Kocaelihaberler Haberleri

Kocaelihaberler Haberleri

Salgın git gide artarak büyüyor

Bu kış hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip: Soğuk algınlığı ya da grip geçse de ne kuru öksürük ne burun akıntısı gitmek biliyor, gitse de 1-2 hafta sonra geri dönüyor.

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Kocaeli genelinde TAKSİLERE ZAM!

Kocaeli’de taksicilerin istediği oldu, taksi ücretlerine zam yapıldı   UKOME tarafından alınan karar kapsamında, taksi ücretlerine yaklaşık yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Balık sezonu bitiyor

Kocaeli genelinde avlanma yasağının yaklaşmasına rağmen balık fiyatları geçtiğimiz aylardaki seviyelerini koruyor. 15 Nisan’da başlayacak olan yasak sonrasında denizlerde; büyük kayıklar, gırgırlar ve troller ile balık avlanılamayacak 09 Nisan 2022 Cumartesi 15:10 Güncel Kocaeli’de yaklaşık 7 buçuk ay boyunca süren avlanma sezonu 6 gün sonra son bulacak.

Karamürsel’de Adalet Alanı’nın açılması onayladı

Karamürsel’in Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Adalet Alanı’ bölümü açıldı.  

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Karamürsel Şehiriçi sefer saatleri değişti

Karamürsel Şehiriçi seferlerinde saatler değişti. Karamürsel Şehiriçi Min. Kooperatifi tarafından 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile sefer saatleri yenilendi.

Kıbrıs gazisi, emekli polis memuru evinde ölü bulundu!

Karamürsel'de yaşayan emekli polis memuru, Kıbrıs gezisi Osman Kale (68) yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Yasaklı günlerde Karamürsel-İzmit seferleri saatleri belli oldu

Karamürsel İzmit Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada otobüs seferlerimiz.

Cinayet davasında yeni gelişme! Telefonlar incelenecek! 

Burak Şahin İren cinayetinde telefon incelenecek. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karamürsel’de işlenen Burak Şahin İren cinayetinin bugün görülen duruşmasında

İçişleri Bakanlığı’ndan cuma namazı kararı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası İçişleri Bakanlığı, "Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 23 Nisan 2021 Cuma günü vatandaşlarımız cuma namazı için camilere gidebilecekler mi?" sorusunu yanıtladı.  

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Kocaeli Valiliği açıkladı! Ramazan KARARLARI

Kocaeli Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın “Ramazan Ayı Tedbirleri” genelgesi ile alınan karar ve tedbirleri duyurdu.  

Ramazan için tam kapanma kararı salı günü belli olacak

Ramazan boyunca tam kapanma ile alakalı olarak verilecek kesin karar, Pazartesi günü yapılacak Bilim Kurulu toplantısında ki, değerlendirmeler neticesinde

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı

Karamürsel'de Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı. İlçe kaymakamı konutunun hemen ön tarafında gerçekleşen törene ilçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve belediye başkanı İsmail Yıldırım katılmadı.

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

Karamürsel İznik Yoluna gömmüşler

14 yıl önce, 6 ay arayla kaybolan Mahmut Şahin ile arkadaşı Nihat Şahin’in öldürülüp cesetlerinin gömüldüğü ortaya çıktı.

AFKOM’dan kar ve soğuk uyarısı!

14 Şubat Pazar günü beklenen kar yağışı öncesi AFKOM uyardı: Toplu ulaşım araçlarını kullanın ve acil durumlarda 155, 153 ve 110’u arayın.

Bölgemizde yoğun kar yağışı bekliyor!

Cuma gününden itibaren bölgemizde hava sıcaklıklarının düşeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü gerçekleşmesi beklenen kar yağışına karşı uyarı yaptı.

Karamürsel İcradan Meyve bahçesi ve Ev

Meyve bahçesi icradan satılıyor | Karamürsel Akçat Mahallesinde bulunan 1602 metrekarelik meyve bahçesi icradan satılıyor. 

Karamürsel'in mahalle, mahalle yeni nüfusu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını açıkladı.

Karamürsel'de yapılması planlanan RES projesinin iyi yönleri anlatıldı!

Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projesinin sadece iyi yanlarının anlatıldığı toplantıda RES Projesi’nin doğaya ve hayvanlara karşı verebileceği zararlardan hiç söz edilmediği dikkat çekti.

Karamürsel'de bütün yollar açık

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, 24 saat boyunca teyakkuzda.

Var yemez Sedat amcanın kemikleri sızladı!

Karamürsel’in en büyük mülk zengini olarak bilinen Sedat Aykut (Var yemez) namı ile tanınan ve 2019 Yılında yaşamını kaybeden Sedat Aykut’un evladım dediği ve hiç kimseye satmadığı zeytin ağaçları yol genişletmesi bahanesi ile katledildi.

Karamürsel'deki seri katil her yerde aranıyor!

Karamürsel ilçesinde 3 günde 6 sokak köpeği katledildi. 5 köpeğin aynı kişi tarafından öldürüldüğü düşünülürken hayvan polisi seri katili arıyor.