Mhp Kocaeli Haberleri

Mhp Kocaeli Haberleri

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

MHP'nin Kocaeli'de Tüm Meclis Üyeleri Belli Oldu

MHP Kocaeli'de tüm İlçelerde Belediye Meclis Üyesi adaylarını belirledi.

Hayrettin Karacaer, Yeni yıl mesajı yayımladı

Karamürsel'in sevilen iş adamı ve Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı Hayrettin Karacer yeni yıl münasebeti nedeni ile bir mesaj yayımladı.

MHP KOCAELİ SPOR TARAFTARINI YALNIZ BIRAKMADI

Karamürsel Belediyesi Tarafından hiç bir gerekçe göstermeden sökülen Kocaeli Spor bayraklarının kaldırılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Kocaeli MHP'den 29 kişi başvuruda bulundu

30 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesinde MHP’de belediye başkanlığı için aday adaylık başvuru süreci başlamıştı. Bu doğrultuda 24 Haziran’da milletvekili adayı olan isimler başvurularda bulundu

MHP Kocaeli’de kongre tarihlerini belirledi

İlçe başkanları toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “11 Mart itibariyle MHP Kocaeli teşkilatının kongre takvimi başlamaktadır. Start bugün itibariyle verilmiştir” dedi

Kocaeli milliyetçi muhafazakar iş adamları derneği kuruldu

MHP Kocaeli il başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Milliyetçi ve Muhafazakar İş Adamları (KOMİAD) Karamürselli iş adamı Hüseyin Parlak, tarafından kurulmuş ve bugün itibarı ile faaliyete geçmiş bulunmaktadır.

Hülya Sancaklı'nın durumuyla igili hastaneden ilk açıklama geldi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı’nın yoğun bakım ünitesine alındığı, ölüm haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı

Saffet Sancaklı'nın eşi intihar etti

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi intihar girişiminde bulundu. Kafasına dayadığı silahla intihar eden Sancaklı'nın ağır yaralı olduğu öğrenildi. İntihar haberini

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması

Lütfü Türkkan ve Musa Coşkun'dan Karamürsel çıkarması.MHP Kocaeli Milletvekili adayları Lütfü Türkkan ile Musa Coşkun, Karamürsel’in Taşağıl Köyü’nden başladı Karamürsel'de selam vermedik kimse bırakmadı.Karamürsel'de İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy ve Selman Açık başta olmak üzere ilçe yönetiminden ve partiden bir çok kişinin karşıladığı adaylar bu yoğun ilgiden ötürü çok memnun kaldıklarını belirttiler.Türkkan’ın seçimi kaybetmesine üzüldüklerini ifade eden köylüler, “İnşallah bu sefer olacak” diyerek Türkkan’a destek verdi.Köy ziyaretlerini bitirdikten sonra ilçemiz esnafını ziyaret eden partililer buradan'da Karamürsel Hükümet Sarayın'da Başsavcı Zafer Birinci başta olmak üzere bütün Hükümet sarayı çalışanları ve vatandaşlarla görüşerek onlardan destek isteyen Türkkan sizin için meclisteyken elimden geleni yaptım Allah'ın izini ile meclise yine gireceğim ve kaldığım yerden devam edeceğim dedi. Bu kez vatandaştan daha hassas davranmalarını rica eden Türkkan, 7 Haziranda sadece 302 oyla ne yazık ki vekilliği HDP'ye kaptırdık. Kocaeli'ne HDP'li bir vekil yakışmadı. 1 Kasımda bu durumu düzeltelim. Ben burada bir yoldaki sorunu meclise taşırken bu milletvekilinin işi mi diye benimle dalga geçenler de oldu. Ben meclise gidersem yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim dedi.

MHP Milletvekilleri Aday Listesi Belli Oldu

BÜYÜK DEĞİŞİKLİK MHP’de yeniden şansını denemek isteyen isimler ise Ruhi Çavdar, Lütfü Türkkan, Hilal Elmas, Saffet Sancaklı, Cumali Durmuş, Kemal Köse, Celalettin Yaylak, Rıza Ağdağ, Zekai Kahyaoğlu, Ahmet Yeşil, İsmail Okumuş, Tunay Arı, Osman Beniz, Dicle Akın ve Yusuf Yılmaz oldu. 31 aday adayının başvuru yaptığı MHP’de milletvekili adayları dün akşam belirlendi. MHP’nin listesinde büyük değişiklikler oldu. 7 Haziran’da başvuran kimi isimlerin üstü çizildi.

MHP Kocaeli milletvekili adaylarını Karamürsel’de tanıttı

MHP Kocaeli milletvekili adaylarını Karamürsel’de tanıttı MHP Kocaeli Teşkilatı, 7 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili adaylarını Karamürsel’de tanıttı. Programda konuşan her aday, çok çalışacaklarını söyledi Seçimlere bir hafta kala Kocaeli'nde de adaylar çalışmalarını yoğunlaştırırken, MHP Kocaeli Milletvekili adaylarını Karamürsel ilçesinde tanıttı. Tanıtım programına katılanlar Ozan Hamza Dilek’in bir birinden güzel söylediği türkülerle güzel vakit geçirdiler

MHP Kocaeli Adaylarını Açıkladı

MHP’nin Kocaeli milletvekili adayları netleşti. MHP'nin Kocaeli milletvekili adayları belli oldu. İşte o isimler; 1-Saffet Sancaklı 2-Lütfü Türkkan 3-Hilal Elmas 4-Rıza Ağdağ 5-Ruhi Çavdar 6-Nurdoğan Kaçar 7- 8- 9-Süleyman Pekin 10-Dicle Akın 11-Ahmet Yeşil

Karamürsel MHP Çok Anlamlı Bir Geceye İmza Attı

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi. MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın mülk edinebilmek için düzenlediği gecede konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Milletvekili sıralamasında birinci sırada kim olursa olsun, ilk afişi ben asacağım” dedi.

MHP, 40x40 için Karamürseli Feth Etti

MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 40x40 programları kapsamında partililer, Karamürsel’e çıkarma yaptı. Karamürsel MHP İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yönetimi ve partilerin ev sahipliğinde ilk olarak Karamürsel MHP İlçe binasında toplanan MHP’liler, Karamürsel’de 40 noktaya ziyaretleri için görev dağılımı yaptı. Karamürsel’deki programın ev sahipliğini Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yaparken, programa MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu’nun yanı sıra, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, MHP Kocaeli milletvekili aday adayları ile partililer katıldı.