Kırmızı Işık Haberleri

Kırmızı Işık Haberleri

Kocaeli Genelinde (EDS) Cezaları Bugün Başlıyor

Kocaeli'nde araç kullanıcılarına önemli bir uyarı! Şehir genelinde hız sınırları, kırmızı ışık ihlalleri ve park kuralı ihlallerini denetlemek amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), artık cezai işlem uygulamaya başlayacak.

Karamürsel D 130 Karayolunda kaza 1 ağır yaralı

D-130 Karayolu Dereköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yalova yönüne giden S.O'nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobilin kavşakta yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen birden yolun karşısına geçmeye çalıştan 24 yaşındaki Çetin Açet'e araba çarptı

YOLCU OTOBÜSÜ TAKSİ İLE ÇARPIŞTI 1 KİŞİ YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel Eğitim merkezi önünde meydana gelen kazada servis otobüsü kırmızı ışık ihlali yapan taksi ile çarpıştı. Kaza sonrası ters dönen araçta bulunan bir kişi yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de Trafik kazası, 1 ölü "VİDEO HABER"

Karamürsel'de merkez ışıklardan kırmızı ışıkta karşıya geçmek isteyen Hasan Demirsoysal'a tır çarptı.

Kız meslek lisesi ışıklarda tır, taksiyi biçti

Karamürsel'de akşam saatlerin'de meydana gelen kazada kırmızı ışık ihlali yapan bir tır, kavşakta dönene taksiyi biçti.

Karamürsel'de Kaza, Denize Giderken, Canlarından oluyorlardı

Kocaeli, Karamürsel’de kırmızı ışıkta geçen araç faciaya neden oluyordu, kaza sonrası 2 araç kullanılamaz hale gelirken yaralılar Karamürsel Devlet Hastanesine

Yakıt tankeri kaza yaptı 1 yaralı

Karamürsel'de sabah erken saatlerde Merkez ışıklarda kırmızı ışıkta bekleyen iki araca arkadan çarpan yakıt tankerinin karıştığı kazada

Karamürsel'de 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı

Karamürsel'de 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı Karamürsel İmsa Işıklarda 77 EU 308 , 41 K 3680 ve 41 K 2250 Plakalı 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı. İddialara göre kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile kamyonun çarpması sonucu, Muhammed D. (25), Emre Ö.(46), Semih A. (24), ve Selim A.(39) adlı şahıslar hafif şekilde yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu oldular. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti!

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti! Karamürsel'de yaşanan trafik kazasında kırmızı ışıkta bekleyen otomobili TIR biçti. Kazada 2 kişi yaralandı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Lisesi Işıkları Yalova İstikametine gitmekte olan Hakan S. (28) yönetimindeki 16 CVE 51 plakalı TIR kırmızı ışıklarda duran Mustafa S. (36) yönetimindeki 34 TR 0103 plakalı otomobil çarpması sonucu otomobil şoförü Mustafa S. ve yanında bulunan Mehmet S. (69) yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-130 Karayolu uzun araç kuyrukları oluştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de kontrolden çıkan otomobil kırmızı ışıkta duran aracın üzerine uçtu

3 aracın karıştığı kaza korkuttu Karamürsel İlçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazası korkuttu. Kazada hiç kimse yaralanmadı Karamürsel D-130 Karayolu 4 Temmuz Mahallesi Kız Meslek Trafik Işıklarında 3 aracın karıştığı trafik kazasında hiç kimseye yaralanmadı.Alınan bilgiye göre Yalova istikametine gitmekte olan Mehmet Kocabaş (65) yönetimindeki özel araç ilk önce Göksal Bodur’un (44) kullandığı TIR’a daha sonra ilk önce trafik ışıklarına ışıklı daha sonra kavşakta beklemekte bulunan İsmail Çınar’ın (53) kullandığı araca çarparak üstüne çıktı. Kazada yaralanan olmazken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KARAMÜRSEL MERKEZ IŞIKLARDA TIR DEHŞET SAÇTI

