Kısıtlama Haberleri

Kısıtlama Haberleri

Haluk Levent, Karamürsel'de binlerce kişiyi coşturdu

Karamürsel’de, sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk pazar gününde gerçekleştirilen Haluk Levent, sevilen şarkıları ile vatandaşları coşturdu.

Düğün ve cemiyet kısıtlaması kaldırıldı

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren düğün, nikah, nişan gibi etkinlikler yeniden yapılmaya başlayacak.

Son Dakika haber! Yeni tedbirler açıklandı!

Sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili yeni düzenleme açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme planıyla ilgili sokağa çıkma kısıtlamalarına getirilen yeni düzenlemeyi tek tek açıkladı.  

17 Günlük kapanma Karamürsel'de bir işe yaramadı!

17 günlük tam kapanma dönemi, Pazartesi sabahı saat 05.00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağının ne zaman bittiğine ve 17-18-19 Mayıs tarihlerinde kısıtlama uygulanıp

İçişleri Bakanlığı’ndan cuma namazı kararı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası İçişleri Bakanlığı, "Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 23 Nisan 2021 Cuma günü vatandaşlarımız cuma namazı için camilere gidebilecekler mi?" sorusunu yanıtladı.  

23 Nisan'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına bu hafta 23 Nisan Cuma günü de dahil edildi.

Karamürsel çok kalabalık!

Kademeli normalleşme ile birlikte şehirler Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak renklerine göre ayrıldı ve kısıtlamalar belirlendi. Yüksek riskli iller arasında bulunan Karamürsel’de de cumartesi günü yasağının kalkması ve mekanların açılmasıyla birlikte sokakların kalabalık olduğu görüldü.

Hafta sonu kısıtlaması yüksek ve çok yüksek illerde devam edecek

Hafta sonu kısıtlamasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşük ve orta riskli illerde yasağın sona erdiğini açıkladı. 

Normalleşme süreci Mart ayında başlıyor

Türkiye, koronavirüs salgınına karşı başlatılan mücadele kapsamında birçok kısıtlama kararı aldı ve virüsün daha fazla yayılmasının önüne geçti.

Son dakika yılbaşı açıklaması!

Son dakika: İçişleri Bakanlığı 'yılbaşı kısıtlamaları'na ilişkin merak edilen soruları yanıtladı! Son dakika haberi...

Yılbaşı kısıtlamasın 'da Cuma namazı kılınabilecek!

Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar, yarın araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebilecek. 

İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi yayınlandı!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl olacak? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesini yayınladı! Bakanlık 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

Çok şükür vakalar ciddi şekilde düşüşe geçti!

Karamürsel’de son durum herkesi sevindirdi. Vakalardaki düşüş Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritasına da yansırken, kısıtlama öncesinde neredeyse tamamı kırmızı olan ilçe haritasında yeşil alanlar oluşmaya başladı.

Karamürsel geneli korona vaka artışı değişmeye başladı

Koronavirüs vaka sayılarında artış olunca Türkiye genelinde tedbirler de uygulanmaya başlanmıştı. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte denetimler artırıldı. Karamürsel’de vaka sayısında yüzde 25 yakın azalma oldu.

Yasak başladı! İşte bütün detaylar

Son dakika: Türkiye genelinde 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı! Fırın ve marketler açık mı? Kimler yasaktan muaf?

Hafta sonu uygulanacak yasakla ilgili tüm detaylar

Hafta sonu kısıtlaması başladı. Market, bakkal, manav, kasap ve kuru yemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık kalacak, bazı yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacak. 

Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan 'sokağa çıkma kısıtlaması' açıklaması

Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan 'sokağa çıkma kısıtlaması' açıklaması İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Bu hafta

Dikkat 3 bin lira ceza yiyebilirsiniz!

65 yaş ve üzerindeki vatandaşların sokağa çıkması ve şehirlerarası seyahatleriyle ilgili düzenlemeler de esnetilmelerine karşın halen bazı kurallar ve kısıtlamalar içeriyor. Peki 65 yaş ve üzerindekiler için sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş ve üzerindekilere şehirlerarası seyahat kısıtlaması var mı? İşte 10 soruda 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarla ilgili kısıtlamalar.

Kocaeli ve 14 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, hafta sonu Kocaeli ve 14 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Sokağa çıkma kısıtlaması 18 yaşa düştü

20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 18 yaşa düşürüldüğünü açıkladı.

İçişleri Bakanlığından sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi

İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine 22 Mayıs saat 00.00 ile 26 Mayıs 00.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili genelge gönderdi.

Erdoğan açıkladı: Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı, sekizinci kez video konferans yöntemiyle yapıldı.

Bayramda sokağa çıkma yasağı ilan edildi

23-26 Mayıs tarihlerinde 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Komşu dahil 19 ilde artık maskesiz sokağa çıkılamayacak!

Maskesiz sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin sayısında artış yaşandı. Son olarak Kırklareli Valiliği de maskesiz olarak sokağa çıkmaya kısıtlama getirdi.

Kocaeli genelinde 4 günlük yasağa ilişkin genelge

İçişleri Bakanlığı,15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin valiliklere genelge gönderdi.

31 ile yönelik seyahat kısıtlaması uzatıldı

İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş çıkış kısıtlamasının 1 gün daha uzatıldığını duyurdu.

Sokağa çıkma yasağında mahalle, mahalle Karamürsel sokakları

Kısıtlamanın başlamasının ardından Karamürsel’in en işlek cadde ve sokakları ise boş kaldı.

31 ilde giriş-çıkışlar 15 gün daha uzatıldı

İçişleri Bakanlığı, 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş çıkış kısıtlamasının 15 gün daha uzatıldığını duyurdu.

Lokantalarda Tuz ve Şeker Kullanımına Kısıtlama Geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Lokantacı ve pastacılarla imzalayacağımız protokolle her yıl besinlerdeki tuz kullanımı yüzde 4, şeker kullanımı ise yüzde 5 azaltılacak" dedi.

Kadın Polislere Yeni Düzenlemeler

Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelik değişikliği kapsamında emniyet mensuplarına yönelik kıyafet kısıtlamaları kaldırıldı.