Öncelik Haberleri

Öncelik Haberleri

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Polis yarın yaya nöbeti tutacak

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.

KARAMÜRSEL'DE ''YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK'' ETKİNLİĞİ

Karamürsel'de düzenlenen muhteşem etkinlikte küçük çocuklar damgasını vurdu.

2019'da kamu bir çok alanda işçi alacak

2019'da kamudan yeni iş müjdeleri. İstihdam ve yatırıma öncelik veren hükümet, işsizliği tek haneye indirmek için kamuda doktordan öğretmene, eczacıdan bekçiye kadar binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak..

Karamürsel'de trafik uygulamaları hızlandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde özellikle ters şerit kullanan, yayalara öncelik tanımayan ve cep telefonu ile konuşan araç sürücülerine karşı

Yalakdere'de büyük orman yangını !

Yalakdere'de çıkan orman yangınına öncelikle Yalova'dan takviye ekipler gönderildi. Yangın kontrol altına alınamayınca Kocaeli'den ek takviye istendi. Yangın devam ediyor.

Karamürsel'de Büyük Başarı

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana, öncelikle ilçenin sorunlarını ve problemlerini gündeme taşıyan ve bu sayede sadece ilçede değil Kocaeli dede adından

40 bin öğretmen yer değiştirecek

Atılan ya da açığa alınan öğretmenlerin boşluğunu kadro fazlası öğretmenler dolduracak. Bu atamalarda öncelik yeni açılan eğitim kurumları ile kapatılan ve.

Sözleşmeli Öğretmenlik Geliyor ! 3+2 Yıl Olarak Belirlendi. Ayrıntılar

Eğitim alanını düzenleyen tasarı komisyonda. Komisyonda kabul edilen önergeyle kalkınmada birinci derece öncelikli yörelerde boş kadrolara sözleşmeli öğretmen istihdam edilecek. Bu öğretmenler, 3 yıl süreyle başka yere atanmayacak.

Karamürsel'de Minikler Tekvando Şöleni

Geçtiğimiz pazar günü Karamürsel Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Karamürsel Mini Tekvando şöleni öncelikle seremoniyle başladı.

Aşûre günü bize ne hatırlatmalı?

Hepimiz biliriz ki sevgi olmadan hoşgörü, hoşgörü olmadan da sevginin sürekliliği sağlanamaz. Bu olumlu güzel duyguların öncelikle yaşandığı yer ailedir veya daha doğrusu aile olmalıdır Bugün yuvalarımızda yitirdiğimiz değerlerimizin en önemlilerinden biri, belki de birincisi hoşgörüdür. İletişimaçısından baktığımızda hoşgörü, karşımızdaki kimsenin gönlünü yumuşatıp bize yaklaşmasını temin edeceği gibi aynı zamanda bize onun üzerinde daha da etkili olma imkânını verecektir.

Karamürsel´de Zafer Bayramı kutlandı  

Karamürsel´de Zafer Bayramı kutlandı   30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93.yıldönümü tüm Türkiye´de olduğu gibi Karamürsel’de de büyük bir coşkuyla kutlandı.   30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93.yıldönümü tüm Türkiye´de olduğu gibi Karamürsel’de de büyük bir coşkuyla kutlandı.    30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü tüm ülkemizde olduğu gibi Karamürsel’de de bir dizi etkinlikle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında öncelikle aziz şehitlerimizin hatırası için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı. Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.

İlçemiz'de İşaret Dili Kursu Açıldı.

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından İşaret Dili kursu açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, işitme engelli vatandaşlarla daha kolay anlaşabilmek amacıyla öncelikli kamu kurum çalışanlarına yönelik açılan kursa yoğun talep gösterildiğini açıkladı. Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezinde açılan İşaret Dili Kursunda Uzman Öğretmen Dilek Özcan tarafından işaret dili eğitimi veriliyor. Kursa katılanlar 120 saatlik eğitimin ardından halk eğitim merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar