Oğul Haberleri

Oğul Haberleri

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaz üzereyken kurtarıldı

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri tarafından 2 haftada, Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

Karamürsel genelinde 37 kişi bogulmaktan kurtarıldı

Karamürsel genelinde 9 günlük bayram tatilinde 37 kişi ekipler tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

15 milyonluk beton alımı akılları karıştırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında “Kartepe-Başiskele-İzmit İlçelerinde Yapmış Olduğu Muhtelif İşlerinde Kullanılmak Üzere Hazır Beton Alımı” ihalesine çıktı. İhaleye iki firma katılım gösterirken işin yaklaşık maliyeti 5 milyon 678 bin TL olarak açıklandı.

414 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı    

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor.

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

Binlerce arı iş yerini adeta istila etti!

Karamürsel'de binlerce arı bir iş yerini adeta istila ederek içeride çalışmakta olan kişilerin iş yerinden çıkmasını engelledi.

Karamürsel’de “Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği” projesine yoğun ilgi

Biberiye, tıbbi nane ve oğul otu yetiştiriciliği yapılarak, mahallelerdeki ekonomik refahın artırılması ve kırsal kesimdeki çiftçilerin gelir düzeyinin yükseltilmesi hedeflenen projeye başvurular sürüyor.

Karamürsel’de Üsküdar faciası Şehitleri anılacak!

1 Mart 1958 tarihinde Karamürsel-İzmit seferini yapmakta olan Üsküdar Vapuru şiddetli rüzgâr sebebiyle Derince yakınlarında battı.

Büyükşehirden, büyük destekAlım garantili ücretsiz fide

Tarımsal kalkınmaya destek sunan Büyükşehir Belediyesi, on binlerce Oğul Otu (Melisa) ve Tıbbi Nane’yi çiftçiye ücretsiz bir şekilde verecek

Karamürsel’de vahşet kandil gecesi köpek zehirlediler

Karamürsel’de akşam saatlerinde yol kenarında can çekişerek ölen bir köpeği gören vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Karamürselli sevilen öğretmen boğuldu

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan, emekli öğretmen Meral Gürsoy (78) boğularak yaşamını kaybetti.

KARAMÜRSEL PLAJLARINDA 9 KİŞİ KURTARILDI

15 Haziran’da başlayan yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde boğulma riskiyle karşılaşan vatandaşlara dönük alınan önlemlerde kendisini göstermeye başladı.

Sahile erkek cesedi vurdu!

Sahile vuran erkek cesedinin nereden geldiği henüz belirlenemedi.

KARAMÜRSELLİ BAŞARILI AVUKAT TARIK CAN BAĞDAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Karamürsel’in köklü ailelerinden Hacer Çelenk ve Bilgutay Bağdat’ın biricik oğulları Tarık Can Bağdat dünya evine girdi.

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Karamürsel'in efsane kaptanı denizde boğuldu

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen usta kaptan Ahmet Özdeniz (89) çok sevdiği denizde hayatını kaybetti.

Sakarya'da kızını boğulmaktan kurtaran baba yaşamını kaybetti

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde denizde akıntıya kapılan küçük kızını kurtaran, kendisi de son anda kıyıya çıkarılan Fuat Elik (43), tedavi gördüğü hastanede yapılan

Karamürsel plajında bir haftada 10 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Bayram tatili boyunca KOSKEM, Kocaeli sahillerinde vatandaşları boğulmak üzereyken kurtardı. Yoğun bölgelerden olan Karamürsel bölgesinde 10

Kahreden haber! Tatilin ikinci günü iki öğrenci denizde can verdi!

Körfez Wde, denize giren çocuklardan Leyla Yaren Özpolat (11) ve Arda Temel (12) bir anda gözden kayboldu. İhbar üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik

Aybars artık delikanlı oldu

Karamürsel'in sevilen simalarından, Ayhan Altuncu ve Beste Altuncu çiftinin 8 yaşındaki oğulları Aybars sünnet olarak delikanlılığa ilk adımı attı.

Deniz'de can pazarı. Alabora olan teknede 1 Kişi denizde kayboldu

Akşam saatlerin'de meydana gelen olayda 3 kişinin bulunduğu 4.5 metrelik motorlu tekne ile balığa çıkan 3 kişi Karamürsel Kaytazdere arasında denizde balık tutarken

Bu sapıklar insan olamazlar

9 aylık hamile Emani Al Rahmun'ın evinden kaçırıldıktan sonra tecavüz edilerek ve başı taşla ezilerek, 11 aylık oğlu Halaf Al Rahmun'un ise boğularak öldürülmesi

Ahmet Enes Çetintürk erkekliğe ilk adımı attı

Ahmet Enes Çetintürk erkekliğe ilk adımı attı. Karamürsel'in sevilen simaların'dan Emre ve Nilgün Çetntürk'ün oğulları Ahmet Enes Çetintürk, Karamürsel

Karamürsel'de bir kişi evinde ölü bulundu

Olay Kocaeli Karamürsel'de Selahattin bey caddesi üzerine bulunan Tufanoğulları Dorukan apartmanın'da meydana geldi. Kendisinden 3 gündür haber alınamayan Bekir B. (57)

Ozan Doğulu feat. Demet Akalın'dan Yazın Bombası: ''Kulüp''

Ozan Doğulu feat. Demet Akalın'ın, DGL & DMC etiketiyle yayınlanan "130 BPM Forte" albümünde yer alan "Kulüp" isimli şarkısı, video klibi yayınlandı.

Kocaeli Adliyesi'nde 34 sanıklı FETÖ davasında serbest bırakılanlar

Kocaeli Adliyesi'nde bu sabah 4.Ağır ceza mahkemesinde görülen 34 sanıklı FETÖ davasına tahliye olanların aileleri sevinç göz yaşlarına boğulurken

Karamürsel'de can pazarı, son anda kurtarıldı

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan olayda denize düşen vatandaş boğulmaktan son anda kurtuldu.

Fehmi Gül Baba Oldu

Karamürsel'in sevilen simalarından Fehmi ve Zeynep Gül çiftinin bu sabah Aile Konak Hastanesinde nur topu gibi Yusuf Gül isminde bir oğulları oldu.

Köpeği öldüren profesörle ilgili yeni gelişme

KOCAELİ Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, kedisinin köpeklerden tarafından boğulmasının ardından başıboş bir köpeği bıçaklayarak telef eden Kocaeli Üniversitesi