Orman Katliamı Haberleri

Orman Katliamı Haberleri

Seçime aylar kala bu acele nedir ?

Önce Cengiz Enerji, ardından Galata Wind, şimdi ise Daven Enerji... Karamürsel, rüzgar türbini projelerinin paratoneri oldu. İki firmanın ardından Daven Enerji de Kandıra’ya RES kurmaya hazırlanıyor.

Karamürsel RES üssü yapıyorlar!520 milyon TL’ye yeni bir santral daha kurulacak!

Enerji firmalarının yeni gözdesi Karamürsel, irili ufaklı çok sayıda firma Karamürsel’de rüzgar elektrik santrali (RES) kurmak için sıraya girdi. Bunlara Daven Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. de eklendi. Firma RES kurması için çevre etki değerlendirme ÇED süreci başladı.  

Karamürsel halkı ormanlarını talan ettirmedi!

Karamürsel'e yapılacak taş ocağı ve orman katliamına mahkeme engeli. Bursa'ya yapılacak olan Karadere ve Kınalı Barajları'nın inşaatında kullanılmak üzere Karamürsel'de yapılacak olan taş ocağını mahkeme iptal etti.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Sahipsiz Karamürsel'de sıra ağaçlarda

Karamürsel'de res ve taş ocağından sonra sıra ağaçlara geldiğini duyan vatandaşlar isyan etti. Bu kadarı'da artık çok fazla

Kesilen ağaçların sahibi açıklama yaptı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde çok sayıda duyarlı vatandaşın tepkileri ile gündeme gelen ve bir çok kesim tarafından tepki alan ağaç kesimi ile alakalı konuşan arsa sahibi. İşin doğrusunu şu şekilde anlattı.

Karamürsel'de göz göre göre orman katliamı

Karamürsel'de vatandaşların çektiği bir fotoğraf ile gündeme gelen orman katliamı büyük tepkilere neden oldu.