Okantekin Haberleri

Okantekin Haberleri

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

Karamürsel Emniyetten torbacılara büyük darbe!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Son yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu yakaladı.

23 Nisan Karamürsel'de törenle kutlandı  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel Atatürk anıtı önünde, sosyal Mesafeli yapılan resmi tören ile kutlandı.  

Karamürsel'de muhteşem tiyatro gösterisi

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye Karamürsel halkı büyük ilgi gösterdi. Gösteri sonunda salonu dolduran yüzlerce kişi gösteriyi dakikalarca ayakta alkışladı.

Karamürsel 2018 Yılına huzurla girdi

Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin tarafından 12 Kontrol noktası ve 45 Polis ile alınan önlemler sayesin'de Karamürsel 2018 Yılına huzurdolu girdi.

Karamürsel Emniyet engelleri kaldırdı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri sorunu kökünden çözdü. Engelli vatandaşlar artık Karamürsel'de engelsiz yaşıyor.

Karamürsel Emniyetten hafta sonu temizliği

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yapmış oldukları uygulama ile büyük takdir topladı.

Karamürsel Emniyetmüdürlüğü hatalı parklara geçit vermiyor

Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin ilçede sürekli olarak sorun yaşanılan hatalı parklanmaların önüne geçmek için adeta kırmızı alarm verdi.

Karamürsel'de büyük uyuşturucu operasyonu

Karamürsel'de büyük uyuşturucu operasyonu sonucu 15 kişi ve eve baskın yapılmış olup çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Karamürsel Emniyet Durmak bilmiyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler durmak bilmiyor. Son zamanlarda ilçe genelinde bir çok başarıya imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin ve ekibi, ilçe genelinde

Karamürsel Emniyeti Okul ve çevrelerinde kuş uçurmuyor

Türkiye genelinde Güvenli eğitim uygulaması kapsamında bütün okul çevreleri ve parklarda uygulama yapıldı.

Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Okan Tekin göreve başladı

Karamürsel'de göreve başlayan Karamürsel'in yeni Emniyet Müdürü Okan Tekin, 1976 Denizli doğumlu olup, evli ve bir çocuk babası.

Karamürsel Emniyet Müdürü Değişti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli çok sayıda emniyet müdürünün yeri değişti.