Kundakla Haberleri

Kundakla Haberleri

Vatandaşlar Kocaeli Valisine seslendi! Ölmemiz mi, gerekiyor!

Can güvenlikleri olmayan mahalle sakinleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'a seslenerek mahallemizde art arda evler kundaklanıyor, bu gece yine bir samanlık kundaklandı birilerinin dikkatini çekmek için illaki bir ailenin yanarak

Varını yoğunu koyduğu kuaför dükkanı yandı mı? Yakıldı mı?

Olay gece geç saatler'de Gölcük Merkez Mahallesinde bulunan bir bayan kuaförü çıkan yangın nedeniyle tamamen yanarak kül oldu.

Uyuşturucu İçin Suça Battılar

Uyuşturucu müptelası gençler, bu illete para yetiştirebilmek için zamanla suç makinesine dönüşüyor. 17 yaşındaki G.G. 6 günde 8 taksi gasp ederken, F. K. da bonzai alabilmek için dileniyor.

Karamürsel'de ahırda çıkan yangında 71 küçükbaş hayvan telef oldu

Karamürsel'de ahırda çıkan yangında 71 küçükbaş hayvan telef oldu Karamürsel Akçat mahallesinde bulunan ahırda henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangında ağırda bulunan 72 küçükbaş hayvandan 71’i telef oldu Karamürsel Akçat mahallesinde bulunan ağırda henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangında ahırda bulunan 72 küçükbaş hayvandan 71’i telef oldu Karamürsel’in Akçat mahallesi Kacagüney mevkiinde Hüsnü Pınar’a (47) ait ahırda çıkan yangın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonrası yapılan incelemede belirlemelere göre ahırda bulunan 72 adet küçükbaş hayvanın 62’si yanarak telef olduğu, geri kalan 10 hayvanın 9 tanesinin ise yangından zarar gördüğü bu nedenle İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı veteriner hekim tarafından kesilmesi talimatıyla birlikte geriye 1 adet hayvan yangından kurtulmuş oldu Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken ahır sahibinin iddiasına göre kundaklanmış olabileceği belirtildi. Karamürsel Jandarması tarafından yangınla ilgili araştırma ve soruşturma başlatıldı

Karamürsel de Gece Araç Kundaklayanlar Yakalandı

Edinilen bilgilere göre, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde bulunan bir otomobil kundaklandı. Otomobilin yandığını fark eden çevredekiler durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Hızla olay yerine giden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Olayın ardından soruşturma başlatan ekipler otomobili kundakladığı iddia edilen şahsı yakaladı. İsmi açıklanmayan şahsı poliste biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Karamürsel Emniyeti bu tarz yaşana bilecek olaylara karşı önlemlerinin alındığını bildirdi.