Kumar Haberleri

Kumar Haberleri

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Kocaeli Emniyetten kumar baskını

Kocaeli’de gerçekleştirilen “kumar ve oyun makineleri” uygulamasında kumar oynadığı tespit edilen 13 kişiye idari para cezası uygulandı.

ABD'den Corona virüs için kan donduran açıklama! En kötüsü daha gelmedi!!!

Son dakika haberlere göre, dünyayı kasıp kavuran corona virüs (covid-19) salgını için kan donduran açıklamalar peş peşe geliyor. İtalya'ya diz çöktüren, Başkanı'nın açıklamaları adeta kan dondurdu. İşte tüm detaylar...

Kocaeli'de 12 İlçede kumar ve tombala baskını

Kocaeli'de kumar ve tombala oynatılan iş yerlerine baskın düzenlendi. Bin 497 kişinin kimlikleri kontrol edilirken, kumar oynatan 5 iş yeri işletmecisi hakkında işlem yapıldı.

Kocaeli'nde büyük tombala operasyonu!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafında yapılan açıklamada, “tombala ve benzeri kumar oyunlarının

Karamürsel Emniyet'in Huzur operasyonunda ceza yağdı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 02.06.2017 günü ve 22.00-01.00 saatleri arasında Karamürsel genelin'de yaptığı kumar ve tombala uygulamasın'da 7 iş yeri ve 119 şahıs