Koronavirüs Haberleri

Koronavirüs Haberleri

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Koranavirüs üç günde aynı aileden iki can aldı!

Karamürsel'de hızla yayılan koronavirüs aynı aileden iki can birden aldı. Karamürsel'de ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas ve Hanife Kazdal çifti ilçe

Karamürsel basın camiası bir koca çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere ülke genelinde özelikle güreş denildiğinde ilk akla gelen gazeteci üstat Abdullah Karagöz hayatını kaybetti...

Karamürsel'de bir okulda öğretmen korona virüse yakalandı

Karamürsel Ereğli mahallesinde bir ilkokulda

Karamürsel'de aşı olmayan öğretmenlerin sayısı açıklandı

Okulların açılması ile birlikte bölgemizde aşı olmayan öğretmenlerin sayısı ilçe, ilçe açıklandı.

Karamürsel'de koronavirüs bir can daha aldı

Korona virüs, Karamürsel'de bir can daha aldı! Karamürsel Adliyesinde çalışan 52 yaşındaki İsmail Kınalı genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Karamürsel'de Koronavirüs kuralları unutuldu, vakalar uçuşa geçti!

Karamürsel'de maske ve sosyal mesafe kuralı unutulunca koronavirüs vaka sayıları adeta uçuşa geçti.

Genç yaşta koronavirüse yenildi!

Karamürsel'de efendi kişiliği ile geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Recep Aycan, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

17 Günlük kapanma Karamürsel'de bir işe yaramadı!

17 günlük tam kapanma dönemi, Pazartesi sabahı saat 05.00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağının ne zaman bittiğine ve 17-18-19 Mayıs tarihlerinde kısıtlama uygulanıp

13 Mayıs camiler açık mı? Diyanet'ten Namaz açıklaması!

Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 Ramazan Bayramı namaz saatlerini açıkladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen koşulları sağlanarak

Garanti Bankası'nın Karamürsel şubesinde korona paniği 

Vatandaştan gelen bilgiye göre, Garanti Bankası Karamürsel Şubesi'nde bir banka çalışanı koronavirüs şüphesi ile test yaptırdı.

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Kocaeli’de 43 okulda koronavirüs çıktı! İşte liste

Eğitim Sen tarafından açıklanan okullardaki koronavirüs raporuna göre, Kocaeli’de bir haftada 43 okulda koronavirüs tespit edildi.  

Karamürselli Nedim Yılmaz koronaya yenildi

Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde ikamet eden 1955 Karamürsel doğumlu olan Nedim Yılmaz

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

AK Parti’de korkutan şema!

Herkesle temaslı çıktı Koronavirüse yakalanan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker büyük kongrede katılmadı. Ancak onun temas ettiği AK Partili yöneticilerin kongreye katıldığı ortaya çıktı.

Kocaeli kırmızı kategoriye YÜKSELDİ!

İllerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık koronavirüs vaka sayılarını içeren güncel haritada Kocaeli, 100'ün üstüne çıkarak 'Çok Riskli Riskli' iller arasına girdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kafe ve restoranlar çok riskli iller dışında açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapatılan kafe ve restoranların çok riskli iller dışında sabah 07.00 - 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açılacağını belirtti. 

Son dakika: Öğretmenler için aşı zamanı!

Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum Sungurlu'da bulunan bir okulda koronavirüs aşısı oldu.

Normalleşme süreci Mart ayında başlıyor

Türkiye, koronavirüs salgınına karşı başlatılan mücadele kapsamında birçok kısıtlama kararı aldı ve virüsün daha fazla yayılmasının önüne geçti.

Korona tedavisi gören polis memuru hayatını kaybetti!

Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gören 44 yaşındaki polis memuru, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

Karamürsel geneli korona vaka artışı değişmeye başladı

Koronavirüs vaka sayılarında artış olunca Türkiye genelinde tedbirler de uygulanmaya başlanmıştı. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte denetimler artırıldı. Karamürsel’de vaka sayısında yüzde 25 yakın azalma oldu.

Pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulaması başlıyor

-Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbir ve önlemlere bir yenisi daha eklendi. Kocaeli genelinde tüm pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulamasına başlıyor.

Karamürsel geneli sigara içmenin yasaklandığı caddeler

Karamürsel'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı alanlarda sigara içilmesine yasak getirildi. 

Salih Fidan koronaya yakalandı

Karamürsel Erzurumlular Derneği Başkanı Salih Fidan, koronavirüse yakalandı  

Karamürsel’de Koronavirüs hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel’de hızla yayılan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle ilçe genelinde birçok bölgede virüs hızla yayılmaya devam ediyor.

Ahmet Çalık koronavirüsü yendi

CHP Karamürsel belediye başkan adayı Ahmet Çalık, koronavirüsü yenerek taburcu oldu.

Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı, Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman Başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni sokağa çıkma yasağı olup olmayacağından üniversitelerin ne zaman açılacağına kadar çok önemli konularda açıklama yaptı.