Kolları Haberleri

Kolları Haberleri

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.

Yeniden Refah Partisi Üye Kayıtları Hızla Artıyor

Karamürsel'de siyasi dengelerin yeniden şekillendiği bir dönem yaşanıyor. AK Parti'nin meclis üyelerini açıklamasının ardından, ilçede Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir geçiş yaşanıyor.

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi: Birlikte Başarıya Odaklandılar

Karamürsel AK Partide bir sürpriz aday daha

Karamürsel AK Parti gençlik kolları başkanlığı görevini üç yıl yapmış ve ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan Adem Özgüneş 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bende AK Parti'den aday, adayıyım dedi.

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Gelin kimsesiz çocukların kimsesi olalım

Karamürsel Birey Eğitim Kurumları yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitimdeki başarıları ile adından sık, sık söz ettiren, Karamürsel Birey Koleji gerek öğrencileri ile gerekse duyarlı velileri ile kol, kola vererek yine bir sosyal sorumluluk kampanyası için kolları sıvadı.

Karamürsel’de CHP’nin 98’inci yaşı törenle kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Örgütü, CHP’nin kuruluşunun 98. yılında Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenledi. Ardından İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı helva dağıtıldı

Ak Partili başkanlar denizde mahsur kaldı!

Ak Parti Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz günlerde, Karamürsel ziyareti sırasında denizde mahsur kaldığı ve çağrılan sahil güvenlik botu sayesinde kurtarıldığı bildirildi.

Karamürsel Turizm derneği ilçenin tarihine sahip çıkıyor!

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz ilçenin tarihi dokusuna sahip çıkarak ilçeye daha çok turist gelmesi için kolları sıvadı.

Serpil Yılmaz’a yeni görev verildi

AKP Büyük Kongresi’nde MKYK Yedek Üye seçilen AKP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Çevre,Şehir ve Kültür Başkan yardımcılığı görevinde yer alacak  

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

Alkışlar Saadet Partisi kadın kollarına

Saadet Partisi Karamürsel Kadın Kolları 14 Mart Tıp Bayramında sağlıkçıları yine unutmadı.

Yeni başkan Sinan Türker oldu

Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe teşkilatın da yeni başkan belli oldu.

Ak Parti Karamürsel Kadın Kolları yeni başkanı belli oldu

Karamürsel’de uzun bir dönem Ak Parti Kadın kolları başkanlığı çok başarılı bir şekilde yürüten Gülsüm Ekin’in

Ak Partiyi üzen ayrılık! Başarılı başkan Gülsüm Ekin veda etti

Karamürsel Ak Parti kadın kollarına 2017 yılında başkan olarak seçilen ve çok büyük başarılara imza atan Gülsüm Ekin veda etti.

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Serpil Yılmaz görevinden istifa ettiğini açıkladı

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Yılmaz görevinden istifa etti. Yılmaz genel merkezde görev alacağı için istifa ettiğini açıkladı.

Recep Tayyip Erdoğan ile Emre Kahraman bayramlaştı

Kocaeli Ak Parti denildiği zaman ilk akla gelen isimlerden biri olan ve Kocaeli Ak Parti gençlik kollarının en uzun süre başkanlığını yapan Emre Kahraman, Recep Tayyip Erdoğan ile telekonferans sistemi üzerinden bayramlaştı.

Karamürsel’de gençlerin başkanı Cengiz Can, güven tazeledi

CHP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları seçiminde tek aday olan mevcut Başkan Cengiz Can güven tazeledi

CHP Karamürsel’de yeni başkan Feryal Denizel

CHP ilçe kadın kolları seçimleri geçen dün Karamürsel ile başladı. Karamürsel’de tek aday olan Feryal Denizel ilçe kadın kolları başkanı seçildi

KARAMÜRSEL’DE KİMSE AÇ KALMASIN İSTİYORUZ

Karamürselli iş adamı muhteşem bir proje ile Karamürsel'de kimse aç kalmasın dedi ve kolları sıvadı.

GÖLCÜK HALKI TEPKİ GÖSTERİNCE, KARAMÜRSEL'E KAYDIRILDI!

Gölcük’te halkın direnişi ile karşılaştıktan sonra iptal edilen katliam, Karamürsel sınırına yapılacak olan Rüzgar Elektrik Santrali (RES) ile yine ormanlık bir bölgede katliam yapmak için kolları sıvadı.

Saadet Partisi Kadın Kolları ilçe divan gerçekleştirildi

Karamürsel Saadet Partisi Kadın Kolları ilçe divanı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Karamürsel CHP gençlik kolları öğretmenleri unutmadı

KARAMÜRSEL CHP GENÇLİK KOLLARI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Karamürsel'den başladılar Suriye'de bitirdiler

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Karamürsel'den başladı "Dünya Çocuk Hakları Günü" dolayısıyla Suriye'ye kadar yetim çocuklara sürpriz yaparak, Afrin ve Azez'de bir tır oyuncak dağıttı.

AKP Karamürselli kadınlar, Türkiye birincisi oldu

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kollarının üst üste almış olduğu Türkiye birinciliğini kutlamak adına Gülsüm Ekin ve yönetimini kahvaltıda

CHP gençlik kolları Ahmet Çalık'a sürpriz yaptı

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve Kocaeli gençlik Örgütleri il Yönetim Kurulu Üyeleri, Karamürsel Gençlik Örgütü Başkanı Cengiz Can ve Yönetim Kurulu

NURCAN AYDIN MEZUN OLDU

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanlığı döneminde bir çok başarıya imza atan bir önceki dönem kadın kolları başkanı Nurcan Aydın Kocaeli Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.