Noter Haberleri

Noter Haberleri

Noterlerde yeni dönem başlıyor!

Adalet Bakanlığı'nın yeni uygulamalarından birisi olan Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi uygulaması yurt genelinde yarın başlayacak.

İlk okul müdürü kesin çözümü buldu

Karamürsel'de ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin sınıflarını belirlemek için kura çekimi yapıldı.

Karamürsel tapu dairesi sahtekârları suç üstü yakalattı!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda dolandırıcılar tapu dairesinin uzman ekibi sayesinde suçüstü yakalandı.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü ayağından vurularak yakalandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski 2. sınıf emniyet müdürü Arif Aygün, Ankara'da işlem yapmak üzere geldiği noterde kendisini gözaltına almak isteyen polis ile

Büyük ikramiye Karamürsel'e çıktı işte tahlililer

Mopaş 'Anahtar Sende Kampanyasının' Karamürsel talihlileri hediyelerini aldı 'Amaç yaşadıkça paylaşmak' sloganıyla yoluna devam eden Mopaş'ın 01.05.2015 / 16.07.2015 tarihleri arasında düzenlediği 'Anahtar Sende' kampanyası çekilişi yapıldı. 3 Mercedes CLA 200, 50 Tatil, 20 Macbook, 20 Iphone 6, 20 Ipad Air 2 hediyelerinin talihlileri Milli Piyango idaresinin izni ile 08.08.2015 tarihinde noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirlendi. ‘Anahtar Sende’ kampanyası ile toplamda 61 Mopaş mağaza müşterisi hediye kazandı.

Büyük İkramiye Karamürsel'e Çıktı

Karamürsel Mopaş Marketin Yapmış olduğu çekiliş sonucu Karamürsel'den bir kişiye Çekiliş Sonucu MERCEDES CLA 200 STYLE 2015 MODEL OTOMOBİL Kazandı 01 Mayıs 2015 ile 16 Temmuz 2015 tarihleri arasında tüm Mopaş Hipermarketlerden 35 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar çekilişe katılmaya hak kazanmışlardı. Kampanyanın çekilişi 08 Ağustos 2015 tarihinde noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılmış olup, kazanan talihlilerin isimleri açıklanmış ve isimleri yayınlanmıştır. Buna göre ilçemizde bulunan HARUN BEZİRGAN isimli kişi çekilişten büyük ikramiye olan aracı kazandığı duyuruldu.

Power fitnes 2. Salonunu Hizmete Açtı

Karamürsel’de Fitnes denilince ilk akla gelen isim olan Power fitness işletmecisi Hakan Yılmaz Karamürsel’e çok güzel ve büyük bir salon daha kazandırdı. Karamürsel’de fitnes ile tanıştıran ve işini çok iyi yapan Hakan Yılmaz artık salonuna gelen üyelerinin yoğunluğu ve salona her gün gelmek istemeleri üzerine Karamürsel’e ve Üyelerine Haftanın 7 günü sabah 07:00 ile gece 24:00 saatleri arasında hizmet veren sadece bay sporcuların gelebileceği çok büyük ve kapsamlı Karamürsel Merkezi Cumhuriyet caddesinde çok nezih bir salon daha açtı. Yaklaşık on yıl önce açtığı gene cumhuriyet caddesi Karamürsel noteri üzerinde bulunan ilk yerini haftanın her günü bayanların formlarının tuta bilmesi için bayanlara tahsis etti. Böylelikle hem bay hem bayan müşterilerine doyasıya spor yapma keyfini yaşattı.