Lütfü Türkkan Haberleri

Lütfü Türkkan Haberleri

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Karamürsel’de planlanan katliam meclis gündeminde! 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan dün TBMM’de bir konuşma yaparak Karamürsel ilçesi Kızderbent Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi.

Çarşı ve mahalle bekçilerine yönelik düzenlemeler

TBMM Genel Kurulunda, Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı.

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.

Karamürsel’in o mahallesinde heyelan tehlikesi meclise taşındı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Karamürsel ilçesinin Safiye Mahallesi’nde heyelan riski ile ilgili bir çalışma olup olmadığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu.

İYİ Parti Karamürsel’e, 120 kişi birden geçiş yaptı

İYİ Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda, 55’i MHP’den olmak üzere, toplamda 120 yeni isim İYİ Parti rozetini yakasına taktı.

Karamürsel'de 29 bin vatandaş sağlık hizmetine erişemiyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yaşayan 29 bin vatandaşı sığlık hizmetlerine erişimde sıkıntılar yaşıyor

İSMAİL YILDIRIM ŞİMDİDE İYİ PARTİYE Mİ GEÇİYOR?

AK Partiye geçen İsmail Yıldırım şimdide İyi Partiyemi geçiyor?

Ak Partili belediye başkanı yinemi parti değiştiriyor?

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay sonrası önümüzdeki belediye başkanlığı seçimlerinde aday olarak gösterilmeyeceği düşünülen

Türkşen ile Türkkana’a Karamürsel’de destek sözü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen seçim çalışmaları kapsamında

LÜTFÜ TÜRKKAN KARAMÜRSEL'İN GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Lütfü Türkkan Karamürsel'in güreşçilerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kırkpınar'ın kıdemli Başpehlivanlarından ve Karamürsel'in tanınmış ,sevilen simalarından Cino Mehmet'in hem çırağı hem de oğlu olan Yiğit Yılmaz da bundan böyle er meydanında TÜRKKAN A.Ş.'nin pehlivanı olarak güreşecek. Bu notla sosyal paylaşım sitesinde paylaşımda bulunan Türkkan bu buluşmaya vesile Karamürsel'in iş adamların büyük bir kesim tarafından tanınan Barış Sönmezer'ede teşekkür etti. YİNE GÖNÜLLERE TAHT KURDU Sürekli olarak ilçemizde özellikle güreş ve güreşçilere karşı olan sağ duyusu ile gönüllerde taht kuran Türkkan karamürsel ve güreşçiler için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve devam edeceğini bu ata sporunun ilerlemesi için maddi manevi tüm gücü ile her zaman yanlarında olacağını bildirdi.

KARAMÜRSELLİ BAŞPEHLİVANA LÜTFÜ TÜRKKAN SAHİP ÇIKTI

Ülkemiz'de gerek kendi dava arkadaşları gerekse diğer siyasiler tarafından takdir edilen Türkkan'dan yine ilçemiz için bir jest geldi.MHP’nin eski milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinin adayı Lütfü Türkkan yine insanları mutlu etmeye devam ediyor. İşsizinden memura, emeklisinden evsizine bir çok kişinin yardımına koşan Türkkan bu kez de herkesin yakından tanıdığı bir ismi sevindirdi. Hatırlanacağı üzere İlçemiz’de 2014 yılında 33.sü gerçekleştirilen geleneksel Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivan seçilen Güngör Ekin işsiz kalmıştı. Nedeni Karamürsel Belediyesi’nde sporcu olarak çalışan Ekin’in, sporcu olarak değil garajda çalıştırılmak istenmesi ardından da görevine belediye tarafından son verilmesi. Ama Türkkan, gururumuz olan ve 250 kişinin yer aldığı yarışta kıyasıya bir mücadelenin ardından başpehlivan seçilen Ekin’e sahip çıktı. Türkkan, Dilovası’ndaki fabrikasında kendisini ziyaret eden Ekin’i önce dinledi daha sonra da fabrikasında işe aldı. İlçemizde başpehlivanımıza sahip çıkılması büyük taktir topladı.

