Kod Haberleri

Kod Haberleri

Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

Dikkat! Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel

Yarına dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Kocaeli'de kuvvetli rüzgar ve zaman zaman Fırtına olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli valiliği ve meteoroloji art arda uyardı!

Kocaeli Valiliği, 8 Aralık 2023 Cuma günü Kocaeli'nde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.  

Karamürsel 100. Yıl MTAL’ye birincilik ödülü Bakan Özer’den

KODELİG Yarışması’nda Karamürsel 100. Yıl MTAL, ‘Lise Çizgi İzleyen Robot Kategorisi’nde64 ekip arasında birinci oldu.

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Altınova Semt Pazarı’nda sıkı denetim

Altınova Semt Pazarında; vatandaşlar, HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra pazar alanına alınırken maske kontrolü, ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi uygulanıyor.

Meteoroloji'den SON DAKİKA sağanak yağış uyarısı!

Kocaeli geneli için 'sarı kodlu' yağmur uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den son dakika sağanak yağmur uyarısı yaptı.

Pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulaması başlıyor

-Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbir ve önlemlere bir yenisi daha eklendi. Kocaeli genelinde tüm pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulamasına başlıyor.

Adliyelere girişte HES kodu şartı başladı

Son dakika: Adliyelere ve istinaf mahkemelerine girişte HES kodu şartı (HES kodu nedir, nasıl alınır?) Son dakika haberi...

Toplu taşımada yeni dönem! HES kodu zorunlu oldu

Son dakika ahberine göre, şehir içi toplu ulaşım araçlarında, kişiselleştirilmiş akıllı seyahat kartı kullanılan şehirler ile ülke genelindeki kamu, özel tüm konaklama tesislerine kabullerde HES kodu zorunluluğu getirildi.

İstanbul’dan sonra Kocaeli genelinde

Geçtiğimiz gün İzmit Belediyesi’nde uygulanmaya başlayan HES kodu kararı İstanbul’un genelinde uygulanmaya başladı.

Maske kodu gelmeyenler ne yapacak?

Yeni uygulama başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maske dağıtımına ilişkin 'Mesaj gelmeyen kişiler eczaneye müracaat ettiğinde yeniden bir kod verilme durumunu sağladık.' dedi.

Kocaeli'de fuhuş operasyonu !

Düzenlenen geniş çaplı operasyonda fuhuş çetesi çökertildi. Çetenin ise yakalanmamak aralarında kullandıkları şifreli kodlar deşifre edildi.

Emniyetten uyarı ! Yeni dolandırıcılık yöntemine dikkat!

Telefonda yeni dolandırıcılık yöntemi banka masraflarını geri alma, kredi kartı borcunu kapatma gibi acil kodlu mesajlarla vatandaşa ulaşan dolandırıcılar, dönüş yapan tüketicilere binlerce liralık faturalara mal oluyor

PKK'lı terörist Kocaeli'de yakalandı

Körfez’de, aranan teröristler arasında olan 'Delil Serhat' kod adlı PKK'lı Cesim Yanık (27), jandarmanın tarafından yakalandı.

MEB'den "açıköğretim kurumları sınavları" açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB), açıköğretim kurumları sınavlarına 4'ten fazla ders için giren adayların cevap kağıtlarında, teknik bir hatadan dolayı eksik kodlama alanı ayrıldığı bildirildi.

Murat Çakır müjdeyi verdi, ikinci dönem başlıyor

Karamürsel Mİlli Eğitim Müdürü, Murat Çakır müjdeyi verdi. Karamürsel'de ikinci dönem bütün orta okullarda başlayacak.

Bu yarışma kaçmaz

Karamürsel'de Usta fotoğrafçı Mehmet Vonal öncülüğünde kurulan Karamürsel Fotoğraf, Sinema ve Sanat Derneği kurulması ile birlikte etkinlikleri'de başladı.

Başkanlar acil kodu ile toplandı

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının 5 gün öne çekilmesi sonrası ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi Kaynak: Açılış bayramı için olağanüstü toplantı

Acil Koduyla Mutlaka Okuyun ve Paylaşın

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar ile vatandaşlar, kalpazanlar tarafından mağduriyet yaşamamaları için banknotlarda

Akom'dan önemli uyarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi vatandaşlara bölgemizi

Kayseri'deki saldırı... Şehitlerin ve yaralıların isimleri açıklandı!

Kayseri’de bu sabah teröristlerin çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 13 asker ile yaralanan 56 kişinin kimlikleri belirlendi.

Sabahları arabanızın camı buğulanmasını istemiyorsanız

Sabahları aracınızın ön camlarının buğulanması kadar sinir bozucu bir şey yoktur. Muhtemelen aynı sorunu defalarca yaşadınız. Dondurucu soğukta aracınıza biniyorsunuz ve

CANLI BOMBALARI İHBAR EDENE BÜYÜK ÖDÜL

Kocaeli'de dahil 81 ile ACİL KODU ile çağrı yapıldı. Bu iki terörist her yerde aranıyor lütfen fotoğraflara iyi bakın ve şüphelenirseniz hemen güvenlik güçlerine haber verin.

Acil Koduyla Havalandılar

Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende komuta kademesi ile askerler bayramlaştı.

PKK'NIN ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİ YAKALANDI !

Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Cigerhun kod adlı Rakip Yardımcı İstanbul'da yakalandı.

TSK ve Emniyet ''Acil Kod'' Talimatı

15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinden sonra güvenlik birimlerindeki teyakkuz hali devam ediyor.

İŞİD Teknoloji Emiri Açıkladı !

Gaziantep'te bir evde yakalanıp, tutuklanan IŞİD'in 'teknoloji mecmuası emiri', 'Ebu Musa' kod adlı Ersen Çelik, örgütün 2 maket casus uçak aldığını ve bunlarla saldıracağını söyledi.

CANLI BOMBA 'SÜMEYYE' İÇİN ALARMA BASILDI

Dağıstan uyruklu olan 'Sümeyye' kod adlı Kristina Tikhonova'nın intihar eylemi için Türkiye'ye geldiği öne sürüldü.

Sokakta otopark parası alamazsınız

BELEDİYE CADDE VE SOKAKLARI OTOPARK OLARAK KİRALADI Burdur Hasta ve Tüketicileri Koruma Derneği (BURTUKODER), dönemin Burdur Belediyesi’nin 8 Nisan 2010 tarihinde aldığı kararla kent merkezindeki bazı caddelerin ücretli otopark ilan edilip kiraya verilmesini öngöre düzenlemenin iptali istemiyle Isparta İdare Mahkemesi’nde dava açtı. Ancak Mahkeme derneğin bu talebini reddetti. Mahkemenin red kararını temyiz eden derneği haklı bulan Danıştay 8. Dairesi, Burdur’daki kimi caddelerin ücretli otopark olarak tahsis edilmesinin yolunu açan belediye kararını, “yolların asıl amacına uygun olarak kullanılmasını olumsuz yönde etkileyeceği”gerekçesiyle iptal etti.