Onaylandı Haberleri

Onaylandı Haberleri

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

İki kez iptal edilmişti. Karamürsel'in Rüzgar Türbinleri onay aldı

2020'den bu yana tartışılıyordu. İki kez iptal edildi, projesi ise üç kez düzeltildi. Karamürsel'in Rüzgar Türbinlerin için ÇED olumlu kararı çıktı    

Ekmek zammı onaylandı!

1 Temmuz’da Kocaeli’de ekmek 4 liraya satılacak. Geçtiğimiz sene 2 liradan satılan ekmeğe henüz yıl bitmeden yüzde 100 zam gelmiş oldu Ülke genelinde Un, elektrik, doğalgaz

Son dakika tarihi ceza onaylandı

Yeni alkol düzenlemesi Meclis'te Alkollü içecekleri 18 yaşından küçüklere satanlara verilen cezalar artırıldı.

İnfaz Yasası TBMM'den geçti

İnfaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

İnfaz düzenlemesi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi! İşte o 70 madde !

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

Cezaevlerinde alınan tedbirler iki hafta uzatıldı

Cezaevlerindeki avukat ziyareti dahil tüm görüşler, cezaevleri arası nakiller iki hafta daha ertelendi.

İZMİT KARAMÜRSEL YALOVA OTOYOLU ONAYLANDI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Karayolları 1. bölge Müdürlüğü tarafından İzmit, Karamürsel, Gölcük, Başiskele, Yalova Altınova, Çiftlikköy ilçeleri sınırları

Son Dakika Fatura ve fiş düzenlemeyenlere ceza

Meclis'te kabul edilen torba yasayla fatura ve fiş düzenlemeyenlere ceza geliyor. Belge başı 240 liradan aşağı olmamak üzere, bu belgelere yazılması gereken meblağın veya meblağ farkının

Karamürsel belediyesinin yeni bütçesi belli oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesinin bütçeleri görüşülüp onaylandı.

Karamürsel'de Yeşilçam filmlerinin çekildiği "Çapalı Ev"

Ereğli Evleri Hayat Buluyor projesi kapsamında Karamürsel'e bağlı Ereğli'deki Çapalı Evi'nde restorasyon projesi onaylandı. 

15 Temmuz'la ilgili beklenen karar çıktı!

Kazan ilçesinin adının 'Kahramankazan' olarak değiştirilmesi ve 15 Temmuz'un 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' adıyla resmi tatil ilan edilmesine dair kanun

YAŞ Sona Erdi, Kararlar Onaylandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarını onayladı. işte ayrıntılar

Milyonları İlgilendiren Yasa Onaylandı

Erdoğan, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunu onaylayarak yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.

Araç sahipleri DİKKAT Yasa onaylandı

Ağır kusurlu olan sigorta kapsamı dışında Son dönemin en tartışmalı konusu zorunlu trafik sigortasında tebliğ değişti.

KARAMÜRSEL'DE YARINDAN İTİBAREN EKMEK 1.25 LİRA

26 aydır zam alamayan fırıncı esnafı geçtiğimiz günlerde Kocaeli Esnaf Odaları Birliği´ne zam talebinde bulunmuştu.Fırıncıların bu isteği onaylandı ve 250 gram ekmeğin fiyatı 1.25 TL oldu. Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, yapılan toplantının ardından zammın uygulanacağı tarihin netleşeceğini söylemişti.Fakat karamürsel'de bulunan fırınlar bu zamma uymamış ve zammı ertelemişti bunun üzerine bugün akşam saatlerinde yapılan açıklama ile ekmek zammı onaylandı . 08.12.2015 Yani yarın itibarı ile karamürsel'de ekmek 1.25 Lira olarak satışa sunulacak.

Karamürsel'de Artık Ekmeği Zamlı Alacağız

Fırıncılar Odası yönetimi 26 aydır ekmeğe zam yapılmaması nedeniyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne verdiği 25 kuruşluk zam teklifi Birlik tarafından onaylandı. Aralık ayında uygulanacak zamlı tarife ile 250 gram ekmek 1 lira yerine 1 lira 25 kuruştan satılacak.

Dikkat Cezası. 2000 Bin Lira...

Anayasa Mahkemesi, trafikte polisin alkol ve uyuşturucu kontrolüne direnerek, ölçüm cihazını üflemeyenin ehliyetine 2 yıl el konulmasına onay verdi. Denetimden kaçan da aynı cezayı alacak, 2 bin lira para cezası ödenecek. Anayasa Mahkemesi (AYM), trafikte alkol ve uyuşturucu kullanımı amacıyla yapılan denetimlerden kaçınan, teknik cihazlara üflemeyen sürücülerin ehliyetlerine iki yıl süreyle el konulmasına ilişkin düzenlemeye “kamu otoritesinin sağlanması” gerekçesiyle onay verdi.

Dün gece İç güvenlik paketinde 10 madde kabul edildi

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde 10 madde kabul edildi. Dün saat 14.00'da açılan TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmelerine saat 21.30'da geçildi. Görüşmelerde AK Parti gün boyu paketin görüşmesini iç tüzük haklarını kullanarak itiraz ve usul tartışmalarıyla uzatmaya çalışan muhalefetin direnişini karşı atakla kırdı. İtirazlar dikkate alınmadı ve görüşmeler başladı. Buna tepki gösteren CHP ve HDP'li milletvekilleri bir süre birlikte oturma eyleme yaptı. Birleşime verilen aranın ardından oturma eylemi sona erdi. Birleşimin tekrar açılmasının ardından HDP'li milletvekilleri başkanlık divanı önüne gelerek saat 22.00'da başlattığı oturma eylemini 7 saat sürdürdü ve oturum kapanmasıyla sonlandırdı. Bazı HDP'li milletvekilleri ise pakette yer aldığı için yüzlerine fular ile tepki amaçlı kapattı. 5 bölüm 132 maddeden oluşan paketin 10 maddesi kabul edildi ve birleşim saat 05.10'da kapandı.