Med Haberleri

Med Haberleri

Karamürsel'de ilginç görüntüler: Gören telefona sarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, gökyüzünde görülen ilginç bir fenomen dikkat çekti: merceksi bulutlar. Bu olağandışı bulut formasyonu, pek çok kişi tarafından görüntülendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Facebook Üzerinden Tabanca Satışı Endişesi!

Günümüzde silah edinmek, internetin sunduğu kolaylıklarla oldukça basitleşmiş durumda. Kocaeli genelinde yapılan asayiş uygulamalarında sıkça ruhsatsız silahların ele geçirilmesi, bu endişeyi artırıyor.

Ramazan günü demeden başından vurdular!

Karamürsel ilçesi sahilinde balık tutan vatandaşlar, beklenmedik ve trajik bir olaya şahitlik etti. Sahil kenarında sakin bir gün geçiren balıkçılar, aniden dikkatlerini çeken bir görüntüyle karşılaştılar.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Medula Reçete Sistemi Güncellemesi ve Eczane Mağduriyeti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek taraflı kullanıcısı ve yöneticisi olduğu Medula Reçete Sistemi, eczacılar ve eczaneler açısından fiyatlandırmaya müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıya sahiptir.

KOCAELİ VALİLİĞİ DUYURDU

Kocaeli Valiliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 11 Mart 2024 Pazartesi itibariyle mesai saatlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan duyuruya göre:

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Ramazan gelmeden pidesine zam geldi!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Ramazan pidesinin fiyatı ve gramajı belirlendi.

Büyük Karamürsel TV, Klas Medya TV olarak isim değiştirdi

Karamürsel'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeni toplayan Büyük Karamürsel TV, isim değişikliğine giderek artık Klas Medya TV olarak yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. İşte firma yetkilileri tarafından yapılan açıklama:

İsu neden bu kadar ulaşılmaz?

Karamürsel Çamdibi Bozkurt Mahallesi Sakinleri 4 Gündür Susuz! Yetkililere Çağrı: "Ne Yapıyorsunuz?"

Sait Mete'den Çarpıcı Açıklama

Sait Mete'den Çarpıcı Açıklama: "Daha Son Sözünü Söylemedi Kader..."

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Karamürsel'de Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Özbağ'dan çalışan gazeteciler günü mesajı

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

Bizi takip edin her şeyden ilk sizin haberiniz olsun

Bizi takip edin her şeyden ilk sizin haberiniz olsun

Yunus Katı 2024 Yeni yıl mesajı

Ülke olarak çok acı bir yılı geride bırakıyoruz, yeni yılda; şehitlerimizin olmadığı, depremlerin yaşanmadığı, Müslümanların acı çekmediği

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Şaka değil! Maçlar hakem gelmediği için ertelendi!

Kocaeli U-16 Ligi'nde mücadele eden Karamürsel İdmanyurdu – Asarköy ile 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Çamçukur – Mertspor arasındaki karşılaşmalarda çok enteresan bir olay yaşandı. Karşılaşmalara 3 yerine 2'şer hakemin gelmesi nedeni ile mücadeleler ileri bir tarihe ertelendi.

Sahile genç erkek cesedi vurdu!

Derince’de sahile erkek cesedi vurdu. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunuyor.  

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel emniyet er yada geç yakalar

Karamürsel'de gerçekleşen operasyonlarla uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

19 milyon TL'ye icradan deniz manzaralı arsa ve müstakil yapı  

Karamürsel'de bulunan 21 bin 733 metrekare deniz manzaralı müstakil yapı 19 milyon 148 bin TL'ye mahkemeden satılacak. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 30 Ekim okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.