Mevsimi Haberleri

Mevsimi Haberleri

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece geç saatlerde başladı. Geç saatte başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır derecelere kadar düştü.

Gözün aydın Karamürsel

Yağış mevsimi ile birlikte İhsaniye Barajı’nda su tutulmasına başlandı.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KAR'I YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı sabah erken saatlerde başladı.

Dikkat İçişleri Bakanlığı'ndan 'trafik tedbirleri' genelgesi

Genelgeye göre, 1 Haziran-1 Ekim arasında toplu taşıma araçları ve otobüslerde yüzde 50 doluluk ve maske kullanımı kriterleri denetlenecek.

Karamürsel'e İlk Kar Yağdı

Karamürsel'e mevsimin ilk kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Canan Karatay'dan kış reçetesi

Kış sebze ve meyveleri havaların soğumasıyla pazar tezgahlarına indi. Sebze ve meyvelerin besleyici özelliklerinden faydalanmak için mevsiminde tüketmek gerekiyor.

Süleyman Soylu imzası ile 81 ile gönderildi

çişleri Bakanlığı'nca yaz mevsiminde artan turizm ve tarımsal amaçlı seyahatler nedeniyle kara yollarında alınacak trafik tedbirleri konusunda genelge yayımlandı.

KARAMÜRSEL’DE YILIN İLK KAR'I YAĞDI

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece geç saatlerde başladı. Geç saatte başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır derecelere kadar düştü.

Kocaeli'nde ilk kar yağdı!

Kocaeli’ni en yüksek noktası olan Kartepe’ye mevsimin ilk karı düştü.

Kocaeli'de denizden alınan ilk analiz sonuçları yayınlandı

Deniz mevsimi yaklaştığı şu günlerde ilk deniz suyu analiz sonuçları yayınlandı. Kocaeli’de en temiz plajlar açıklandı.

Karamrüsel'e ilk "KAR" yağdı

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece saatlerinde başladı. Gece geç saatler'de başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Karamrüsel'e ilk "KAR" yağdı

Karamürsel'de mevsimin ilk kar yağışı gece saatlerinde başladı. Gece geç saatler'de başlayan kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Karamürsel Merkeze İlk Karı Yağdı

Karamürsel merkeze mevsimin ilk karı akşam saatlerinde yoğun bir şekilde yağmaya başladı. Sabah Karamürsel merkez'de vatandaşlar güne bembeyaz bir şekilde merhaba dedi.

Karamürsel Merkeze İlk Kar Yağdı

Karamürsel merkeze mevsimin ilk kar akşam  saatlerinde başladı. Akşam saatlerinde kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Karamürsel'e yılın ilk karı yağdı

Karamürsel’e mevsimin ilk kar yağışı dün gece yağdı. Karamürsel'de yüksek kesimlere karın yağması ile Karamürsel merkezden'de bir çok kişi köylere çıkarak hem karla oynayıp hemde bol bol fotoğraf çektirdi.

Bakan Müjdeyi verdi, İndirim geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kış mevsimine girilmeden doğalgaz fiyatlarında ciddi bir indirime gidileceğini söyledi.

ATV'li Misafirler Karamürsel'in Dağlarını Gezdi

Karamürsel, dünya üzerinde bir günde dört mevsimin yaşanabileceği ender coğrafi yörelerden biri olarak bilinir.

Karamürsel’e İlk Kar Yağdı

Karamürsel’e mevsimin ilk kar yağışı öğlen saatlerinde başladı. Öğlen saatlerinde kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında Deniz Mevsimi Açıldı

Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında Deniz Mevsimi Açıldı Karamürsel’de, hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönmesiyle vatandaşlar denize giremeye başlayarak deniz mevsimini açtılar. Karamürsel’in Mavi Bayraklı Altınkemer Plajında hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönmesiyle deniz mevsimi açıldı. Deniz suyu sıcaklığının 16, hava sıcaklığının ise 22 derece olarak ölçüldüğü Karamürsel’de gençler denizde yüzerek 2015 yılının ilk deniz mevsimini de açmış oldular

Karamürsel Keşfedilmeyi Bekleyen Bir Cennet

Karamürsel, dünya üzerinde bir günde dört mevsimin yaşanabileceği ender coğrafi yörelerden biri olarak bilinir. Vadi ve yürüyüş parkurları içerisinde her yer meyve ve sebze bahçesi ile dolu olan Karamürsel, alternatif turizm faaliyetleri için ender bulunan bölgeler arasında yer alır. Karamürsel’de İzmit Körfez’i ile İznik Gölüne kadar olan vadi içerisinde doğal, kültürel ve arkeolojik öneme sahip köyler bulunmaktadır.