Mehmet Yılmaz Haberleri

Mehmet Yılmaz Haberleri

KARAMÜRSEL HALKI BU YÜZDEN CANLA,BAŞLA ÇIRPINIYOR

Karamürsel’de doğanın katledilmemesi için canla başla çırpınan vatandaşlar ve yaşanacak doğa ve çevre katliamına kılını kıpırdatmayan başta belediye başkanı İsmail Yıldırım ve Karamürsel’in önde gelenlerinin yapılacak doğa katliamlarına sessiz kalmasına kimse bir anlam veremiyor.

Yağlı güreş merkez hakem komitesi başkanı Mehmet Yılmaz açıkladı

Türkiye Güreş Federasyonu 2018 Yağlı Güreş Marmara Bölge Hakem ve Cazgır Toplantısı sonucunda Yağlı Güreş Merkez Hakem Komitesi Başkanı Sayın

Mehmet Yılmaz evinde ölü bulundu

Karamürsel'in sevilen simalarından Mehmet Yılmaz yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Yeni başkan Mehmet Yılmaz

Karamürsel'de güreş denildiği zaman ilk akla gelen isimlerden olan Mehmet Yılmaz başkan seçildi.

LÜTFÜ TÜRKKAN KARAMÜRSEL'İN GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Lütfü Türkkan Karamürsel'in güreşçilerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kırkpınar'ın kıdemli Başpehlivanlarından ve Karamürsel'in tanınmış ,sevilen simalarından Cino Mehmet'in hem çırağı hem de oğlu olan Yiğit Yılmaz da bundan böyle er meydanında TÜRKKAN A.Ş.'nin pehlivanı olarak güreşecek. Bu notla sosyal paylaşım sitesinde paylaşımda bulunan Türkkan bu buluşmaya vesile Karamürsel'in iş adamların büyük bir kesim tarafından tanınan Barış Sönmezer'ede teşekkür etti. YİNE GÖNÜLLERE TAHT KURDU Sürekli olarak ilçemizde özellikle güreş ve güreşçilere karşı olan sağ duyusu ile gönüllerde taht kuran Türkkan karamürsel ve güreşçiler için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve devam edeceğini bu ata sporunun ilerlemesi için maddi manevi tüm gücü ile her zaman yanlarında olacağını bildirdi.

Mece Yapı Sahibi Mehmet Yılmaz Kalbine Yenildi

Karamürsel İznik yolu Raufdenktaş Bulvarında bulunan Mece Yapı Malzemeleri San.Ltd.Şti kurucusu Mehmet Yılmaz (82) Kayacık mah. Raufdenktaş bulvarı No:50 de bulunan hanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kitle tarafından tanınan ve çok sevilen Mehmet Yılmaz (82) yarın öğlen namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak öğlen namazının ardından yeni mezarlığa defnedilecek. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz..

Efsane güreşçi yarasını Kırkpınar'da saracak

Efsane güreşçi yarasını Kırkpınar'da saracak Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 2012'de çırağı tarafından uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Kırkpınar başpehlivanlarından 57 yaşındaki Ahmet Taşçı, tarihi güreşlerde er meydanında yeniden boy gösterecek. Karamürsel Atatürk Caddesi'nde 2012 yılında eski başpehlivanlardan ''Cino Mehmet'' lakaplı Mehmet Yılmaz tarafından tabancayla vurularak yaralanan Taşçı, 3 yıl aradan sonra yeniden güreşecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Kumluca yağlı güreşlerinde Cino Mehmetin oğlu Yiğit Yılmaz birinci oldu

Kumluca yağlı güreşleri Küçük Orta Büyük Boy’da Cino Mehmet’in oğlu Yiğit Yılmaz birinci oldu Antalya’nın Kumluca ilçesinde gerçekleştirilen 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşlerde başpehlivan, Orhan Okulu oldu Antalya'nın Kumluca ilçesinde 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen yağlı güreşlerde Karamürsel’in efsanevi güreşçilerinde Mehmet Yılmaz (Cino) oğlu Yiğit Yılmaz Küçük Orta Büyük Boy’da birinci olarak Karamürsel’in gururu oldu.