Oyna Haberleri

Oyna Haberleri

Ahmet Çalık, kimsenin ekmeği ile oynamadım! Oynamam!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Çalık, yaptığı basın açıklamasında

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Açılın KARAMÜRSELBEY geliyor

Karamürselbey Basketbol Takımı, cumartesi günü Orhangazi Gençlik Spor ile bir basketbol maçı oynadı. Maç, Karamürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Karamürselbey Spor Kulübü, Orhangazi Gençlik Spor Kulübü'nü 84-66 yendi.

Şampiyon Kızderbent spor

Kızderbent 1.Küme’de 2.küme Play-Off finalinde Kızderbentspor ile Gebze Yavuz Selimspor karşılaştı. Derince Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Karamürsel Kızderbentspor 1.Küme’ye yükseldi.  

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Hatalı kararlar veren hakime tepki gösterdi maç iptal edildi

Hakeme saldırdı, maç yarım kaldı 2.Küme E Grubu’na dahil Pazar günü Karamürsel Stadı’nda Kızderbentspor ile Karamürsel İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşma 80’nci dakikada yarıda kaldı.

Kocaeli Emniyetten kumar baskını

Kocaeli’de gerçekleştirilen “kumar ve oyun makineleri” uygulamasında kumar oynadığı tespit edilen 13 kişiye idari para cezası uygulandı.

Karamürsel'in yiğitleri başarıya doymuyor

Bölgesel Amatör Ligi Yedinci Bölge Üçüncü Grup’ta mücadele eden Karamürsel geçen hafta kendi sahasında oynadığı Gebzespor karşılaşmasında golsüz berabere kaldı

Karamürsel'de korkunç olay! Küçük çocuk kendini silahla vurdu!

Karamürsel'de iftar saatine yakın, Karapınar Mahallesi'nde oturan 14 yaşındaki A.D, babasına ait kuru sıkı tabancayla oynarken kazara tetiğe basması sonucu silah ateş aldı.

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

İzmit'te bin kişi aynı anda zeybek oynadı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Cumhuriyet’in 97. yıl dönümü coşkusu, bin kişilik zeybek ekibinin sosyal mesafeli zeybek oynamasıyla yaşandı. 

Karamürsel’de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel’de denetim yok! Karamürsel’de bir vatandaş yaşanan denetim sıkıntısını ve okey oynayan vatandaşları dile getirdi.

MİNİK HANZALA HAYATA TUTUNUYOR

Ereğli Mahallesinde ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Raşit Akın’ın minik oğlu Hanzala Akın (1)  evlerinin 3.katın da oynarken biranda dairenin penceresinden aşağıya boşluğa düştü.

Pavel Nedved'ten tokat gibi Merih Demiral yanıtı

Juventus Kulübü Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, milli oyuncumuz Merih Demiral'ın Türkiye'nin EURO 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa'yla oynadığı maçlarda asker selamı vermesi hakkında açıklamalarda bulundu. Nedved, kulüp için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Karamürsel Spor taraftarına tam destek, hep destek

Karamürselli iş adamı Fatih Erbaş'tan Karamürsel Spor taraftar grubuna hep destek, tam destek diyerek deplasmanda oynanacak maç için otobüs kaldırdı.

Karamürsel'in minik kahramanları

Büyük bir heyecan içinde devam eden Küçük Erkekler Futbol İl birinciliği çeyrek final maçları Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan dört karşılaşma ile devam etti.

Şehitler başkanın neşesini bozmadı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım önce terörü kınadı ve şehitler için mesaj yayınladı daha sonra gidip horon oynayıp eğlendi. Birde bu eğlence fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepkiler aldı.

Karamürsel Spor için karar açıklandı

Karamürsel Spor hafta sonu oynadığı maç sonrası, yapılan itirazlar değerlendirildi ve Karamürsel Spor

Hababam sınıfında oynamıştı, Yeşilçam Oyuncusu Vefat Etti

Yeşilçam’ın efsane filmlerinden Hababam Sınıfı’nda rol alan Akalın hayatını kaybetti.

Karamürsel AL’den müthiş geri dönüş

Liseler arası genç erkekler basketbol müsabakalarına önceki gün oynanan maçlarla devam etti.

Karamürselli usta oyuncu Deniz Demirler'den muhteşem performans

Karamürselli usta sinema oyuncusu Deniz Demirler, son oynadığı dizi filmde izleyiciyi ekrana kilitledi.

Küçük Mehmet bilgisayar oyunu kurbanı oldu!

İnsanları intihara sürüklediği iddia edilen ve Türkiye'de yasaklanan oyunlar arasında olan Mavi Balina oyununu oynayan 16 yaşındaki Mehmet Korkmaz'ın evde cesedi bulundu.

Kocaeli'de 12 İlçede kumar ve tombala baskını

Kocaeli'de kumar ve tombala oynatılan iş yerlerine baskın düzenlendi. Bin 497 kişinin kimlikleri kontrol edilirken, kumar oynatan 5 iş yeri işletmecisi hakkında işlem yapıldı.

Karamürsel'de öğrencilere muhteşem etkinlik

176 öğrenci ve 32 velinin katıldığı turnuvada öğrenciler-öğrencilerle, veliler de velilerle yarıştı.

Küçük çocuk apatmanın 4. Katından düştü

Evin içinde oyun oynayan ikizlerden Hasan Kanpara kaçla, göz arasında balkona çıkarak 4. kattan aşağı düşerek yaşamını kaybetti.

İhale Oyna

Online ihale oyunu oyna

Okey Oyna

Online Okey Oyna

Batak Oyna

Online Batak Oyna

Yüzbir Oyna

Online Yüzbir Oyna

King Oyna

Online King Oyna