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması.MHP Kocaeli Milletvekili adayları Lütfü Türkkan ile Musa Coşkun, Karamürsel’in Taşağıl Köyü’nden başladı Karamürsel'de selam vermedik kimse bırakmadı.Karamürsel'de İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy ve Selman Açık başta olmak üzere ilçe yönetiminden ve partiden bir çok kişinin karşıladığı adaylar bu yoğun ilgiden ötürü çok memnun kaldıklarını belirttiler.Türkkan’ın seçimi kaybetmesine üzüldüklerini ifade eden köylüler, “İnşallah bu sefer olacak” diyerek Türkkan’a destek verdi.Köy ziyaretlerini bitirdikten sonra ilçemiz esnafını ziyaret eden partililer buradan'da Karamürsel Hükümet Sarayın'da Başsavcı Zafer Birinci başta olmak üzere bütün Hükümet sarayı çalışanları ve vatandaşlarla görüşerek onlardan destek isteyen Türkkan sizin için meclisteyken elimden geleni yaptım Allah'ın izini ile meclise yine gireceğim ve kaldığım yerden devam edeceğim dedi. Bu kez vatandaştan daha hassas davranmalarını rica eden Türkkan, 7 Haziranda sadece 302 oyla ne yazık ki vekilliği HDP'ye kaptırdık. Kocaeli'ne HDP'li bir vekil yakışmadı. 1 Kasımda bu durumu düzeltelim. Ben burada bir yoldaki sorunu meclise taşırken bu milletvekilinin işi mi diye benimle dalga geçenler de oldu. Ben meclise gidersem yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim dedi.

MHP Milletvekilleri Aday Listesi Belli Oldu

BÜYÜK DEĞİŞİKLİK MHP’de yeniden şansını denemek isteyen isimler ise Ruhi Çavdar, Lütfü Türkkan, Hilal Elmas, Saffet Sancaklı, Cumali Durmuş, Kemal Köse, Celalettin Yaylak, Rıza Ağdağ, Zekai Kahyaoğlu, Ahmet Yeşil, İsmail Okumuş, Tunay Arı, Osman Beniz, Dicle Akın ve Yusuf Yılmaz oldu. 31 aday adayının başvuru yaptığı MHP’de milletvekili adayları dün akşam belirlendi. MHP’nin listesinde büyük değişiklikler oldu. 7 Haziran’da başvuran kimi isimlerin üstü çizildi.

Karamürselli Meslektaşımız evlilik yolunda ilk adımı attı hadi hayırlısı

Basın camiasının sevilen isimlerinden ilçemizde esnaf olan Rasim Şeref Çelik ile ev hanımı Zahide Çelik'in oğulları Mustafa Çelik, yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Merve Oral ile nişan yüzüklerini taktı. Önceki akşam kız evinde gerçekleşen törende; esnaf Rasim Şeref Çelik ve ev hanımı Zahide Çelik'in dört çocuğundan biri olan Mustafa Çelik ile Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Büyükşehir 'e bağlı olarak çalışan Ümit Oral ve ev hanımı Güzin Oral'ın güzel kızları Merve Oral'ın nişan yüzüklerini MHP'nin eski milletvekili Lütfü Türkkan taktı.

Lütfü Türkkan Annesini Kaybetti

Kocaeli eski milletvekili Lütfü Türkkan'ın annesi Halise Türkkan hayatını kaybetti. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Halise Türkkan yarın defnedilecek. KARAMÜRSEL.TV ve Buber Group Ailesi olarak Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

YSK Kesin sonucu Açıkladı

HDP Kocaeli İl Başkanlığı, dün yapılan seçimde Türkiye’deki tüm sandıklar açıldıktan sonra Kocaeli’de AKP 6, CHP 3, MHP 2 milletvekili çıkarmış, HDP ise meclise milletvekili gönderememişti. Ancak yurtdışında gerçekleştirilen seçimlerin oyları sabaha karşı genel sonuç tablosuna yansıdı. Bu sonuçlara göre de MHP’nin milletvekili sayısı 1’e düşerken, HDP birincisi sıra adayı Av. Ali Haydar Konca’yı meclise gönderdi. Barajı aşmanın coşkusunu meclise vekil göndererek ikiye katlayan HDP Kocaeli İl Başkanlığı’nda dün geceden beri bayram yaşanıyor. Kutlamalar kapsamında Yukarı Hereke’de bir dana ve bir koç kurban edilerek etleri yoksul vatandaşlara dağıtılacak.

