Kiralama Haberleri

Kiralama Haberleri

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Karamürsel Belediyesi araç kiralayacak    

Karamürsel Belediyesi araç kiralama hizmeti alacak. İlan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Karamürsel Belediyesi tarafından

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Karamürsel Belediyesi iş yerlerini kiraya verecek

Karamürsel Belediyesi bünyesinde bulunan 2 dükkanı kiralama kararı aldı. Ereğli’de yer alan dükkanlar için kiralama ihalesi 28 Haziran Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Belediye 12 aylığına araç kiralayacak

Karamürsel Belediyesi 12 ay boyunca kullanılmak üzere çok sayıda araç kiralamak için ihale düzenliyor.

Türk Telekom'dan büyük zam ! İnternet Sağlayıcılara %60 ZAM!

Türk Telekom diğer operatörlere, üstelik zorunlu olarak sunduğu hat kiralama bedelinde fahiş zam talebinde bulundu. Karar onaylanırsa kullanıcı da zamlı internetten etkilenecek.

Karamürsel Belediyesi araç kiralayacak

Karamürsel Belediyesi 14 ay süreliğine araç kiralamak için ihale düzenliyecek.

Karamürsel Yelken Cafe ihalesi yapıldı

Belde A.Ş.’de Karamürsel Sahili’nde bulunan toplam 916 metrekarelik kapalı ve açık alana sahip Karamürsel Yelken Cafe’nin kiralama ihalesi de yapıldı

Karamürsel'de Şoförlü araç kiralama ihalesi

01.04.2017-31.12.2017 tarihleri arası 9 aylık 4+1 pick up panelvan (şoförlü) yakıt hariç araç kiralama hizmet alımı işidir. Ayrıntılı bilgiye

Debinin üzerinde su çekiyorlar, kayıt dışı gelir elde ediyorlar

Türkiye’nin içtiği suların büyük bir bölümünü üreten Sakarya’da, valilik talimatıyla oluşturan ekipler su fabrikalarına yönelik su alma noktalarına 3 ay süren denetim yaptı. Denetimlerde il genelinde 158 su kaynağı belirlenirken, bazı firmaların bu kaynaklardan ruhsat sahası dışında ve kiralama yapmadan su aldıkları, bazılarının da kiralamadaki debinin çok üzerinde su çektikleri ortaya çıktı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, bu şirketlerin kayıt dışı su alımıyla elde ettikleri gelirlerin de hesaplanacağını ve tahsili yoluna gidileceğini söyledi.