları Karamürsel'de sattılar

Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İdlib şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu!

İdlib'e düzenlenen hain hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerimizin kimlileri belli olmaya başladı.

Son dakika: İdlib'de şehit sayısı yine yükseldi!

Son dakika haber: İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit haberleri geldi. Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" açıklamasında bulundu.

Kocaeli'de 12 İlçede kumar ve tombala baskını

Kocaeli'de kumar ve tombala oynatılan iş yerlerine baskın düzenlendi. Bin 497 kişinin kimlikleri kontrol edilirken, kumar oynatan 5 iş yeri işletmecisi hakkında işlem yapıldı.

Askerlerimize bombalı tuzak 17 Askerimiz

Hakkari 'nin Yüksekova ilçesi Esendere beldesi Ovaiçi köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin patlayıcı infilak ettirmesi sonucunda

Beşiktaş kutlamalarında feci kaza

Beşiktaş'ın İstanbul Boğazı'ndaki kutlamaları sırasında 2 tekne birbiriyle sürttü. Meydana gelen kazada teknenin burnunda oturan bir çocuk ve kızın bacakları koptu.

Kocaeli'nde hakim ve savcılara operasyon!

Dün HSYK tarafından ihraç edilen hakimler için arama kararı çıkarıldı.  Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararlarıyla meslekten ihraç edilen 23 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verildi.

Polis arabasına patlayıcı madde atıldı.. Yaralılar var..

Saldırıda 2 polis yaralandı. Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, saldırının el yapımı patlayıcı ile yapıldığını, yaralanan 2 polisin durumunun iyi olduğunu bildirdi

Son dakika: Diyarbakır'da çatışma... 2 şehit var

Diyarbakır Lice'den acı haber... Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonda 2 asker şehit oldu. Operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi.

Kayseri'deki saldırı... Şehitlerin ve yaralıların isimleri açıklandı!

Kayseri’de bu sabah teröristlerin çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 13 asker ile yaralanan 56 kişinin kimlikleri belirlendi.

Şehitlerimizin Kimlikleri Belli Oldu

Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu! İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında iki patlama meydana geldi. Vodafone Arena yakınında ve Maçka Parkı'nda iki patlama oldu

Gaziantep Bombalı Saldırıda Ölen ve Yaralınanların İsim Listesi

GAZİANTEP patlamasında ölenlerin isimleri belli oldu. 'Canlı bomba' saldırısında yaşamını yitiren 50 kişiden 9'unun otopsi ve kimlik tespiti çalışmaları devam ederken 41 kişinin kimlikleri belli oldu. 5 kiyi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Onlar'da Deşifre Oldu 'Başçalan' ve 'Haramzade'

17-25 Aralık operasyonlarında Twitter'da 'başçalan' ve 'haramzade' ismiyle açılan iki hesaptan, FETÖ üyelerinin usulsüz olarak elde ettiği ses kayıtları yayınlanmıştı. O hesapların kimlikleri belli oldu.Kaynak: 'Başçalan' ve 'Haramzade' hesapları deşifre oldu!

Yeni Kimliklerin Dağıtımı Başladı

Nüfus cüzdanlarının yerini alacak yeni benzersiz çipli kimlik kartları verilmeye başlandı.

Kızılay'da Yaşamını Yitirenlerin Kimlikleri Belli Oldu

Ankara Kızılay'daki saldırıda hayatını kaybeden 37 kişiden 31'nin kimlikleri belli oldu

Yeni Kimliklerin Ne Zaman Verileceği Açıklandı

Nüfus cüzdanlarının yerini alacak yeni kimlik kartlarının dağıtımına Kırıkkale'den başlanacak.

Şehit 14 polisimizin kimliği belli oldu

Iğdır’dan Dilucu Sınır Kapısına görevli polis memurlarını götüren servis aracına yapılan hain saldırıda şehit olan 12 polis memurunun kimlikleri belli oldu. Diğer ikisinin kimlikleri bekleniyor.

TSK ŞEHİTLERİMİZİN BİLGİLERİNİ YAYINLADI

Dün akşam saatlerinde PKK'lıların hain pususu sonucu Dağlıca'daki saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri ve memleketleri açıklandı. 16 şehidin isimleri ve memleketleri şöyle: (Rütbe ve isim/Doğum tarihi/Memleket)

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Dağlıca saldırısında şehit düşen 16 askerin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı... Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 16 askerimiz şehit edilmiş ve 6 askerimiz yaralanmıştı. Şehit askerlerin ailelerine acılı haber verilmeye başlandı. Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı sonucu şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Şehitlerden birinin Manisa’nın Turgutlu ilçesinden Tolga Artuğ, diğerinin ise Salihli ilçesinden Ögür Yatakdere olduğu öğrenilirken, baba ocağına acı haber verildi.

Konservatuar yetenek sınavı kayıtları başlıyor

SINAVLAR 5-6 EYLÜL’DE Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 2 adet fotoğraf ve kimlikleriyle birlikte 2 Eylül tarihine kadar. Başvurularını şahsen Leyla Atakan Kültür Merkezi Konservatuar binasında yaptırmaları gerekiyor.