Kocaelichp Haberleri

Kocaelichp Haberleri

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama!

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama… “10 kişi istifa ediyorsa oturup düşüneceksin

CHP Ailesi Yanında "Ahmet Abi"

Karamürsel’in tanınmış iş insanı ve CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı olan Ahmet Çalık’ın yakalandığı korona virüs nedeni ile CHP Kocaeli İl Örgütünden destek videosu.

Günahlarını CHP'ye Mal Edemezler

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli teşkilatları bu haberi sorgulamalı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP'li İmar Komisyonu Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Kocaeli'nin yiğit vekilini ağlatan mesaj

Kocaeli'nde gerek kendi partilileri, gerekse muhalefet partili büyük bir kitle tarafından sevilen ve takdir gören Fatma Kaplan Hürriyet ilk defa bu kadar çok duygulandıpını itiraf etti.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin yeni il binasını açılışını yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin yeni il binasının açılışını gerçekleştirdi.

CHP’DEKİ SON KONGRE BUGÜN!

Cumhuriyet Halk Partisi bugün gerçekleştirilecek olan Karamürsel ilçe kongresi ile ilçe kongrelerini tamamlıyor.

Kılıçdaroğlu İzmit'e geliyor

CHP Kocaeli İl Örgütü yöneticileri Ankara’ya gidip, 23 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yeni il binasının açılışı ve 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan İl Kongresine CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu

Ölüm yolu seçimimi bekliyor

Bu haberi yapalı tam bir yıl oldu. Karamürsel'de ölüm yolu olarak bilinen ve bir çok acılara sebep olan Karamürsel D-130 Karayolu, Kocaeli CHP Millet Vekili Fatma Kaplan Hürriyet