Mal Beyanı Haberleri

Mal Beyanı Haberleri

İsmail Yıldırım 10 yıl sonra mal beyanını açıklama kararımı aldı?

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım son olarak 2009 yılında yayımladığı mal beyanını aradan geçen 10 yıl sonunda durup, dururken yayınlama kararımı aldı?

Yasaların ardına saklanıp mal beyanını açıklamayn başkan kim?

İlk seçimleri kazandığı 2004 yılında ve sonrasında 2009 yıllarında şeffaf bir şekilde bütün mal varlığını kamu oyu ile payşan. Ak Partiye geçtikten sonra 10 yıldır yasaların ardına saklanarak mal beyanını açıklamayan

Yıldırım yıllardır yasaların arkasına neden saklanıyor?

Karamürsel Belediye Başkanı ilk seçildiği dönemlerde hiç çekinmeden bütün malını, mülkünü şeffaf bir şekilde açıklayarak hiç kimsenin kafasında soru işareti bırakmıyordu!

Karamürsel DAL-ÇIK projesi genel hatları belli oldu

Karamürsel'de çok uzun bir süredir gündemde olan ilçe halkı için büyük önem taşıyan "DA-ÇIK" projesi hareket kazandı. Karamürsel Belediyesi'nde bugün gerçekleştirilen meclis toplantısında

İsmail Yıldırım'ın mal beyanı!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım 2004 yılında girdiği seçimlerden zaferle ayrılarak belediye başkanı seçilmiş ve 14 yıldır Karamürsel Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Recep Tayyip Erdoğan Açıklayın Diyor. İsmail Yıldırım Yasa Var Diyor.

İsmail Yıldırım, mal varlığını neden açıklamıyor ? 3 dönem Karamürsel Belediye Başkanlığı yapan İsmail Yıldırım mal varlığını açıklamaktan neden çekiniyor. 2 dönem Demokrat Partiden belediye başkanlığı yapan daha sonra Ak Partiye geçen ve yaklaşık 5 yıldan buyana da Ak Partiden belediye başkanlığını sürdüren İsmail Yıldırım’dan Karamürsel halkı adına ve şeffaf bir siyasetçi olmaya yolunda bulunduğuna inandığımız için 30. 06. 2015 tarihli dilekçeyle Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın 2009-2011 ve 2015 yıllarına ait ‘Mal Beyanını’ talep etmiş ancak İsmail Yıldırım’dan gelen yazılı cevap ile 10. 08. 1990-90/748 Bakanlar Kurulu kararı ve 15. 11. 1990/20696 Resmi Gazetede çıkan mal Bildiriminde Bulunulması Hakkında Yönetmeliğinin 15.’nci maddesine istinaden verilmemekte olduğunu belirterek mal varlığını açıklamak istemediğini bunu da yasaya bağlaması İsmail Yıldırım’ın çekindiği bir şeyler var sorusuna neden oldu.