Kurtuluş Haberleri

Kurtuluş Haberleri

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser 4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel kordonda sahne alan Cengiz Kuruoğlu yıktı geçti

Karamürsel'de festival zamanı

Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu Karamürsel’e geliyor. Karamürsel’in kurtuluşunun yıl dönümünde ünlü sanatçılar Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu konser verecek.

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Karamürsel'de yelken yarışları muhteşem geçti

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında yelken yarışları yapıldı.

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

Karamürsel'de festival zamanı

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları için geri sayım başladı. Temmuz ayı itibarı ile başlayacak olan kutlamalar 1-4 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

Başkan Hürriyet Karamürsel’in kurtuluşunu unutmadı

Karamürsel’in çok yakından tanıdığı ve çok değer verdiği İzmit’in başarılı belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her zaman olduğu gibi yine Karamürsel ve halkını unutmadı.

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu coşku ve minnetle kutlanacak

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı ilçede yapılacak olan bir dizi etkinlik ile coşku ve minnet ile kutlanacak.

160 km hızla yapılan kazada mucize kurtuluş!

Motosikletinin önünün kaldırmak isterken dengesini kaybederek düşen motosiklet sürücüsü kazayı mucize eseri hafif sıyrıklarla atlattı.

Düşman İşgalinden Kurtuluşumuzun 97. Yıl Dönümü

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kapsamında bir takım etkinlikler düzenlendi. İlk tören Karamürsel Alp’ in mezarı başında yapıldı.

Edis 4 Temmuz'da Karamürsel'de

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı münasebetiyle her yıl düzenlenen Kurtuluş Şenliklerinde bu yıl Edis sahne alacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

99 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor.

Yelken yarışların'da birinci belli oldu

Yelken yarışların'da birinci belli oldu.Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Açık Karamürsel Kurtuluş Kupası

Demet Akalın konseri iptal edilecek mi?

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü Kutlama etkinlikleri nedeniyle bu akşam düzenlenmesi planlanan Demet Akalın konserinin gerçekleşeceği

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 96.YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü Kutlama etkinlikleri nedeniyle ilk tören Karamürsel Alp’ in mezarı başında yapıldı.

4 Temmuz Şenliklerinde Eğlence

4Temmuz Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında düzenlenecek şenlik kapsamında sahne alacak şarkıcılar.

Demet Akalın'dan ohhh Karamürsel'e gidiyorum tweeti

Karamürsel İlçesinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunu kutlamak için düzenlenen 4 Temmuz şenlikleri için ilçeye süpriz bir isim geliyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun

98 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor

Karamürsel'de 4 Temmuz Kutlamaları

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü Karamürsel'de törenlerle kutlandı.

Karamürsel Halkı İftar'da Buluşuyor

Karamürsel Belediyesince 4 temmuz Karamürsel'in kurtuluş şenlikleri kapsamında bu sene 2 temmuz'da düzenlenecek olan halk iftarına herkes davetlidir.

AGD Karamürsel Çanakkale’ye Götürüyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karamürsel Şubesi, Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü nedeniyle ulusal kurtuluş mücadelemizin en önemli kentlerinden birisi olan Çanakkale´ye götürüyor.

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü güreş takımı çok sıkı çalışıyor

Adeta güreşçi ordusu haline gelen ve şu anda 20 kişiyle çalışmalarını sürdüren güreş takımında Kerem kahya, Efe Özkan, Efe Naci Kurtuluş, Melih Genç, Rıdvan Şentürk, Ali Emre Üstün, Ahmet Şişman, Münir Akkuş, Yusuf Gökkuş, Yalçın Kılıçaslan, Salih Hilal Dinçay, Emiran Ayaz, Engin Kılıçaslan, Ali Enes Çat, Sinan Çiloğlu, Burak Efe Üstün, Gürkan Karataş’tan oluşan güreş takımı haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları 17.00 ile 19.00 saatleri arasında antrenörleri Reşat Turgut , Murat Aydoğdu ve Muhammed Taşçı nezaretinde idmanlarını aralıksız sürdürüyor.

28 Haziran belgeseli izleyiciyle buluşuyor kaçırmayın

Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği'nin büyük emekler sonucu hazırladığı"18 Haziran / İzmit!in Onur Günü" adlı belgesel, izleyici ile buluşuyor Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği’nin büyük emekler sonucu hazırladığı “28 Haziran Belgesel Film Prodüksiyonu”nun gala gecesi yarın (29 Ağustos Cumartesi) gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirilecek olan galaya ilginin büyük olması bekleniyor. “İzmit düşman işgalindan nasıl kurtarıldı? İşgal kuvvetlerinin direnci nasıl kırıldı? Bu zorlu süreçte neler yaşandı? İsimleri kent tarihine altın harflerle geçen gizli kahramanlar kimler?” Bu soruların tamamının yanıtının verileceği belgesel, İzmit için de bir ilk olma özelliği taşıyor.

CHP Karamürsel, bayramlaşmasına Milletvekili Tahsin Tarhan katıldı;

CHP Karamürsel, bayramlaşmasına Milletvekili Tahsin Tarhan katıldı; ‘AKP’nin Kurtuluşunun Bizim Sunduğumuz 14 Maddeyi Kabul Etmesiyle Olur’ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Örgütü, bayramın birinci günü ilçe merkezinde Milletvekili Tahsin Tarhan ve partililerin katılımıyla bayramlaştı. Yoğun kalabalığın yaşandığı bayramlaşma programı coşkulu bir şekilde geçti.

Karamürsel'in kurtuluşunun 94. yıldönümü kutlamaları beş bin kişilik kent iftarıyla sonlandı

kutlamaları beş bin kişilik kent iftarıyla sonlandı Karamürsel’in kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle gündüz başlayan kutlama etkinlikleri akşam Karamürsel İlhan Çınar Alanında beş bin kişilik halka açık kent iftarıyla tamamlandı. Karamürsel’in kurtuluşunun 94. Yıldönümü kapsamında Karamürsel İlhan Çınar Alanında düzenlenen kent iftarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı.

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlandı

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlandı. İlk tören Karamürsel Alp'in mezarı başında yapıldı. Karamürsel Müftülüğü imam hatipleri tarafından Kur-an'ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından dua yapıldı. İkinci tören ise Atatürk anıtı önünde gerçekleşti. Törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığı Komutanı Tuğ Amiral Tezcan Kızılelma, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

Karamürsel kurtuluş şenlikleri başlıyor

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü kutlama hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl kutlama etkinlikleri kapsamında 4 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da Amiral Karamürsel Alp’in kabrine şükran ziyareti yapılacak, ilçe müftülüğü görevlileri tarafından dua okunacak. Saat 10.30’da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. HALK İFTARI 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında bu yıl halk iftarı düzenlenecek. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilecek olan etkinlikte 5 bin kişiye iftar verilecek. “4 Temmuz Kahramanlık Destanının Yazıldığı Gündür” Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’İn düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım mesajında “Bu tarihi günde Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutluyoruz. Günümüzden tam 94 yıl önce misak-i milli sınırları içerisinde ve Karamürsel’de kahraman ecdadımız ölüm-kalım savaşı vererek canları pahasına bu toprakları düşmandan temizlediler.