Nöbetçi Haberleri

Nöbetçi Haberleri

Karamürsel’de eczaneler dolup taşıyor!

Karamürsel’de son bir haftada hastalıkların artması, eczanelerde yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk sebebiyle hem hastane hem de eczanelerde vatandaşlar dakikalarca sıra beklemek zorunda kaldı.

Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıranlar gözaltına alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine rahatsızlığı nedeniyle ambulansla getirilen N.K. muayene sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda nöbetçi doktorla tartışmaya başladı.

Karamürsel 5 katlı apartmanda korkutan yangın

Karamürsel'de 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın hasara neden oldu.  

NÖBETÇİ ECZANE HANGİSİ

Kocaeli genelinde başta Karamürsel, Gölcük, Değirmendere, Başiskele, İhsaniye, İzmit, Maşukiye, Derince, Körfez, Gebze, Dilovası, Halıdere, Körfez ilçelerinde her gün nöbetçi olan eczaneler.

NÖBETÇİ ECZANE HANGİSİ

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Karamürsel Kocaeli Nöbetçi Eczaneler - SÜREKLİ GÜNCEL

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Karamürsel bu haftasonu nöbetçi eczaneler

Karamürsel'de sokağa çıkma yasağının olduğu bu hafta sonu nöbetçi olan eczanelerin adresleri

Karamürsel bu haftasonu nöbetçi eczaneler

Karamürsel'de sokağa çıkma yasağının olduğu bu hafta sonu nöbetçi olan eczanelerin adresleri

Karamürsel bu haftasonu nöbetçi eczaneler

Karamürsel'de sokağa çıkma yasağının olduğu bu hafta sonu nöbetçi olan eczanelerin adresleri

Bayram boyunca nöbetçi eczane ve petroller

Karamürsel'de sokağa çıkma yasağının uygulandığı bayram süresince açık olacak olan eczaneler ve petroller şu şekilde.

Karamürsel değerli bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel Su Ürünleri Kooperatifi başkanı ilçenin sevilen simalarından Mustafa Hardalioğlu tedavi gördüğü hastanede

Hafta sonu nöbetçi eczane,fırın ve petrol adresleri

Karamürsel'de hafta sonu nöbetçi eczane,petrol ve fırın adres ve telefon numaraları.

Eczanelerde maske yok!

Her gün 50 kişilik maske gönderilmesi nedeniyle, vatandaşlar eczanelerde maske bulamıyor.

Karamürsel Devlet Hastanesi personeline yangın eğitimi

Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları için yangın eğitimi düzenlendi.

Karamürsel'de 1400 öğrenciye sportif performans testi

Büyükşehir’in ilçelerdeki dış saha sporcu tarama uygulaması Karamürsel’le devam etti. Uygulamaya Karamürsel'den büyük katılım oldu.

Oy kullanacaklar dikkat!

Vatandaşlarımız 16 Nisan'da oy kullanmak istiyorsa listede isimlerinin olup olmadığını doğru kontrol etmelidir

Balık adası tekrar ihaleye çıkıyor

Karamürsel Balık Adası Sosyal Tesisleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Büyükannelere verilecek maaş belli oldu

Geçen hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun açıkladığı projeye göre, doğum yapan annenin çalışma hayatına dönebilmesi için evde torun bakan

Karamürsel'de çiftçiye piyango vurdu

Karamürsel'de yağının düşüklüğü nedeniyle yıllardır toplanmayan "Kalamata zeytini", son dönemlerde aranan ürün haline geldi.

CHP Karamürsel Polisleri unutmadı

Yaşanan son terör olayları dolasıyla CHP Karamürsel ilçe örgütü, Karamürsel Emniyet Amirliğine ziyarette bulundu.İstanbul'da oynanan futbol müsabakası sonrasında

Karamürsel Devlet Hastanesi Özel Hastanelerden Daha Güzel olacak

Hastanedeki tüm yataklı servisler Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına göre yeniden düzenleniyor. Yeni haliyle tüm hasta odaları LCD televizyon, buzdolabı

Karamürsel Merkezde Lale Soğanları satışa çıktı

Karamürsel'de Lale Soğanları satışa çıktı Büyükşehir Belediyesi, bu yılda çiçek meraklılarına lale soğanı satışına başladı. Bugün başlayan satışlar bir hafta boyunca 12 ilçede devam edecek. Karamürsel'de ise Merkez Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Avea önünde satışa başladı.

