Kırma Haberleri

Kırma Haberleri

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Dünya birincisi Karamürsel'de kulakların pasını sildi

Dünyaca ünlü Afrika’lı Kurrâ hafız ve Dünya Kur’an okuma birincisi Abdurrahman Sadien, arkadaşlarının yanına geldiği Karamürsel'de sevenlerini kırmadı ve kulakların pasını sildi.

Kızderbentliler, taş ocağı için itiraz dilekçesi verdi

Yalova’da Karadere sulama ve Kınalı içme suyu barajlarına malzeme temin etmek için Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kızderbent mahallesinde açılmak istenen taş ocağı ve kırma eleme tesisine Kızderbentliler itiraz etti. 

Dal-Çık inşaatı tam gaz devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda, araç trafiği yan yollara verilirken beton kırım çalışmalarına başlandı

DUYURU ÇED SÜRECİNE HALKIN KATILIMI TOPLANTISI

Yalova ili Altınova-Çiftlikköy İlçeleri ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesi sınırları içerisinde Karadere ve Kınalı Barajları, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi’nin yapılması planlanmaktadır

Karamürsel'de 3 AK Parti Millet Vekiline büyük ayıp!

Kocaeli Karamürsel'de Karaürsel'in en büyük iş adamı Mehdi Taşdan'ın daveti üzerine ilçede açılışı gerçekleşecek olan Erzurumlular Derneğinin açılışına katılamıyacakları için bir gün öncesinden Mehdi Taşdan'ı kırmayarak,

Kocaeli halkını rantçılara yedirmiyeceğiz!

Gebze’de söz verilmesine rağmen tapularını alamayan binlerce vatandaşla buluşan CHP Milletvekili Hürriyet, “Milletin ekmeğine, hakkına, hukukuna kim el uzatıyorsa o elleri kırmasını da biliriz evelallah” dedi

Yaşar Şanlı ve Süleyman Pekin'den Bakır Madenliler Derneğine Ziyaret

Yaşar Şanlı ve Süleyman Pekin Bakır Madenliler Derneğini ziyaret etti.

İSMAİL YILDIRIM'DAN TERÖR AÇIKLAMASI

İsmail Yıldırım, terör olayları ve şehit haberlerinin art arda gelmesinin ardından bir basına açıklaması yaparak terörü kınadı. Yıldırım,"Türkiye’de bir yıl değil binlerce yıl bitmeyecek bir şey varsa o da askerimizin ruhudur. Bunu hiç kimse elimizden alamayacak. Bunu her daim haykırmak, bizden sonraki nesillere aktarmak bugün bizlerin görevidir, bizler genç nesillere bunu aktaracağız. Zannetmeyin ki Çanakkale’de bu millete yapmak istedikleri emellerinden vazgeçen bir dünya var.

İSMAİL YILDIRIM TÜM ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİ

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle düzenlenen 34.Geleneksel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşlerinin iptal edildiğini açıkladı. Başkan Yıldırım yayınladığı mesajda Türkiye’de bir yıl değil binlerce yıl bitmeyecek bir şey varsa o da askerimizin ruhudur. Bunu hiç kimse elimizden alamayacak. Bunu her daim haykırmak, bizden sonraki nesillere aktarmak bugün bizlerin görevidir, bizler genç nesillere bunu aktaracağız.

Karamürsel'de Ücretsiz Kurslar Başlıyor Kaçırmayın

Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kültür, eğitim, sanat ve spor alanında birçok branşta eğitim kursları açılıyor. İğne Oyası, Saçaklama, üç boyutlu resim, Ebru, Tezhip, Model gemi, Mis sabun, Bendir, Tasavvuf, Koro (TSM), Koro (THM), Tel kırma, Mefruşat, Kırkyama, El nakışı, Ahşap oyma, Bağlama, Gitar, İngilizce (A1), Boşnakça (A1), Çocuk Korosu, Çocuk Halk Oyunları, Yetişkin Halk Oyunları, Açıktan Lise Okuyan Yetişkinlere Matematik- İngilizce Kursu açılacak. 30 Eylül 2015 Çarşamba gününe kadar müracaat alınacak. Müracaatlar, ilçe terminalinin arkasında bulunan Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kursu binasında alınacak.

SON DAKİKA "AHMET TAŞÇIYA " İNANILMAZ AYIP

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor.

Ahmet Taşçı Kırkpınar'a Katılamıyor

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor. Tarihi 654.Kırkpınar Yağlı güreşleri bugün Selimiye Camiinde kılınan Cuma Namazından sonra başlamış olacak. Kırkpınar’a 25 yıl damga vuran ve 12 kez Başpehlivanlıkla 2 kez ebedi Altın Kemer alan Türkiye’nin tek ilçesi pehlivanlar diyarı Karamürsel’e Güreş Federasyonu’ndan deprem gibi darbe geldi. Karamürselli efsane pehlivan Ahmet Taşçı’nın, 26 yıl aralıksız Kırkpınar’da güreşen 56 yaşındaki Aliço’nun rekorunu kırmaya hazırlandığı 654. Tarihi Kırkpınar’da güreşemeyeceğinin, Federasyondan gelen resmi açıklaması, güreş camiasında ŞOK etkisi yarattı.

AHMET TAŞÇI BU SENE REKORU KIRACAĞIM

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde 9 defa altın kemer kazanan Ahmet Taşçı, Osmanlı döneminin başpehlivanlarından Kel Aliço’nun rekorunu kırmayı hedefliyor. Yağlı güreşin yaşayan efsanesi bu sene Edirne Sarayiçi’de 654’ü yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ninde iddialı olduğunu açıkladı.. Ünlü güreşçi, Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreş Takımı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in daveti üzerine Manavgat’a gelen Taşçı, belediyenin yağlı pehlivan sporcularıyla birlikte kıspet giyerek yeşil çayırda peşrev çekti. Ahmet Taşçı, belediyenin yağlı güreş antrenmanı yaptığı çayırda Kırkpınar’da Antalya’ya 2 defa altın kemer getiren Mehmet Yeşil Yeşil ile birlikte güreş tuttu. Ahmet Taşçı ile Mehmet Yeşil Yeşil’in güreş tutmasına Manavgatlı yağlı güreş severleri alkışlarla destek verdi.

Yıldırım Minik Öğrencilerle Stres Attı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret etti. Ziyaret sırasında minik öğrencilerle sohbet eden, öğrencilerin çaldıkları piyano ve söyledikleri şarkılara eşlik eden Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın güzel ortamlarda kendilerini geliştirerek eğitim almaları bizleri memnun ediyor” dedi. Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri davetlerini kırmayarak ziyaretlerine gelen Yıldırım’a teşekkür ederek, okulları hakkında bilgi verdi.

KARAMÜRSEL KENT KONSEYİNDEN ÇIKARMA

Gölcük Kent Konseyi’nde gerçekleşen ziyaret programında Ahmet NARİNOĞLU çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçemizde Kent Konseyinin yeniden çalışmalarının başlayacağını belirten Kaymakamımız, ziyaret isteklerini kırmayan Gölcük Kent Konseyine teşekkür etti. Ziyarete Narinoğlu ile birlikte Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yüksel Türközü, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve Karamürsel Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.