Kocaeli Büyükşehir Haberleri

Kocaeli Büyükşehir Haberleri

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

İsmail Yıldırım, daire başkanımı oluyor ?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından daire başkanlığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili AK Parti Kocaeli kulislerinden gelen haberler

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

KO-MEK'ten İmam ve Müezzinlere Ses Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), Karamürsel'de imamlar ve müezzinler için hitabet ve ses eğitimi vermeye başladı

Kimya Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Karamürsel'den dahi görünen dumanlarıyla endişe yaratan yangın, ancak bu sabah itibariyle söndürülebildi.

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

Karamürsel Sakinleri, Şehir Hastanesine Direk Ulaşım İstiyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 3 Nisan 2023 tarihinde hizmete girmesinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan toplu taşıma hatları ile hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Tahir Büyükakın'a adaylığı tebliğ edildi

Büyükakın yeniden aday: İşte adaylık için telefonun geldiği o an. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı arayarak yarın İstanbul'da yapılacak aday tanıtımına davet etti.    

UTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş’ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin en küçük bütçesi Karamürsel'in

İlçe bütçeleri meclislerinden geçen ve Büyükşehir meclisine gelen bütçeler arasında en büyük bütçe Gebze Belediyesi’ne ait. Gebze Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 2 milyar 750 milyon lira. Gebze’den sonra 2 milyar 24 milyon ile İzmit Belediyesi en büyük bütçeye sahip ikinci belediye oldu. En düşük bütçe ise 200 milyon ile Karamürsel Belediyesi’nin.

Son Dakika Deniz seferleri iptal edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tüm deniz seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Karamürsel yeni otogar inşaatı neden ilerlemiyor ?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalara hızlı başlamıştı fakat nedense aylar geçmesine rağmen hala kaba inşaatı bile bitirilemedi.

Büyükşehir Tahtalı ve Kadriye yollarını yeniledi

Karamürsel Tahtalı-Kadriye yolu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından stabilize yol olarak yapılmıştı. Ancak şimdi 2,5 kilometrelik bu yol asfaltlanmış durumda.

Haydi harekete geç!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden muhteşem etkinlik. Karamürsel'de devam edecek..

Tahir Büyükakın ve Sait Mete verdikleri sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel halkı kışları büyük sorun ve kazaların yaşandığı yolun düzeltilmesi için büyük çaba gösterek, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Karamürsel'in muhtarları ülkeye örnek oldular

Karamürsel'in muhtarları ülkedeki tüm muhtarlara birlik ve beraberlik mesajı vererek örnek oldular.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Karamürseli sel vurdu!

Karamürsel'de ani şekilde bastıran yağmur sonrası sel ve su baskınları yaşandı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın yaşanan sel sonrası halkı bilgilendirdi.

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptı! Büyük başarı Karamürsel'in oldu

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptığı yarışmada "Karamürsel Amiral İlk Okulu öğrencisi İsmail İvgin tüm rakiplerini geride bırakarak ikinci oldu.

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

Karamürsel halkı Tahir Büyükakın'a seslendi

Karamürsel halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'a seslendi. Karamürsel sahil şeridinde yıllardır bir türlü yapılamayan tuvalet ve bebek bakım noktalarının artık yapılması için seslerinin duyulmasını istediler.

Karamürsel yeni terminal binası inşaatı başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalarına başladı. İhale yapan Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya 330 gün içerisinde teslim etmek şartıyla yer teslimini yaptı.