Memleketi Haberleri

Memleketi Haberleri

Merih Demiral abisinin düğünü için memleketine geldi

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer olan Karamürselli Milli futbolcu Merih Demiral, önceki gün memleketi Karamürsel'e geldi.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Merih Demiral nereden geldiğini unutmuyor!

Atalanta’da forma giyen Karamürselli milli futbolcumuz Merih Demiral memleketi Karamürsel’e geldi.  

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Arif Cez bugün defnedilecek

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "İpek Kağıt " fabrikası müdürü Arif Cez genç yaşta geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Cenazesi bu gün memleketi Bursa'da defnedilecek.

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Karamürsel'in yiğidi Sinan Yıldız

Karamürsel Belediyesi Pehlivanlarından, Sinan Yıldız'dan büyük başarı. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşlerinde Deste Büyük boyda 1. Olmayı başararak memleketine madalya ile döndü.

Yürekleri yakan haber! Şehidimiz var!

Trafik uygulama noktasından kaçan otomobilin durdurmaya çalışan polis memuruna çarpması sonucu şehit olan 48 yaşındaki Mustafa Emanetoğlu Yalova’da düzenlenen törenin ardından memleketi Kocaeli’ne gönderildi.

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Karamürsel merkezde yapılan ağaç katliamı büyük tepki aldı!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın'ın memleketi için aylardır gece gündüz demeden, Karamürsel'in çehresini güzelleştirmek için onca çaba sarf ederken, yaşanan doğa katliamı yürekleri acıttı.

Tahir Büyükakın'dan Karamürsel için dev bir yatırım daha

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın, memleketi Karamürsel için adeta imkânsız denilen her şeyi yapmaya devam ediyor. 

TAHİR BÜYÜKAKIN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın memleketi için yarım kalan,

Karamürsel’de mazluma sahip çıkan birileri var!

Karamürsel’de yerel seçimlerde büyük bir oy alarak kıl payı seçimi kaybeden ve seçim sonrası biran olsun ilçe halkını yalnız bırakmayan, şuan Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl başkan yardımcılığı görevini yapan Ahmet Çalık, memleketini ve halkını hiç yalnız bırakmıyor.

Güzel haberi Gökhan Beşiktaş duyurdu!

Karamürselli usta gazeteci ve spor yazarı Gökhan Beşiktaş memleketi için çok önem taşıyan güzel bir haber duyurdu.

Tahir Büyükakın yine memleketinde işleri takipte!

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’nda inceleme gerçekleştiren Başkan Büyükakın,  “Hava şartları bizim çalışmamıza engel olmazsa üç ay gibi bir sürede buradaki inşaat işlemini bitirmeyi hedefliyoruz” dedi. Başkan Büyükakın, ‘’Karamürsel battı çıktıda hedefimiz üç ay’’

Tahir Büyükakın memleketi için hafta sonu yine denetimdeydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın hafta sonu yine memleketine yapılan hizmetleri denetledi. Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ereğli arasında sahil düzenleme projesinde çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.

Tahir Büyükakın memleketi için verdiği sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel'in evladı Tahir Büyükakın seçim zamanı ilçe halkına verdiği sözlerin hiç birini unutmadan, yalanlamadan, verdiği sözleri bir, bir tutmaya devam ediyor. Karamürsel İlçesi’nde de yol alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köy yollarını daha güvenli ve konforlu bir hale getiriyor

Altay Pirge'den iki madalya

Karamürsel'in başarılı sporcusu Altay Pirge memleketine iki madalya ile döndü.

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel ilçesi Hayriye – İnebeyli – Taşağıl - Semetler köylerini birbirine bağlayan 9 kilometrelik yolda 6 kilometrelik kısım tamamlandı.

Gözler Tahir Büyükakın'ın memleketi için yapacağında

Taş ocağına tepkiler sürüyor “Köylülerle değil DSİ yetkilileriyle görüşmüş”

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel'de yıllardır reklam malzemesi olarak kullanılan dal-çık ilçemizin evladı olan Tahir Büyükakın'ın büyük çabaları sonrası nihayet bitme aşamasına geldi. İnşallah 2 ay sonra hazır.

Karamürsel halk ekmek 2 noktada açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın memleketi için çalışmaya devam ediyor.

Oruç Aruoba’nın naaşı memleketine geldi

Büyük Filozof, Karamürsel’de toprağa verilecek Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli felsefeci olarak bilinen, şair, yazar, düşünür, gazeteci ve akademisyen Oruç Aruoba, 72 yaşında Kuşadası’nda hafta sonu hayatını kaybetmişti.

Karamürsel’de kaybolan cüzdan, Hatay’dan gelen mesajla sahibine ulaştırdılar

Memleketi Hatay'a giderken cüzdanını Karamürsel otobüsünde kaybeden yolcunun annesinden gelen mesajla cüzdanı hemen bulunarak sahibine ulaştırıldı

Tahir Büyükakın memleketine büyük jest yaptı

Kocaeli Büyük Şehir belediye başkanı Tahir Büyükakın memleketi Karamürsel'e büyük bir jest yaptı. Karamürsel yıllar sonra güreşin merkezi olacak

AK PARTİLİYİM AMA KÖRÜ KÖRÜNE DEĞİL!

Karamürsel Ak Parti kurucu üyelerinden olan ve 2001 yılından bu yana Ak Parti üyesi olan Nazif Ertürk artık yeter dedi. Kocaeli'de Tahir Büyükakın ile AK Parti'ye ve Memleketimde CHP'ye hayatımda ilk defa adayın mertliğinden dolayı Ahmet Çalık'a oy vereceğim dedi.

Tahir Büyükakın’a memleketinden sitem!

Kocaeli Ak Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın’a memleketinde yaşayanlar sitem etti.

Yelda Kırçuval Karamürsel'de Hayranlarıyla Buluştu

Karamürselli Gazeteci yazar Yelda Kırçuval memleketi Karamürsel'de imza günü düzenledi.

Karamürselli başarılı yazar Yelda Kırçuval memleketinde

Aslen Karamürselli olan başarılı Gazeteci ve Yazar Yelda Kırçuval memleketi Karamürsel'de imza günü düzenledi.