Olacak Haberleri

Olacak Haberleri

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

İlk kez olacak, MEB tarihi açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez gerçekleştirilecek "ortak sınav"ların tarihlerini duyurdu.

Kocaeli Valiliğinden fırtına uyarısı

Valilikten fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği yarın Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 75 kilometre hızla esmesi bekleniyor.  

Merih Demiral tekrar baba oluyor

Merih Demiral'e müjde. İkinci bebek geliyor. Karamürsel'in dünya yıldızı Atalanta’dan Al-Ahli Club’a sezon başında transfer olan Merih Demiral, ikinci defa baba olacak.

Kocaeli valiliğinden çok önemli uyarı!

Valilikten vatandaşlara uyarı üstüne uyarı: Fırtına pazartesiye kadar sürecek Kocaeli Valiliği, vatandaşları fırtınaya karşı uyardı. Kocaeli genelinde etkili olacak olan fırtına Pazar gününe kadar sürecek.  

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı. Vatandaşların çevrelerinde gördükleri yada şüphelendikleri olaylarda basın ve kolluk kuvvetlerine haber vererek suç ve suçlunun engellenmesine yardımcı olunabilir. Unutmamak gerekir ki çevrenizde yayılan uyuşturucu belası gün gelecek sizlerin de başına bela olacaktır.

Ak Partili başkan belediye başkanlığı için istifa edecek mi?

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığı için Ak Parti ilçe başkanlığından istifa edecek mi? Önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

Taş ocağı yapılsaydı 50 bin ağaç katledilecekti

Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal, “Bölgemize taş ocağı yapılsaydı, Kocaeli’nin iki en büyük merasından biri olan alanın yanına yapılacak ve 50 bin ağaç kesimine neden olacaktı” dedi    

Valilikler bir bir açıklıyor okullar tatil mi?

Resmi açıklama geldi! Zonguldak, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve Düzce’de okullar tatil edildi mi?Düzce Valisi Cevdet Atay sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Peki; Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Düzce'de okullar tatil mi oldu; çevre illerde okul var mı?

Meteoroloji gün gün uyardı, sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün itibarıyla düşen hava sıcaklıkları bayram boyunca bu seviyede devam edecek.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Son dakika: Sıcaklık tam 44 derece olacak! Gece yüzde 90'ı aşacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan verilere göre; Kocaeli Genelin de 15.00-18.00 saatleri arasında hissedilen hava sıcaklığı 44 derece olacak.

Karamürsel'de üç gün üst, üste pazar kurulacak

Erdoğan'ın açıklamasına göre 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde 18 günlük tam kapanmaya geçiliyor.

Ramazan için tam kapanma kararı salı günü belli olacak

Ramazan boyunca tam kapanma ile alakalı olarak verilecek kesin karar, Pazartesi günü yapılacak Bilim Kurulu toplantısında ki, değerlendirmeler neticesinde

Karamürsel’de facia şu an kıl payı atlatıldı!

Karamürsel’de yaşanan toprak kayması az daha bir faciaya neden olacaktı! Şu anlık sadece mala zarar var. Tehlike hala devam ediyor.

Yüz yüze eğitim nasıl olacak? Erdoğan açıkladı!

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimle ilgili, "Okullar Türkiye genelindeki

Kocaeli geneli için sağanak yağış uyarısı!

Son dakika… Meteoroloji'nin günlük olarak yayımladığı hava durumu raporuna göre; bugün Kocaeli genelinde sisli hava hakim olacak.

İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi yayınlandı!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl olacak? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesini yayınladı! Bakanlık 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

İstanbul’da beklenen deprem Karamürsel’i vuracak

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul'da beklenen 7 büyüklüğündeki depremin karşı kıyıda Yalova, Karamürsel, Mudanya, Bandırma ve Lapseki’de de etkili olacağını söyledi. 

Yürüyüş yolu, plaj, piknik alanı Karamürsel cazibe merkezi olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ulaşlı arası sahil düzenleme projesinin çalışmalarına başladı.

Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı, Üniversitelerde Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman Başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni sokağa çıkma yasağı olup olmayacağından üniversitelerin ne zaman açılacağına kadar çok önemli konularda açıklama yaptı.

İSMAİL YILDIRIM TAŞ OCAĞI İNŞAATINA KIYAK MI YAPIYOR?

Karamürsel’de yaşanacak muhtemel doğa katliamına neden olacak olan Kızderben mahallesi “TAŞ OCAĞI” inşaatı için Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım kıyak mı yapıyor?

Yüz yüze eğitim başlıyor! Çocuğunu okula göndermek istemeyenler ne yapacak?

Milyonlarca öğrenci için beklenen tarih geldi. Yüz yüze eğitime 21 Eylül Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlanacak. Peki uyum haftası nedir? Sınıflarda kaç öğrenci olacak? Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ne yapacak?

Karamürsel Emniyette görevliyim dedi dolandırdı!

Kendisini Karamürsel’de görev yapan polis olarak tanıtan bir kişi, ikinci el satış sitesi Letgo’da oyun konsolu sattığını iddia ederek dolandırıcılık yaptı. Sitenin güvenilirliği tartışılırken, dolandırıcılık hikayesi filmlere konu olacak cinsten.

Ailece seyahate yüzde 40 indirimi: İşte yeni bilet fiyatları

Şehirler arası otobüslere aile düzenlemesi geliyor. Aynı aileden seyahat eden kişiler yan yana oturacak, bilet fiyatı da yüzde 25 ila 40 arasında indirimli olacak.

Bayram boyunca nöbetçi eczane ve petroller

Karamürsel'de sokağa çıkma yasağının uygulandığı bayram süresince açık olacak olan eczaneler ve petroller şu şekilde.