Konvoy Haberleri

Konvoy Haberleri

Karamürsel Emniyetinden 19 Mayıs’a özel konvoy

Karamürsel İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 19 Mayıs'ı büyük coşkuyla sirenlerle kutladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bombalı saldırı yapacaklardı!

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan saat '15.07'de suikast planlandığını iddia etti. Ramoğlu, suikast planını 12 ülkenin yaptığını ileri sürdü.

İstanbul Valiliği'nden genelge

İstanbul Valiliği, asker uğurlamalarında kuralları ihlal edenlere yasal müeyyideler uygulanacağını bildirdi.

TSK'dan Fırat Kalkanı açıklaması: 3 asker şehit

TSK, Fırat Kalkanı operasyonu sırasında DAEŞ'in iki tanka saldırdığını, 3 askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

Kocaeli'den yine tank sevkiyatı başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de başlatılan askeri harekat sonrası İstanbul'dan gelen tankların, Kocaeli'nden demir yolu ile sınıra sevkiyatı sürüyo

Askeri Konvoya Bombalı Saldırı

Hakkari-Çukurca karayolunun 20. kilometresinde bulunan Geçimli köyü yakınlarında seyir halinde olan askeri konvoyun geçişi esnasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyu Çatışmanın Ortasında Kaldı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada bölgedeki çatışmanın ortasında kaldı.

Düğün Konvoyun'da Kaza 1 Ölü - 12 Yaralı

Gölcük'de düğünden dönenlerin bulunduğu minibüsün refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.

Dün yaşanan trafik kazasında yaralanan üç kişi taburcu oldu

Karamürsel'de dün akşam Kayacık mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Anadolu İmam hatip lisesi önünde meydana gelen kazada Askere giden arkadaşlarını uğurlamak için konvoy yapan arkadaşların 77 ES 762 ve 41 JA 814 Plakalı araçların karıştığı kaza sonrası yaralanan Yunus K. (23) ,Hayati G. (43) Fatih G. (32) Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların taburcu olduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Son Dakika Asker uğurlama konvoyu kaza yaptı

Karamürsel kayacık mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Anadolu İmam hatip lisesi önünde meydana gelen kaza görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel'de askere giden arkadaşlarını uğurlamak için yaklaşık kırk araçlık konvoy yapan bir gurubun bulunduğu araçların arkasından gelen 77 ES 762 ve 41 JA 814 Plakalı araçların karıştığı kazada çeşitli yerlerinden yaralanan kişilere o esnada tesadüfen olay yerinden geçmekte olan iki ambulans müdahale etti.Çeşitli yerlerinden hafif yaralanan kişilere olay yerinde müdahale edilirken durumu biraz daha ağır olan Yunus K. (23) ise Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan yolda vatandaşların yardımı ile tek şeritten bekleyen araçlara yol verildi.

GÖLCÜKLÜ POLİS MEMURU YÜKSEKOVA'DA ŞEHİT DÜŞTÜ

10 Kasım 2015 tarihinde Hakkari Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen ve 1 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan özel harekat polisi Mustafa Yavaş’ta şehit oldu. Yavaş’ın cenazesi yarın toprağa verilecek. Gölcüklü Özel Harekat polisi Mustafa Yavaş, geçtiğimiz haftalarda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandı. Mustafa Yavaş daha sonra GATA'ya sevk edildi. Yavaş, bugün tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. Mustafa Yavaş'ın Gölcük'ün Hisareyn Köyü'ne kayıtlı olduğu öğrenildi. Öte yandan Mustafa Yavaş'ın ağabeyinin de ilimizde polis olarak görev yaptığı bilgisine ulaşıldı. Şehidimizin cenazesi yarın ikindi namazını müteakip Gölcük Hisareyn Camii'nden kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Karamürsel Şoförler Odası 500 Araçla Teröre Lanet Konvoyu Düzenledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Karamürsel Kooperatifçileri taksi, minibüs, otobüs ve kamyonları bayraklarla süsleyerek şehir merkezinde klaksonlarını açıp yaşanan terör olaylarını protesto etti. Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından organize edilen ‘Teröre Tepki Konvoyunda teröre tepki yollara taşındı. Odaya kayıtlı onlarca aracın yanı sıra çok sayıda vatandaştın da araçları ile destek verdiği konvoy, trafiği felç etti. Yaklaşık 500 aracı bulan konvoyda, kornalar teröre tepki için çaldı. Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Karamürsel'de bulunan Kooperatifçilerin destekleri ile taksi, minibüs, otobüs ve kamyonları bayraklarla süsleyerek şehir merkezinde klaksonlarını açıp yaşanan terör olaylarını protesto ederken, vatandaşlar da ellerinde bayraklarla konvoya destek verdi.

İLİMİZE ŞEHİT ETEŞİ DÜŞTÜ

Acı haber bugün geldi Son günlerde yaşanan olaylar ve ardı arkası kesilmeyen hain terör saldırıları sonucu Diyarbakır’ın Lice ilçesinden gelen acı haber ilimize de ulaştı. PKK terör örgütünün, askeri konvoyun geçişi sırasında patlattığı bomba yüklü araç saldırısı sonucunda Uzman Çavuş Mehmet Koçak alçakça öldürülerek şehit edildi. Şehit olan, iki çocuk babası Uzman Çavuş Mehmet Koçak’ın ağabeyi Hasan Koçak’ın, Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit tarafından bu mahallede ikamet ettiği ve acı haberle yıkılan kardeş Koçak’ın, kardeşinin cenazesi için memleketleri Yozgat’a gittiği öğrenildi. Buber Group Ailesi olarak şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve ülkemize, başsağlığı diliyoruz…