Oktay Haberleri

Oktay Haberleri

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Oktay ŞAHİN, hastanemiz Kadın Hastalıkları Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına

Karamürsel ile Ereğli sahil yolu yaza tamam

Genel Sekreter Gündoğdu, 5 km’lik yeni sahil yolunun inşa edildiği Karamürsel’in Ereğli bölgesinde gelinen son noktayı inceledi.

ARKADAŞIMIZI BİZ ÖLDÜRMEDİK

Karamürsel ilçesinde beraber alkol aldıkları arkadaşını darp ederek öldüren ve cesedi taşırken yakalanan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşları biz öldürmedik dediler.

Korkunç olayı apartman sakinleri fark etti! Yakalandılar

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, uyuşturucu hap kullandığı iddia edilen Kenan Tunç (47) yaşamını yitirirken, arkadaşları cesedini evden çıkarırken yakalandı.

Başkanlar çatlak seslere son noktayı koydu!

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sıkıntılar çıktı.

Abdullah Eryarsoy tartışmalara noktayı koydu

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına dair sorumuzu yanıtladı. Eryarsoy, hafta sonu için

Ak Parti il başkanı belediye başkanları için son noktayı koydu!

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve büyükşehir belediye başkanının değişimi ile başlayan yenilenmeye ilçe belediye başkanlarınında bütünü ile değiştirileceği

Ekmekte son noktayı Valilik koydu: Ekmek artık 250 gr

Kocaeli’de son günlerde merak edilen iki soru var. 1.’si “Ekmeğe zam geldi mi?” 2.’si ise “Gramajı düşürüldü mü?”. Kocaeli Valiliği, kenti aydınlatacak bir açıklama yaptı.

Üniversitesi öğrencisi kendini astı

İzmit 42 Evler mevkii Körfez Mahallesi’nde Oktay M. (30) Adlı genç evinde ölü bulundu. Gece saat 02.00 sıralarında yaşanan olayda, yakınları tarafından bulunan şahsın, iple kendi

Karamürsel merkezde 2 mahalle 2 aydır karanlık

Karamürsel merkezde bulunan 4.Temmuz mahallesi, Hasan Oktay sokak ve 2140. Sokakta oturan vatandaşlar yetkililer seslendi.

Genel Başkan Doğan Demir bir açıklama yayınladı

Kocaeli'nde geniş bir kesim tarafından tanınan, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir bir açıklama yayınladı. Demir açıklamasında şehit olan

Vali Güzeloğlu son noktayı koydu

Vali Güzeloğlu ise son noktayı koydu, Ne fiyatı değişecek nede gramajı…

MHP'de BEKLENMEYEN İSTİFA

MHP'de deprem gibi istifa kararı.. Oktay Vural grup başkanvekilliği görevinden istifa ettiği açıkladı. İstifa dilekçesi Parti Genel Merkezine iletildi.

Zaman Kötü, Çocuklarımızı Bilgilendirip Uyaralım !

Çocuk istismarı haberlerinin gündemden düşmediği Türkiye’de bugün de Oktay Decko Doğan ismini kullanan bir kişinin Facebook üzerinden çocuklara tuzak kurduğu ortaya çıktı.

KARAMÜRSEL İDMANYURDU YİNE ŞOV YAPTI

Karamürsel İ.Y U-17 Ligi’nde karşılaştığı final niteliğindeki maçta Kocaeli Güneşspor’u 1-0 mağlup ederek zor bir sınavdan daha başarı ile geçti

Bilgisayarda klavye ve fare devri bitiyor

ODTÜ araştırmacıları, bilgisayarlara fare ve klavyeyle verilen komutları göz hareketiyle yerine getiren teknoloji geliştirdi. Bu teknolojiyle klavye ve fareye gereksinim kalmayacak. Sistemde, gözün hareketiyle fare imleci, bakılan noktaya hareket ediyor; gözler bir saniye kırpıldığında tek tıklama, 2 saniye kırpıldığında da farenin çift tıklama hareketi otomatik yapılabiliyor. Gözlerle bilgisayarın sanal klavyesini açıp yazı yazmak ve arama yapmak da mümkün.

Karamürselin Sepet Pilavı Artık Tescillendi

Mehmet Salih Güç, Bambaşka tatlar ve sunum şekilleri ile iddia ediyorum değil Kocaeli de, Türkiye’de eşine ender rastlanacak markalardan biri olmak için çıktığı yolda son noktayı da koydu. Karamürsel Sepet Pilav’ını ve tasarlattığı logoyu kendi adına tescilletti.

MHP, 40x40 için Karamürseli Feth Etti

MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 40x40 programları kapsamında partililer, Karamürsel’e çıkarma yaptı. Karamürsel MHP İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yönetimi ve partilerin ev sahipliğinde ilk olarak Karamürsel MHP İlçe binasında toplanan MHP’liler, Karamürsel’de 40 noktaya ziyaretleri için görev dağılımı yaptı. Karamürsel’deki programın ev sahipliğini Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yaparken, programa MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu’nun yanı sıra, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, MHP Kocaeli milletvekili aday adayları ile partililer katıldı.

Son Dakika İki askeri keşif uçağı düştü: 4 şehit

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bugün akşamüstü Malatya'dan havalanan iki savaş uçağımızla daha sonra irtibat kesilmiş ve haber alınamamıştır. Bana ulaşan bilgi, pilotlarımızdan ikisinin şehit olduğu diğer ikisi hakkında bilgi yok" dedi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, TBMM Genel Kurulu'nda, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural'ın Malatya'da iki savaş uçağının düştüğüne dair basından haberler aldıklarını ve hükümet yetkililerinin bilgilendirmesini istedi. TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut da İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya söz verdi.