Meclise kim girecek ? Kesin Sonuçlar Saat....

Kesin sonuçları YSK, bugün saat 15:00’de açıklama yaparak HDP’Li Ali Haydar Konca’nın mı yoksa MHP’li Lütfü Türkkan’ın mı meclise girmeye hak kazandığıyla ilgili son sözü söylemiş olacak. HDP ve MHP arasında vekil çıkarma yarışı sürüyor. MHP’de heyecanlı bir bekleyiş devam ederken, Yüksek Seçim Kurulu’nun saat 15:00’de resmi açıklama yaparak son sözü söyleyeceği öğrenildi. İtirazları göz önüne alan seçim tutanaklarını inceleyen YSK’nın saat 15:00’de yapacağı açıklama ile belirsizlik sona erecek. Eğer Ali Haydar Konca meclise girerse HDP Kocaeli’den bir milletvekilini daha Ankara’ya göndermiş oluyor.

MHP Kocaeli milletvekili adaylarını Karamürsel’de tanıttı

MHP Kocaeli milletvekili adaylarını Karamürsel’de tanıttı MHP Kocaeli Teşkilatı, 7 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili adaylarını Karamürsel’de tanıttı. Programda konuşan her aday, çok çalışacaklarını söyledi Seçimlere bir hafta kala Kocaeli'nde de adaylar çalışmalarını yoğunlaştırırken, MHP Kocaeli Milletvekili adaylarını Karamürsel ilçesinde tanıttı. Tanıtım programına katılanlar Ozan Hamza Dilek’in bir birinden güzel söylediği türkülerle güzel vakit geçirdiler

Lütfü Türkkan Karamürsele Ziyarette Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisinin en aktif Milletvekillerinden biri olan Lütfü Türkkan bu günlerde yine dur durak bilmiyor. Kocaeli'ni adeta arşınlayan Türkkan Karamürsel’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Türkkan esnaf turundan sonra ilçe binasında teşkilatla bir araya geldi. Seçim öncesi Karamürsel’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra Karamürsel esnafını ziyaret etti. Sokaktaki vatandaşların yoğun tepkisini gören Türkkan Karamürsel'in kendi için çok önemli bir yeri olduğunu ve vakit buldukça bu güzel beldeye gelmekten keyif duyduğunu dile getirdi.

MHP Kocaeli Adaylarını Açıkladı

MHP’nin Kocaeli milletvekili adayları netleşti. MHP'nin Kocaeli milletvekili adayları belli oldu. İşte o isimler; 1-Saffet Sancaklı 2-Lütfü Türkkan 3-Hilal Elmas 4-Rıza Ağdağ 5-Ruhi Çavdar 6-Nurdoğan Kaçar 7- 8- 9-Süleyman Pekin 10-Dicle Akın 11-Ahmet Yeşil

Karamürsel MHP Çok Anlamlı Bir Geceye İmza Attı

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi. MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi.

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı Dev Bir Organizasyon Yapacak.

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı Dev Bir Organizasyon Yapacak. 1 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.00’da Altınkemer Kültür Merkezi’nde yapılacak programın adı: ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ Adından da anlaşılacağı gibi programa katılanlar çok hayırlı bir işe destek olacak. İlçe başkanı Orhan Kılınçsoy’un katkıları ve yönetiminin desteğiyle hazırlanacak programda; MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın hizmet verdiği binanın satın alınması için bağış

Lütfü Türkkan Karamürsele Ziyarette Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisinin en aktif milletvekillerinden biri olan Lütfü Türkkan, bugünlerde yine dur durak bilmiyor. Kocaeli’yi adeta arşınlayan Türkkan, Karamürsel’de İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ile beraber önce karamürsel’de bulunan esnafları ziyaret etti esnafın sıkıntılarını dinledi.Karamürsel esnafı Türkkan’ın bu içten ve sıcak davranışlarına karşılık aynı sıcaklıkta karşılık verdi.Daha sonra Karamürsel ilçe binasında teşkilatla bir araya gelen Türkkan. Seçim öncesi Karamürsel’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra genç yaşta sevdiklerini yalnız bırakan Osman Kaymaz’ın evine taziyeye gitti, başsağlığı dileklerini iletti.