Koku Haberleri

Koku Haberleri

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Hikmet Özbağçı İlkokulu ’Erasmus’ proje ekibi Litvanya’da

Karamürsel İlçesi, Hikmet Özbağçı İlkokulu ’Erasmus’ proje ekibi Litvanya’dan döndü.

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Tarihi Amiral Karamürsel İlkokulu Yıkıldı

1923 yılında 4 Temmuz Mahallesi, Beyti Karaca Sokak No:7 adresinde açılan Amiral Karamürsel İlkokulu, 31 Ocak 2024 tarihinde başlayan yıkım ile birlikte tarihini kaybetmiş oldu.

Karamürsel'de deniz katlediliyor!

Karamürsel'de deniz katlediliyor! Mahalle sakinleri fark etti, soruşturma başlatıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kirlilik ve mazot kokusu şikayetiyle ilgili incelenmek üzere denizden numune alındı.

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel MYO ismi değişti

Karamürsel Denizcilik MYO oldu! Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu, yeni bir isimle yoluna devam ederek “Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu” olarak hizmet vermeye başladı.  

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 30 Ekim okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.

İsmail Yıldırım; Gençler uyuşturucu batağına çekiliyor

Karamürsel'de son yıllarda ilçe genelinde uyuşturucu vakalarının hızla artması ve her geçen gün çakmak gazı sorununun ilkokul çağındaki çocuklara kadar inmesi endişe verici bir durumdur.

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı gururla sunar

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı öğrencileri, MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim görmekte olan ve 1. sınıftan 2. sınıfa geçen öğrencilerdir.

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptı! Büyük başarı Karamürsel'in oldu

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptığı yarışmada "Karamürsel Amiral İlk Okulu öğrencisi İsmail İvgin tüm rakiplerini geride bırakarak ikinci oldu.

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

43 Yıllık hizmet sona erdi

1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra  1994 yılında ilimize atandı.

Karamürsel'de bir okulda öğretmen korona virüse yakalandı

Karamürsel Ereğli mahallesinde bir ilkokulda

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Bir haftadır musluktan akan sarı su vatandaşı isyan ettirdi

Karamürsel Kayacık mahallesi Ankara evlerinde yaşayan vatandaşlar son bir haftadır musluklarından akan sarı ve pis kokulu su yüzünden zor durumdalar. Yetkililere defalarca bilgi vermelerine rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getiren mahalle sakinleri, pis su

Yarın ilk okul öğrencileri okula!

Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitimin 7 Haziran'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

Karamürsel merkezde facia kıl payı atlatıldı

Son dakika Karamürsel merkezde yoğun gaz kokusu gelen daireye balkondan giren itfaiye ekipleri sızıntıyı önledi ve facia kıl payı atlatıldı.

MEB'den ortaokullarda yüz yüze sınav açıklaması

MEB; Kovid-19 riski yüksek/çok yüksek illerde ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda 26 Mart'tan sonraki sınavlar 3 Mayıs'tan itibaren yapılabileceğini duyurdu.

Son dakika… Uzaktan eğitim 22 Ocak’a uzatıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, daha önce 4 Ocak'a kadar yapılacağı açıklanan uzaktan eğitimin 22 Ocak'a kadar devam edeceği belirtildi.

Okul kantinlerinin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi

Edinilen son dakika haberine göre Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kantinlerin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi.

Pis kokular ve mikrop vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 202. Cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar dereden akan pislik ve koku nedeni ile canından bezdiler.

Okulda korona virüs süreci nasıl yönetilecek? Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa ?

Bu sabah itibarıyla korona virüs sürecinde önemli bir adım atıldı. Okullarda ilkokul 2, 3, 4 ile 8, lise hazırlık ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yanı sıra özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın saat 11.00'de yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak. Öte yandan Bakan Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz." dedi.

VATANDAŞ YETER ARTIK DEDİ! DEREDEN PİSLİK AKIYOR!

Karamürsel’de uzun bir zamandır kapılarının önünden akan dereden çıkan koku ve iğrenç görüntü nedeni ile mağdur olan vatandaşlar yetkililere seslendi.

Bir babanın isyanı “Devlet çocuğuma okul bulamıyor”

Karamürsel’de yaşayan Muhterem Çıtanak, 7 yaşındaki çocuğunu zihinsel engeli sebebiyle okula kaydettiremedi. Okulların çocuğunu kabul etmediğini söyleyen Çıtanak

Kocaeli'de derslik başına kaç öğrenci düşüyor?

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül Pazartesi günü Karamürsel Yalakdere İlkokulu'nda saat 11.00'de kent protokolü ve öğrenciler tarafından çalınacak.

İlk okul müdürü kesin çözümü buldu

Karamürsel'de ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin sınıflarını belirlemek için kura çekimi yapıldı.