Kovid Haberleri

Kovid Haberleri

MEB'den ortaokullarda yüz yüze sınav açıklaması

MEB; Kovid-19 riski yüksek/çok yüksek illerde ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda 26 Mart'tan sonraki sınavlar 3 Mayıs'tan itibaren yapılabileceğini duyurdu.

Karamürsel’in gizli kahramanları

Ereğli mahallesinde faaliyet gösteren belediye 'El Sanatları ve Dikiş Kursu' bünyesinde ki bayanlar, Karamürsel genelinde hizmet veren sağlık personellerine

İzmit-Karamürsel vapurunu karıştıran adam!

Vapurla seyahat etmek isteyen 65 yaş üzeri vatandaşa kaçak olarak bindiği vapurdan güvenlik güçlerinin tüm uyarılarına rağmen inmemesi üzerine 900 lira para cezası kesildi. 

Karamürsel geneli sigara içmenin yasaklandığı caddeler

Karamürsel'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı alanlarda sigara içilmesine yasak getirildi. 

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Gözler bu toplantıda! Bilim Kurulu toplantısından yeni tedbirler çıkacak mı?

Dünyayı adeta esir alan koronavirüs Türkiye’de de yeniden artışa geçti. Kornavirüs vakalarının önüne geçmek için hükümet bazı yeni tedbirler aldı.

Kocaeli genelinde vakalar yine yükselişte

Sağlık Bakanlığı’nın internet üzerinden yayınladığı 10 Ağustos tarihli korona virüs tablosuna göre Kocaeli’yi de kapsayan Doğu Marmara Bölgesi’nde vaka sayılarının yükselişe geçtiği görüldü.

KARAMÜRSEL KORONA VAKALARI YİNE ÇOĞALDI

Karamürsel’de uzun bir aradan sonra korona virüs vakalarında ciddi bir artış görülmeye başladı.

19 gemici karantina altına alındı!

Koronavirüs önlemleri kapsamında ilimizdeki limanlara yanaşan gemiciler de yapılan Kovid-19 testi sonrasında hasta olma ihtimali olan 19 gemici karantina altına alındı.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Karamürsel'de Eczane çalışanlarına korona testi yapıldı

Karamürsel'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tarama testleri yapılmaya başlandı.

İçişleri Bakanlığından 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma istisnalarına ilişkin 81 il valiliğine genelge gönderdi.

Google'dan müthiş koronavirüs kararı

Konumları hükümetle paylaşacak Google, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında kimlerin ''Evde kal'' uyarılarını dikkate alıp almadığını göstermek için konum verilerini açıklayacağını duyurdu.