Oyun Oyna Haberleri

Oyun Oyna Haberleri

Küçük çocuk apatmanın 4. Katından düştü

Evin içinde oyun oynayan ikizlerden Hasan Kanpara kaçla, göz arasında balkona çıkarak 4. kattan aşağı düşerek yaşamını kaybetti.

İhale Oyna

Online ihale oyunu oyna

Okey Oyna

Online Okey Oyna

Batak Oyna

Online Batak Oyna

Yüzbir Oyna

Online Yüzbir Oyna

King Oyna

Online King Oyna

Sohbet

Çevrendeki kişilerle sohbet et !

Domino Oyna

Online Domino Oyna

Pis Yedili Oyna

Online Pis Yedili Oyna

Pişti Oyna

Online Pişti Oyna

Banko Oyna

Online Banko Oyna

Kastet Oyna

Online Kastet Oyna

Dama Oyna

Online Dama Oyna

Satranç Oyna

Online satraç oyna

Tavla Oyna

Online Tavla Oyna

10 yaşındaki Ceylin Atik, HER YERDE ARANIYOR

10 yaşındaki Ceylin Atik, oyun oynamak için gittikleri evlerinin önündeki parktan iki gün önce kaçırıldı. Dedesinin cep telefonuna "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz"

Karamürsel'de 5 yaşındaki minik çocuğa araba çarptı

Olay 16:00 sularında 4 Temmuz mahallesi 106. Sokakta arkadaşları ile oyun oynayan D.A (5) henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda yola fırladığı

Küçük çocuk 5. Kattan düştü

Karamurselde inanılmaz kaza, Dokuz yaşındaki Berkay, pencere kenarındaki yatağın üstünde kardeşiyle oyun oynarken dengesini kaybederek pencereden düştü

Karamürsel'in ortasından geçen 'Kasaba Deresi' korku saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yerleşim alanlarının içinden geçen 'Kasaba Deresi', mahalle sakinlerinin sıkıntısı haline geldi. Çevresinde güvenlik önlemi de bulunmayan dere boyunca yer alan yerleşim alanlarının yer alması nedeniyle çocuklar üzerinde her gün tehlike atlatıyor. Çocuklar ve yetişkinler için korkulu dakikalar yaşandığını belirten mahalle sakinleri en büyük korkumuz çocuklarımız bu derenin etrafında oyun oynarken yaklaşık 2 metre yüksekliği bulunan ve korkulu olmayan duvardan düşerek kendisine zarar vermesi. Diyerek isyan ettiler.

Küçük çocuğa çarpıp kaçtı

Görgü tanıklarının iddialarına göre Olay öğlen saatlerinde Kaytazdere 40 kent sitesi önünde sokakta oyun oynayan küçük çocukların bir anda çığlıklarını duyan site sakinleri yerde yatan Abdullah Gül (5) isimli çocuğa bir aracın çarparak kaçtığını söylemeleri üzerine. Olayı gören yakınları küçük çocuğu hemen Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüklerini burada yapılan ilk müdahalenin ardından Abdullah Gül ( 5 ) isimli küçük çocuğun tetkiklerinin daha detaylı yapıla bilmesi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.