Korona Virüs Haberleri

Korona Virüs Haberleri

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Karamürsel kıp kırmızı!

Karamürsel'de her geçen gün sürekli olarak artan korona virüs vakaları ilçe halkını her geçen gün daha fazla korkutuyor.

Karamürsel'de bir okulda öğretmen korona virüse yakalandı

Karamürsel Ereğli mahallesinde bir ilkokulda

Karamürsel'de koronavirüs bir can daha aldı

Korona virüs, Karamürsel'de bir can daha aldı! Karamürsel Adliyesinde çalışan 52 yaşındaki İsmail Kınalı genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Marmara'nın inci Karamürsel yine farkını gösterdi!

Kocaeli genelinde açıklanan korona virüs vaka sayılarında, Karamürsel yine farkını gösterdi. Son paylaşılan verilere göre Kocaeli genelinde nüfus yoğunluğuna göre bölgenin en iyi durumda olan ilçesi Karamürsel.

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Karamürsel'de korona virüs bir can daha aldı!

Karamürsel'de korona virüs bir can daha aldı. İlçe nüfus müdürlüğü görevini yapan

Ahmet Kıvanç hocamızı kaybettik

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Kıvanç korona virüs nedeni ile tadavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Efsane başkan Ahmet Bilgin hayatını kaybetti

Karamürsel Büyük Birlik Partisi kurucusu Ahmet Bilgin korona virüse yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Karamürsel’de ölümler bu yüzden artıyor!

Karamürsel genelinde korona virüs nedeni ile artan ölüm haberlerine aldırış etmeyen vatandaşlar ve alınmayan önlemler vakaların sürekli artmasına neden oluyor.

Karamürsel’de virüs işte bu yüzden tavan yaptı!

Karamürsel genelinde market ve Pazar yerlerinde yeterli önlem alınmaması ve yoğunluğun kontrol altında tutulmaması korona virüsün hızla yayılmasına neden oluyor.

Başhekim Erkan Çelik Korona oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik’in korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirilen Çelik’in tedavi sürecini evde geçirdiği bildirildi.

Karamürsel’in son korona haritası herkesi korkuttu!

Karamürsel geneli için son alınan korona virüs yoğunluğu durumu özellikle ilçe merkezinde neredeyse tamamen her yerin kırmızı olması herkesi korkuttu.

Korona Karamürsel’de bir aileyi daha aramızdan aldı

Karamürsel’in sevilen simalarından ve Karamürsel Deva Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Ertan'ın geçtiğimiz Cuma günü Korona virüse yakalanarak hayatını kaybeden

Karamürsel için çok riskli bölge uyarısı

Karamürsel’de son günlerde hızla artan korona virüs vakaları nedeni ile birçok bölge için çok riskli olarak uyarı veriliyor.

Zeki Özel koronaya yenik düştü

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelenlerinden Zeki Özel korona virüse yenik düşerek yaşamını kaybetti.

Karamürsel merkez korona alarmı veriyor

Karamürsel’de geneli için son paylaşılan korona virüs yoğunluğu tehlikenin ne denli büyük olduğunu gözler önüne serdi. Acil önlem alınmalı.

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal ve Eşi Korona virüse yakalandı

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve eşi Nuray Kangal korona virüse yakalandı.

CHP Ailesi Yanında "Ahmet Abi"

Karamürsel’in tanınmış iş insanı ve CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı olan Ahmet Çalık’ın yakalandığı korona virüs nedeni ile CHP Kocaeli İl Örgütünden destek videosu.

Kocaeli genelinde yeni tedbirler okuyun ve hemen paylaşın

Kocaeli’de 12 yeni korona tedbiri! Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu korona virüse karşı alınacak 12 tedbiri daha duyurdu.  

Karamürsel CHP belediye başkan adayı Ahmet Çalık tedavi adlında

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı ve ilçenin tanınmış iş insanı Ahmet Çalık korona virüse yakalandı.

Özel okulda 'Virüslü Öğretmen' paniği!

Karamürsel’de özel bir okulda korona virüse yakalanan öğretmenin çalıştığı ve bunun örf, pas edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

KARAMÜRSEL’DE VAKALAR YİNE ARTMAYA BAŞLADI

Karamürsel geneli için “Hayat Eve Sığar” uygulamasından son alınan verilere göre ilçe genelinde korona virüs vakalarında ciddi bir artış olduğu görüldü.

Okulda korona virüs süreci nasıl yönetilecek? Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa ?

Bu sabah itibarıyla korona virüs sürecinde önemli bir adım atıldı. Okullarda ilkokul 2, 3, 4 ile 8, lise hazırlık ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yanı sıra özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

KARAMÜRSEL HALKI KOCAELİ VALİSİNE SESLENDİ

Karamürsel’de yaşayan çok sayıda vatandaş ilçede korona virüsün her geçen gün artması ve denetimlerin sadece göstermelik olduğunu dile getirerek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi. Arada haber vermeden gelinde rezilliği görün.