Mecit Haberleri

Mecit Haberleri

Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Orhan Kıvanç bende varım dedi

AKP’de Orhan Kıvanç, Karamürsel Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. AKP Karamürsel İlçe Binasına kalabalık grupla katılan Orhan Kıvanç, başvuru formunu ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan’a teslim etti.

Mecit Erdoğan’ın acı günü

Mecit Erdoğan’ın acı günü Karamürsel Belediye Meclis üyesi Mecit Erdoğan, annesini kaybetti.  

Karamürsel Yeniden Refah’tan büyük kongreye davet

Karamürsel Yeniden Refah Partisi yönetimi ilçe genelinde çalınmadık kapı bırakmadı ve 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.00’da Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan 1. Olağan Büyük Kongreye herkesi davet etti.

Fırıncı Mecit Aygün yaşamını kaybetti

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen esnaflarından Mecit Aygün yaşamını kaybetti.

Green O Fit Fizyoterapi ve Sağlıklı Beslenme Merkezi açıldı

Karamürsel’de sağlık sektöründe büyük bir üne sahip olan Mecit Karabulut ilçeye bir büyük hizmette daha bulundu.

ERBAKAN VAKFI KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANLIĞININ BASIN AÇIKLAMASI

Erbakan Vakfı Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Karabulut ERBAKAN VAKFI GENEL MERKEZİ tarafından 17 Aralık Pazar günü saat: 13:30 da Kocaeli Perşembe Pazarı Alanı'nda

AK Parti referandum çalışmalarına hız verdi

Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Mecit Erdoğan, ilçe ve SKM yöneticileri ile beraber esnaf ziyareti yaparak referandum ile ilgili

Necit Erdoğan, tüm gücümüz ile sahalardayız

Ak Parti Karamürsel Skm haftalık toplantısı gerçekleştirdi.

Adaletsizlik Zulmun Meyvesidir

Anadolu Gençlik Derneği Karamürsel Temsilcisi Mecit Işık; ‘Adaletsizlik Zumlun Meyvesidir’ Anadolu Gençlik Karamürsel Temsilcisi Mecit Işık, ‘Bu görüntü ilk bakışta bir çifte standart uygulama olarak yorumlansa da, arkasındaki gerçekler daha derindir, diyerek bir açıklama yaptı 10 Nisan 2015 akşamı 200 bin gencimizi Çanakkale ye şehit dedelerini anmaya götüren Anadolu Gençlik Derneği hazırlamış olduğu pankartları bu alanlara asmıştı. Aynı gece pankartlar belediye ekiplerince toplanıp, ertesi gün AGD temsilciliğine pankartları belediye den almaları haber verildi. Fotoğrafta görülen AKP gençlik kollarına ait pankart 5 gündür burada asılı. Program düzenleyip, duyuru yapmaya çalışan herkese saygı duyuyoruz. Fakat burada yapılan ayırımcı uygulamayı kınıyoruz. İlçemizde Milli Görüşçü kuruluşlara karşı uzun zamandır sistemli, kasıtlı, haksız bir uygulama söz konusudur. Bu engellemeler, tahammülsüz tavırlar Milli Görüşçü kadroları asla yürüdükleri yoldan alıkoyamaz. Çanakkale tepelerinde 200 bin çiçek açmış, genç gönüller ecdadımızın inanç ve ideallerini teneffüs etmiştir. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır dedi.