Pandemi Haberleri

Pandemi Haberleri

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Karamürsel’de deniz sezonunu  gençler açtı

 Kocaeli Büyükşehir belediye ekipleri tarafından plajların pandemi kuralları kapsamında açılmasına karşılık son hazırlıklarını bitirirken ilçenin gençleri deniz sezonunu açtılar.

ÇİFTLİKTE HEM BAYRAM, HEM ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Karamürsel'in ünlü iş insanı ve Beşiktaş Kulübü eski asbaşkanı Av. Levent Erdoğan pandemi dönemini eşi Cansın Hanım ile birlikte Karamürsel’de sahibi olduğu Satiye Hanım Çiftliği’nde geçiriyor.

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

NİSAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 Nisan ayı Meclisi Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi. 11 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama

Kocaeli Üniversitesi Pandemi doktoru tutuklandı

Pandemi döneminde yoğun mesai harcayan Kocaeli Üniversitesinde görevli halk sağlığı uzmanı Dr. Erkan Tufan, tanık beyanındaki ‘öğrencilik yıllarında evlerde kaldı’ gerekçesiyle tutuklandı.

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI 

Karamürsel Belediyesi 2020 Ekim Ayı Meclis toplantısı Pandemi’den Belediye Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi.

Dikkat 3 bin lira ceza yiyebilirsiniz!

65 yaş ve üzerindeki vatandaşların sokağa çıkması ve şehirlerarası seyahatleriyle ilgili düzenlemeler de esnetilmelerine karşın halen bazı kurallar ve kısıtlamalar içeriyor. Peki 65 yaş ve üzerindekiler için sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş ve üzerindekilere şehirlerarası seyahat kısıtlaması var mı? İşte 10 soruda 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarla ilgili kısıtlamalar.

Duraklar ve yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

Toplu taşıma ulaşımında sıkça kullanılan duraklar ve yaya üst geçit asansörlerinin temiz olması, içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri de bu kapsamda her hafta il genelindeki yaya üst geçit asansörleri ile toplu taşıma duraklarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Ali Yıldırım Sezer yine adamlığı ile konuşulur

Yaşanan pandemi sürecinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer siyateten örnek olacak bir davranışa imza atarak ilçesindeki tüm ilçe başkanlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.