Mehmetakdeniz Haberleri

Mehmetakdeniz Haberleri

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Karamürselli esnaflarda Aydın yeniden başkan

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Kongresi'nde İsmail Aydın başkanlığa yeniden seçildi.

Mehmet Akdeniz mevzu hizmet ise biz hazırız dedi

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde binlerce aileye ve kişiye yardım etmek için gece gündüz demeden çalışmış ve gösterdiği bu büyük çaba nedeni ile çok büyük destekler almayı başarmıştı. 13.10.2022 (Pazar) günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığı için yine kendi gibi Karamürsel'e hizmet etmek için gönüllü olan ekibi ile seçimlere katılan Akdeniz, mevzu Karamürsel ve halkına hizmet etmekse biz hazırız dedi.

Karamürsel Turizm derneği ilçenin tarihine sahip çıkıyor!

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz ilçenin tarihi dokusuna sahip çıkarak ilçeye daha çok turist gelmesi için kolları sıvadı.

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza attı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza atmayı başardı.

Başkan yetkililere seslendi! Üniversite ne oldu?

Karamürsel'in en aktif derneklerinde biri olan Karamürsel Turizm Derneği Başkanı, Mehmet Akdeniz yetkililere seslendi. Karamürsel'de kurulacak olan üniversite ne oldu?

Karamürsel İYİ Parti ilçe başkanlığı için konuşulan isim

Karamürsel'de Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti ilçe başkanlığı için çalışmalar son hızı ile devam ederken bir çok kişinin aday olarak görmek istediği ve sık sık isminin gündeme geldiği

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?