Osman Canbaba Haberleri

Osman Canbaba Haberleri

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu göz kamaştırdı

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

Karamürsel yine kızarmaya başladı!

Karamürsel’de geçtiğimiz aylarda yoğunluk seviyesi çok gerilerken, son günlerde yetersiz önlemler nedeni ile bir anda ilçe genelinde yoğunluk yine artmaya başladı.

Karamürsel köylüleri Tayyip Erdoğan'a seslendi

Karamürsel, Kızderbent mahallesinin katledilmesini istemeyen Karamürsel halkı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Karamürsel'de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde yeterli tedbirlerin alınmaması nedeni ile korona vak'alarında hızlı bir artış görülmeye devam ediyor.

Karamürsel’de vakalar yine uçuşa geçti

Karamürsel’de geçtiğimiz haftalar da, ilçe kaymakamının sokağa inmesi ile korona vakaların da ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Fakat bu hafta vakalar yine uçuşa geçti.

Karamürsel'in son durumu herkesi şaşırttı

Karamürsel’de geçtiğimiz günler de hızlı bir şekilde korona vakalarının artış göstermesi

KARAMÜRSEL RESMEN KİLİTLENDİ

Karamürsel D-130 üzerinde inşası başlayan dal-çık nedeni ile alınması gereken fakat alınmayan önlemler nedeni ile ilçe resmen kilitlendi.