Mama Haberleri

Mama Haberleri

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Hafriyat kamyonu evin içine daldı

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Şans eseri evde kimsenin olmaması büyük bir facia yaşanmasını engelledi.

Ahmet Çalık Taşağıllıların dertleri ile dertlendi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe genelinde çalmadık kapı bırakmamaya devam ediyor.

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı. Vatandaşların çevrelerinde gördükleri yada şüphelendikleri olaylarda basın ve kolluk kuvvetlerine haber vererek suç ve suçlunun engellenmesine yardımcı olunabilir. Unutmamak gerekir ki çevrenizde yayılan uyuşturucu belası gün gelecek sizlerin de başına bela olacaktır.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Karamürsel'de vatandaşın Türk Telekom tepkisi!

Karamürsel'de vatandaşlar Türk Telekom internet bağlantısının olmaması ve yaklaşık 2 gündür bu problem yaşadıklarını dile getirdi.

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Karamürsel'e gazlamaya gelen araçlar herkesi canından bezdirdi!

Karamürsel'de özellikle çevre ilçelerden gelen modifiyeli araba ve motosikletler herkesi canından bezdirdi. Kordon boyu ve sahil Mevkii’nde hız kesici kasislerin bulunmaması yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Karamürsel'de özellikle akşam saatlerinde en işlek caddelerden biri olan Kordonboyu Mevkii’nde hızlı geçiş yapan araçlar vatandaşların hayatını riske atıyor.

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Karamürsel'de mabadıyla flüt çalan Japon yine gündeme geldi!

1996 yılında Kocaeli Karamürsel Spor Salonunda bir Japon Sumo güreşçisi ile Ahmet Taşçı'nın güreşini izlemeye gelen seyirciler müsabaka öncesi sahneye eğlendirmek için çıkan Hideharu Egashira isimli Japon şovmenin yaptıkları yıllar geçse de unutulmamaya devam ediyor.

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Yılbaşı kısıtlamasın 'da Cuma namazı kılınabilecek!

Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar, yarın araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebilecek. 

Biraz SEVGİ, Biraz MAMA

Karamürsel genelinde sokağa çıkma yasağı nedeni ile sokak hayvanları aç kalmasın diye hayvan gönüllüleri seferber oldu.

Karamürsel’de virüs işte bu yüzden tavan yaptı!

Karamürsel genelinde market ve Pazar yerlerinde yeterli önlem alınmaması ve yoğunluğun kontrol altında tutulmaması korona virüsün hızla yayılmasına neden oluyor.

Karamürsel'in hayvan gönüllülerinin bir ricası var!

Karamürselli hayvan severler ilçe genelinde sokak canlılarının aç kalmaması için yasaklarda sokak, sokak gezerek mama dağıttılar.

Toplu taşıma sefer saatlerinde ani değişiklik

Toplu taşımada yarın itibarı ile ani bir karar alınarak değişiklikler uygulanmıştır. Vatandaşların sefer saatlerine göre program yapmaları ve mağdur olmamaları için…

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

Karamürsel’de skandal görüntüler!

Karamürsel D-130 Karayolunda yapımı devam eden dalçık inşaatında yeterli tedbirlerin alınmaması ve umursamazlık yüzünden birçok vatandaş ölüm tehlikesi geçirdi.

Karamürsel'de bu da oldu!

Karamürsel ilçesinde, iddiaya göre bekçiler gece denize giren Umut Erdoğan'ın (29) kimliğini kontrol etti. Umut Erdoğan günler sonra evine gelen tutanakta maske takmaması nedeniyle ceza kesildiğini görünce şaşırırken, "Maske takarak nasıl yüzebilirim? Gelen cezaya itiraz edeceğim" dedi.

Karamürsel'de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde yeterli tedbirlerin alınmaması nedeni ile korona vak'alarında hızlı bir artış görülmeye devam ediyor.

Okullar ne zaman açılacak? Ziya Selçuk açıkladı

Okulların açılıp-açılmama durumu ile ilgili önerinin verileceği Bilim Kurulu toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında başladı. Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu.

VATANDAŞ İLÇE KAYMAKAMINA SESLENDİ YETER ARTIK!

Karamürsel D-130 Karayolunda yapımı devam eden dal-çık inşaatında yeterli önlemlerin alınmaması nedeni ile çok uzun araç kuyrukları oluşuyor

Teslim olmamak için üzerine tiner döküp kendini yaktı!

Karamürsel'de insanları dolandırdıktan sonra 9 yıl ceza alan ve ortadan kaybolan Ö.K (50) gözaltına alınmamak için üzerine tiner dökerek kendini ateşe verdi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI AÇIKLANDI!

Koronavirüs salgınının yayılmaması için alınan tedbirler kapsamında; 2 gün boyunca 30 büyükşehir ile Zonguldak için sokağa çıkma yasağı geldi.

Kocaeli genelinde sokağa çıkan 65 yaş üstüne ceza kesilmeye başlandı!

65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşların sokağa çıkma yasağıyla ilgili Türk Ceza Kanunu’nda yer alan maddelerin neler olduğunu ve buna uyulmaması halinde verilecek cezaların ayrıntıları.

Kocaeli İl sağlık müdürlüğünden önemli açıklama

Bunun dışında İl Sağlık Müdürlükleri tarafından basın açıklaması yapılmamaktadır.