Mücadele Haberleri

Mücadele Haberleri

Kocaeli Emniyetten büyük uyuşturucu operasyonu

TEM Otoyolu'nda Yakalanan Otomobilde 17 Kilo Uyuşturucu Bulundu

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Karamürsel'de Yapılan Operasyonda Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla Gebze ve Karamürsel ilçelerinde önemli bir başarı elde etti.

Kaçak ürünler Karamürsel'e gelirken yakalandı

Yalova ve Kocaeli'de Kaçakçılık Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına Alındı

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Şaka değil! Maçlar hakem gelmediği için ertelendi!

Kocaeli U-16 Ligi'nde mücadele eden Karamürsel İdmanyurdu – Asarköy ile 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Çamçukur – Mertspor arasındaki karşılaşmalarda çok enteresan bir olay yaşandı. Karşılaşmalara 3 yerine 2'şer hakemin gelmesi nedeni ile mücadeleler ileri bir tarihe ertelendi.

Karamürsel emniyet er yada geç yakalar

Karamürsel'de gerçekleşen operasyonlarla uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor.

23 yaşındaki tersane işçisi Gürkan Öter hayatını kaybetti

Altınova tersaneler bölgesinde çalışan 23 yaşındaki Gürkan Öter genç yaşta geçirdiği motosiklet kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Kocaeli Emniyetinden teröre büyük darbe

Kocaeli’de PKK/ PYD terör örgütü adına sansasyonel eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edilen H.Y. isimli yabancı uyruklu şahıs; Kocaeli İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kıskıvrak yakaladı.

Karamürsel'in yiğitleri başarıya doymuyor

Bölgesel Amatör Ligi Yedinci Bölge Üçüncü Grup’ta mücadele eden Karamürsel geçen hafta kendi sahasında oynadığı Gebzespor karşılaşmasında golsüz berabere kaldı

KARAMÜRSEL’İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK  

Karamürsel yoluna hız kesmeden devam ediyor. 1. Küme Basketbol Ligi’nde mücadele ederek ligin hedefli ekiplerinden İzmit deplasmanını da kazanmayı bildi.

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Normalleşme süreci Mart ayında başlıyor

Türkiye, koronavirüs salgınına karşı başlatılan mücadele kapsamında birçok kısıtlama kararı aldı ve virüsün daha fazla yayılmasının önüne geçti.

Karamürseli yasa boğan ölüm haberi!

Karamürsel'in değerli bir ismi olan Reyhan Karacan yaşam mücadelesini ne yazık ki, kaybetti

AFKOM’dan kar ve soğuk uyarısı!

14 Şubat Pazar günü beklenen kar yağışı öncesi AFKOM uyardı: Toplu ulaşım araçlarını kullanın ve acil durumlarda 155, 153 ve 110’u arayın.

Karamürsel'de bütün yollar açık

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, 24 saat boyunca teyakkuzda.

Son dakika: Şiddet anında dokun, polis kapına gelsin!

KADES tanıtım filmi yayınlandı İçişleri Bakanlığı kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında hazırladığı KADES uygulamasını hayata geçirdi.

Pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulaması başlıyor

-Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbir ve önlemlere bir yenisi daha eklendi. Kocaeli genelinde tüm pazar yerlerinde “HES Kodu” uygulamasına başlıyor.

Kaytazdere’de 200 Polis Ekibiyle Eş Zamanlı Dev Fuhuş Operasyonu 

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri tarafından Kaytazdere’de 2 adrese 200 polisle eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi.

Belediye öncü olsun! Çocuklarımız güvende olsun

Karamürsel Belediyesi’nin büyük bir tanıtım ile duyurduğu ve Koronavirüs ile mücadele için bir devrim olarak tanıtımını yattığı dezenfekte sistemini Karamürsel Belediyesi’nde kullanmaya başladı.

Doğa katliamı durdurulsun diye herkes seferber oldu

Karamürsel'in Kızderbent Mahallesi'nde yaşanan doğa katliamına dur demek için binlerce kişi canla başla mücadele ederken

Karamürsel’de feci kaza kamyon virajı alamayıp uçtu

Karamürsel’de dere yatağına uçan kamyonun şoförü uzun bir mücadele ardından güçlükle kurtarıldı.

Koronavirüsten sonra Türkiye KKKA ile mücadele ediyor!

Acı haber Yozgat'tan geldi Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesi devam ederken, yeni bir hastalıkla ilgili kötü gelişmeler gelmeye devam ediyor. 7 ilde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı yeniden ortaya çıktı.