Yağmur yağdı, merkez ışıklarda iki kaza aynı anda oldu Karamürsel’de bir anda başlayan yağmurun ardından Merkez Işıklarda aynı anda iki kaza oldu. Her iki yöndeki TIR’ların karıştığı kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Bir anda yağan yağmur ile Karamürsel Merkez Işıklarda iki kaza aynı anda oldu. Merkez Işıklarda ilk kaza İzmit İstikametine gitmekte olan 35 HCF 44 plakalı TIR kırmızı ışıklarda durduğu sırada arakasından gelen 34 NEY 61 plakalı tır çarptı. Yaklaşık 5 dakika aradan sonra bu defa Yalova istikametine gitmek bulunan 80 GZ 634 plakalı TIR havanın yağış olması nedeniyle kırmızı ışıklarda duran araçlara çarpmamak üzere direksiyonu kırarak yolun ortasındaki tellerler birlikte karşı şerit’te geçen TIR korkulu dakikalar yaşattı. Her iki kazada da ölen yada yaralanan olmadı

Karamürsel'de Kırmızı ışıkta geçen TIR taksiyi biçti

Olay dün gece geç saatlerde Karamürsel Amiral Caddesi D-130 Karayolu kız meslek lisesi ışıklarında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre döner kavşakta yeşil ışıkta dönmek isteyen Fiat marka binek araca kendisine kırmızı ışık yanan 34 GA 6535 Plakalı Mercedes Marka tır çarparak aracın ön kısmını param parça yaptı. Kazada can kaybı yaşanmaz iken bu kavşakta sık sık yaşanan kazalar kavşaktaki ışıklandırmadan kaynaklandığı düşünülüyor.

Kırmızı Işıkta Geçen Minibüs Taksiyi Biçti

Akşam saatlerinde ilçemiz 4 Temmuz Mahallesi D-130 karayolu üzeri Kız meslek Lisesi Girişinde Kırmızı ışıkta geçen 34 DR 8277 Plakalı Wosvagen marka minibüs bu esnada ışıklardaki adadan dönüş yapıp anayola girmek isteyen 41 GE 941 Plakalı Hyundai marka araca çarparak aracı sürükleyerek yoldan çıkardı ve ışıkların altındaki refüje fırlattı olayda aracın içinde bulunan bir bayan hafif şekilde yaralanırken araçta bulunan küçük bir kız çocuğunun çok korktuğu fakat çok şükür yara almadan kurtulduğu görüldü. Kazaya çarpan minibüs sahibi ise olayı yara almadan atlattı. Olay yerine gelen trafik polisleri olayla ilgili inceleme yapmaya başladı.

Karamürsel'de Toplu taşıma araçlarını sivil polisler denetleyecek

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Toplu Taşıma Araçlarına yönelik yapmış olduğu çalışmalar kapsamında ulaşımın kesintisiz, sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi, trafik kazalarının ve yolculara karşı hoş olmayan tutum ve davranışların önlenebilmesi için yeni bir denetim mekanizması uygulanacak. Şehir içi ve şehir dışı toplu taşıma araçlarının denetimi için Sivil Trafik Polisleri tarafından araçlara yolcu gibi binilerek, takoğraf, fazla yolcu, emniyet kemeri, seyir halinde sigara ve cep telefonu kullanımı, kırmızı ışık ihlali ve diğer trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenecek. Sürücüler kurallara uygun bulunmaması halinde uygun yönetmeliğe göre cezai işleme tabi tutulacak.

Karamürselde Motosiklet Kazası 1 Yaralı

Karamürselde Motosiklet Kazası 1 Yaralı Karamürsel D-130 karayolu 4 Temmuz Mahallesi Kız Meslek Lisesi karşısı ışıklı kavşakta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. İddiaya göre Karamürsel’de bir fırında çalışan ve akşam mesaisinden çıkıp evine giden M.S. (20) isimli şahıs, motosikletiyle kendisine kırmızı ışık yanmasına rağmen durmayarak, karşı yola geçmeye çalışan 41 ED 382 plakalı H.A. (50) yönetimindeki otomobile çarptı.