Nüfus Haberleri

Nüfus Haberleri

85 Milyon 372 Bin 377 Kişi Oldu, Kocaeli'nin Nüfusu Arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 'Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları'nı açıkladı. Buna göre, Türkiye'nin nüfusu 2023'te bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişiye yükseldi.

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

2022 Karamürsel'in mahalle mahalle nüfus artışı

İşte Karamürsel’in mahalle mahalle nüfusu! Karamürsel’in en kalabalık mahallesinin hangisi olduğunu biliyor musunuz?

Marmara'nın inci Karamürsel yine farkını gösterdi!

Kocaeli genelinde açıklanan korona virüs vaka sayılarında, Karamürsel yine farkını gösterdi. Son paylaşılan verilere göre Kocaeli genelinde nüfus yoğunluğuna göre bölgenin en iyi durumda olan ilçesi Karamürsel.

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Karamürsel'de korona virüs bir can daha aldı!

Karamürsel'de korona virüs bir can daha aldı. İlçe nüfus müdürlüğü görevini yapan

Kocaeli kırmızı kategoriye YÜKSELDİ!

İllerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık koronavirüs vaka sayılarını içeren güncel haritada Kocaeli, 100'ün üstüne çıkarak 'Çok Riskli Riskli' iller arasına girdi. 

Karamürsel'in mahalle, mahalle yeni nüfusu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını açıkladı.

Ehliyet taşımaya son! Yeni kimliğinizi götürün ehliyet içine girsin

Son dakika: 'Hayat Kimliğinle Kolay' uygulamasına büyük ilgi! İçişleri Bakanlığı tamamen ücretsiz olan uygulamaya büyük bir ilgi olduğunu dile getirdi.

Kocaeli’nin en kalabalık mahalleleri belli oldu

TÜİK'in verilerine göre 2018 yılında Kocaeli'nin nüfus bakımından en kalabalık mahallesi 39 bin 380 nüfusu ile Darıca Kazım Karabekir Mahallesi oldu

Belediyelere nüfusları oranında 'Sığınma Evi' açma çağrısı yapıldı

Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi'nin düzenlediği kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin seminere katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, Türkiye'de kadına yönelik şiddete ilişkin veriler paylaştı.

1170 memur alınacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan nüfus memuru alımlarıyla ilgili açıklama geldi.

Nüfus müdürlükleri pazar günü açık olacak

İlimizde 5 ilçede bulunan nüfus müdürlükleri KPSS nedeniyle pazar günü açık olacak. Valilikten gelen konuyla ilgili yapılan duyuru şöyle

Karamürsel Nüfus müdürlüğünden önemli yenilik

Karamürsel'de kimlik kartı, pasaport ve ehliyet işlemlerinde 11 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla

Cumhurbaşkanı çocuk yapın diyor! Karamürsel'de doktor yok!

Ülkemizde genç nüfusun artması için sürekli çağrı yapan başta Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok siyasi lider bu çağrıyı yapıyorlar fakat ilçede koca devlet hastanesinde doğum yaptıracak doktor yok!

Eski kimlikler ile oy kullanılabilecek mi?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, 24 Haziran seçimlerinde 10 yıldan eski nüfus cüzdanlarıyla oy kullanılamayacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Karamürsel'de Nüfus müdürlüğüne gitmeden önce bir daha düşünün!

Karamürsel'de nüfus müdürlüğüne giden vatandaşlar isyan etti. Karamürsel Nüfus müdürlüğüne kimlik, pasaport ve ehliyet çıkarmak ve yenilemek için giden vatandaşların çektikleri eziyet

Karamürsel'de Nüfus müdürlüğüne gitmeden önce bir daha düşünün!

Karamürsel'de nüfus müdürlüğüne giden vatandaşlar isyan etti.

Kocaeli'de nüfusu en az artan ilçe Karamürsel

Kocaeli'de 2017 Yılında en az nüfusu artan ilçe Karamürsel oldu.Ocak ayının sonunda açıklanan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarına göre Kocaeli’nin nüfusu 1 milyon 883 bin 270’e yükseldi.

Kocaeli 2017 Nüfusu açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını açıkladı. Kocaeli'nin nüfusu 2017 yılında 1.830.772'den binde 28,3 artış hızıyla 1 milyon 883 bin 270'e yükseldi.

Vergi Yapılandırmasında Son Gün 30 Haziran

7020 sayılı kanun kapsamında, 31 Mart 2017 tarihinden öncesine ilişkin vergi, trafik, nüfus, seçim, öğrenim ve katkı kredisi, ceza ve ecrimisil gibi borçların yapılandırılmasında son gün 30 Haziran.

Çocuk Nüfus Oranları Açıklandı, Kocaeli Bakın Kaçıncı Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "İllere ve yaş grubuna göre çocuk nüfusu" araştırmasında 0-17 yaş aralığında olan çocuk nüfusunun il nüfusuna olan oranlarını yayınladı.

İSU'dan Bir İlk Daha; E-İmza İle Abonelik

Türkiye’de onlarca ilin nüfusundan fazla abonesi bulunan İSU Genel Müdürlüğü, bir ilki daha gerçekleştirerek e-imza ile abonelik açmaya başladı.

Karamürsel'de Nüfus Müdürlüğü Hafta Sonu da Çalışacak

Yoğun talep üzerine Karamürsel Nüfus Müdürlüğü Hafta Sonu Mesai Saatleri arasına eklendi.

Ölümlü iş kazalarında Kocaeli'nde 3. Olduk

Türkiye genelinde yapılan araştırmada, Kocaeli iş kazalarında çok ön sıralara yükselirken, az nüfusuna karşı bir çok ilçeyi geride bırakan, Karamürsel sıranın

Karamürsel'de Yeni Kimlik Kartlarının Dağıtımı Başlıyor

Karamürsel İlçe Nüfus Müdürlüğünde 02.01.2017 tarihinden itibaren 5490 sayılı kanunun 41. Maddesi uyarınca Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları dağıtılacak.

Yeni Kimlik Kartları İçin Randevu Alınıyor

Nüfus cüzdanları 2016 ile beraber yerini yavaş yavaş çipli kimlik kartlarına bırakacak. Yeni kimliklerle beraber hem görünüş olarak hem de içerik olarak yeni değişikliklerin yapılacağı çipli kimliklerle alakalı yenilikler merak ediliyor. Peki, yeni kimlik randevusu nasıl alınır? Çipli kimlik harcı ne kadar? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kocaeli'deki Boşanmalarda Karamürsel Dokuzuncu Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nce medeni durum 2015 yılı adres dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçları yayınlandı.

Yeni Kimliklerin Dağıtımı Başladı

Nüfus cüzdanlarının yerini alacak yeni benzersiz çipli kimlik kartları verilmeye başlandı.