Koltuk Haberleri

Koltuk Haberleri

GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Karamürsel’de eski futbolcu olan ve koltuk döşeme atölyesi bulunan  (52) yaşındaki mehmet Erdoğan  kalp krizi sonucu hayatını  kaybetti.                      

KARAMÜRSEL UYUŞTURUCUYA TESLİM Mİ OLDU?

Gazetemizi arayan birçok mahalleli şuan saat 21.00 sesleri duyuyorsunuz korkudan yatamıyoruz diyerek yetkililere seslendi.

23 Nisanda Koltuklar Minik Başkanlar'da

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 23 Nisan nedeniyle makamını Buse Bektaş´a devretti.

Karamürselliler'den Meral Akşener'e Türkü

MHP’deki koltuk yarışında Meral Akşener’e destek veren Karamürsel’li ülkücüler, ‘Topuklu Efe Meral Akşener’ sloganını türküye dönüştürdü.

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.

Karamürsel Meslek Yüksek okulu Öğrencisi Yaşamını Kaybetti

Karamürsel Meslek Yüksekokulu Güverte Bölümü son sınıf öğrencisi olan Canberk İhsan Üze Edinilen bilgilere göre, Karacabey'de yaşayan 22 yaşındaki Canberk İhsan Üze'nin, 2-3 gündür kolunun uyuştuğunu ve koltuk altının ağrıdığını çevresindekilere söylediği öğrenildi. Öte yandan dün akşam saat 20:00 sularında pide almaya giden Canberk İhsan Üze, eve gelir gelmez bir anda yere yığıldı. Babası Levent Üze, tarafından hemen Karacabey Devlet Hastanesine kaldırılan Canberk İhsan Üze, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve yaşamını yitirdi.