Kreş Haberleri

Kreş Haberleri

Karamürsel'in en başarılı kreş anaokulu 13 yaşında

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana işletmecisi Bahar Yücetepe tarafından büyük bir titizlik ile kendi çocuklarına eğitim verircesine önem ve özen gösteren Yücetepe başarılarla dolu 13 yılı geride bıraktı.

Camilerin açılacağı tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlanarak camilerin ibadete açılacağını söyledi.

Karamürsel'de RES başlıyor

Gölcük halkı ayağa kalkınca iptal edilen ve Karamürsel’e kaydırılan “RES” projesi

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı Karamürsel'de Özel Bonibon Kreş ve Anaokulun'da öğrenim gören öğrenciler istiklal marşını öyle bir okudular ki

Bonibon Kreş'ten muhteşem yıl sonu gösterisi

Karamürsel'de faaliyet gösteren "ÖZEL BONİBON KREŞ VE BAKIM EVİ" dün akşam Karamürsel Kültür merkezinde düzenlenen muhteşem yıl sonu etkinliği herkesi büyüledi.

Kids Corner'de 23 Nisan Etkinlikleri

Çocuk eğlence merkezi Kids Corner, 22-23 Nisan'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları şenlendirecek.

KARAMÜRSEL'DE TRAFİK KAZASI 1 YARALI

Karamürsel'de akşam saatlerinde çocuğunu kreşten almaya giden Yakup D (47) İsimli şahıs 4 Temmuz Mah. Tabakhane mevkii 116.Cadde üzerinde bulunan özel bir kreşin önüne arabasını park ederek araçtan inmek için kapıyı açtığı sırada aracın kapısına motosikletle çarpan Hasan Can Ç. (24) motordan düşerek yaralandı.Kazada araçta bulunan Yakup D.(47) ise çarpmanın etkisi ile yaralanırken olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralıları Karamürsel Devlet Hastanesine götürdü.Olay yerine gelen emniyet görevlileri olayla ilgili soruşturma başlattılar.

Karamürsel Özel Masal Dünyam Kreş Miniklerinin Muhteşem Yıl Sonu Gösterisi

Karamürsel Özel Masal Dünyam Kreş Gündüz Bakım Evinde kalan miniklerin yılsonu gösterisi, ailelerine unutamayacakları bir gösteri düzenlendi. Karamürsel Özel Masal Dünyam Kreş Gündüz Bakım Evinde kalan miniklerin yılsonu gösterisi, ailelerine unutamayacakları bir gösteri düzenlendi. Zaman zaman, minik öğrencilerin gösterileri davetlileri duygulandırdı.

Yıldırım Minik Öğrencilerle Stres Attı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret etti. Ziyaret sırasında minik öğrencilerle sohbet eden, öğrencilerin çaldıkları piyano ve söyledikleri şarkılara eşlik eden Başkan Yıldırım yaptığı konuşmada “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın güzel ortamlarda kendilerini geliştirerek eğitim almaları bizleri memnun ediyor” dedi. Özel Bonibon Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri davetlerini kırmayarak ziyaretlerine gelen Yıldırım’a teşekkür ederek, okulları hakkında bilgi verdi.