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti

Karamürsel'de hasta yakını doktor ve sağlık çalışanlarını darp etti   Karamürsel Devlet Hastanesi acil polikliniğinde nöbetçi olan doktor, sağlık çalışanı ve güvenlik görevlilerini hasta yakını tarafından darp edildi.   Edinilen bilgiye göre, M.T.(28) adlı şahıs annesini Karamürsel Devlet Hastanesinin acil polikliniğinde muayene olmak için getirdiği sırada ilk önce hastanenin güvenlik görevlisi Coşkun Şişman’a tokat attıktan sonra acil serviste bulunan nöbetçi doktor Gamze Öztürk’ün üzerine doğru gitti doktor Gamze Öztürk acilin arka kapısından dışarıya kaçarak 155 polisi aradığı sırada dışarıya kadar gelen M.T. doktorun elindeki telefonu aldıktan sonra koluna da zarar verdikten sonra acil polikliniğinin önünde süper vayzır görevlisi Metin Bayır’ı, Hasta Bakıcısı Hizmetli Saim Şen ve acilin diğer doktorlarından Arda Bilgeli’ye de saldırdıktan sonra olay yerinde hastaneye muayene olması için getirdiği annesiyle birlikte uzaklaştığı belirtildi.

Dünya saatleri geri alıyor, Türkiye saatleri durduracak

Dünya saatleri geri alıyor, Türkiye saatleri durduracak Dünya genelinde birçok ülke 25 Ekim tarihinde saatlerini 1 saat geri alıyor. Ancak Türkiye bu seneye özel olmak üzere bu tarihi 8 Kasım'a erteledi. Peki kullandığımız cihazlarımız bunun farkında mı? Yarın sorun yaşamamak için bilgisayarınızda ve telefonlarınızda bu ayarları yapmayı unutmayın.

ACİL KAN ARANIYOR

İzmit Medikal Park Hastanesi'nde açık kalp ameliyatı olacak bir hasta için acil B RH(+) pozitif kana ihtiyaç vardır. Kan bağışlamak isteyenler 0537 930 52 31 numaralı telefondan Hüseyin Pehlivan ile irtibata geçebilirler.

Karamürsel Mavi bayraklı altınkemer plajında havlu atacak yer kalmadı

Kocaeli'nin incisi Karamürsel Altınkemer Plajı bu hafta sonuda Tıka basa doldu.Bütün herkes huzur içinde hem denize girerken hemde güneşleniyor hemde çayır çimen piknik yapıyor. Bugün de sıcaklığın yaklaşık 34 dereceyi bulması ve nem oranın % 70 olması ile birlikte vatandaşlar da Kocaeli'deki en güzel ve temiz plajı olan mavi bayraklı Altınkemer Plajı'na akın etti. Karamürsel ve çevre ilçelerden Altınkemer Plajı’na akın eden vatandaşlar, şezlongları ve pilajı tıka basa doldurdu.

43 GÜN ADLİ TATİL BAŞLIYOR

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, bu yıl da 20 Temmuz – 1 Eylül tarihleri arasında olacak. Tatilinin Ramazan Bayramının ardından başlayacak olması, adli tatil takvimini üç buçuk gün uzatmış olacak. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek.

Soma Maden Faciasının 1.Yıldönümü

13 Mayıs 2014’te Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencinin ölümüyle sonuçlan maden faciası hepimizi yasa boğmuştu. Bu facia, Türkiye tarihinde en çok can kaybına neden olan kaza olarak kayıtlara geçti. Soma Holding şirketlerinden Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen maden ocağında, patlamaya elektrikli ekipmanların sebep olduğundan şüphelenildi. Yangın vardiya değişimi sırasında meydana geldi ve 787 işçi patlama sırasında yer altında kaldı. Enerji bakanı Taner Yıldız 17 Mayıs 2014’te yaptığı açıklamada, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiğini ve içeride kimsenin kalmadığını kamuoyuna duyurdu. Soma faciasının 1. yıldönümünde maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Dilekçe yaz, borcundan kurtul !

Borçları sildirmek için 3 aylık bir süre öngörüldü. Bu süre 31 Temmuz 2015'te sona erecek. Bu tarihe kadar borcunu ödemeyen, yapılandırmayan herkes sildirme işleminden yararlanacak ve kurum kendiliğinden borçları silecek. Borçlarla birlikte hizmetler de dondurulacak ve ileride istenirse yeniden para ödenerek emeklilik hesabına katılacak. Ama ödeme yapılırken o zaman geçerli olan asgari ücret baz alınacak.

Karamürsel'de Uyuşturucuya Çifte Darbe

Dün gece geç saatlerde Karamürsel emniyeti uyuşturucuya çifte darbe vurdu. İlk olayda E.G ve M.B Uyuşturucu madde ile yakalanırken ikinci olayda M.E ve İ.T yakayı ele verdi olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken delillerin tamamlanması ile şüpheliler nöbetçi mahkemeye çıkacaklar. Ayrıntılar geliyor...